Sari la conținut

Gibilan65

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Gibilan65

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Gibilan65's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Cand mai pui ceva nou pe Erome? Am vazut toate filmuletele si cred ca o sa o iau de la capat😁
  2. Voi singure cu atitudinea asta cresteti pretul concurentei voastre si pe urma va plangeti ca munciti mult si lucrati si mai pe fastfuck.Daca zici ca stii cum e afara spune-ne si noua daca tot asa procedezi si cu strainii ca eu nu cred.Nu stiti ce sa le mai faceti pt 5 euro in plus.
  3. La nr asta am fost in 2019 in vara de 3 ori 3 zile la rand la o fata creola, cam 1,70 si fund bombat dar cred ca a stat foarte putin.Nu dau note pentru ca as fi subiectiv insa tot ce pot spune e ca arata ca actrita Ivy Steele la corp si frumusica la fata. Oralul il facea mult mai bine decat Corina si Denisa, alte performere de la adresa iar la normal te tragea in ea si se uda natural.Am sunat dupa o luna insa nu mai era, raspundeau colegele ei la telefon.Poate par un pic lăbar dar eu am ramas cu gandul la ea🤣
  4. Rog moderatorii sa stearga acest topic si voi posta la topicul cu nr.0735 232 246.Multumesc si imi cer scuze de deranj.
  5. Salutare! Urmaresc de 4 ani acest forum.Azi m-am gandit sa si scriu.In 2019 am fost de vreo 3 ori pe la Grigorescu la o fata Alexandra,colega cu Mirela si Corina, de culoare dar cu un corp si față ca a lui Ivy Steele de pe Xvideos daca o stiti.Vroiam sa stiu daca a mai fost cineva la ea si daca mai stiti ceva de ea.
×
×
  • Creează nouă...