Sari la conținut

munteanudan1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre munteanudan1

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

504 citiri profil

munteanudan1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputație

  1. Aș vrea și eu să te vizitez.....😍😍😍 Mai esti în Brașov?
  2. Aș vrea și eu să te vizitez.....😍😍😍 Când mai ajungi în Brașov?
  3. Salutare tuturor! Vin și eu cu o recenzie, după mai multe vizite la această femeie frumoasă, pentru că merită pe deplin. Pentru cei care vor o întâlnire reușită, este foarte dragută la chip și la corp. Nu am să dau detalii dar este pro client sociabilă și pentru mine au fost experiențe care merită repetate. Recomand 100%, pentru cei care stiu să aprecieze detaliile finute! Mulțumesc Ines! Numai bine tuturor!
  4. Salutare tuturor! În acest weekend am ajuns și eu la Karla. Modalitatea de contact whatsapp, a raspuns rapid. Ajuns la locație am fost poftit în dormitor, am fost servit cu apă, la alegerea mea și pentru că facusem duș acasă am trecut la acțiune. A început cu un oral neprotejat, cu tentative de deep, continuat cu 69. Am trecut la NP, am schimbat câteva poziții și am finalizat în prezervativ. De remarcat faptul că este foarte atentă și se straduiește să te simți bine. Te întreabă în permanență cum te simți și dacă ti-a placut. Note: Fizic - 8 drăguță, sanii lăsați dar placuți la atingere în rest arată foarte bine pentru vârsta ei; GFE - 8 geme plăcut, după părerea mea, te priveste în ochi și î-ți cere să o fuți; ON – 9 fără atenție la sateliți; NP - 8 se implică, a simulat un orgasm când am finalizat; Cadou – 100/30 minute Mulțumesc Karla! Numai bine tuturor!
  5. Salutare tuturor! În acest weekend am ajuns la Laura. La plecare am interacționat cu Roxana. Fata e drăguță, brunetă, undeva la 20 de ani, micuța cu sâni foarte frumoși si mari, însă după părerea mea este de etnie. Mie mi-a spus de tarife 150/250 și împreună cu Laura 300/500 cu anal inclus doar la Laura. Numai bine tuturor!
  6. Salutare tuturor! În acest weekend am ajuns și eu la Laura. Modalitatea de contact whatsapp, a raspuns rapid. Ajuns la locație am fost poftit direct în dormitor deoarece în camera alăturată era Roxana cu un client. Am fost servit cu apă, la alegerea mea și pentru că făcusem duș acasă am trecut la acțiune. A început cu un oral neprotejat, cu deep, cu atentie la sateliți, continuat cu 69. Am trecut NP, am schimbat câteva poziții și am finalizat în prezervativ. Note: Fizic - 7 drăguță, sani frumosi, fund bombat, un pic de burtică(din păcate nu a existat acea chimie pentru mine); GFE - 8 geme destul de tare dar plăcut, după părerea mea; OP - 8 fară eye contact; NP - 8 se implică, are un fund bombat frumos; Cadou – 100/30 minute Numai bine tuturor!
  7. Salutare tuturor! Ieri seară am ajuns și eu la Roxi. Modalitatea de contact whatsapp, a raspuns rapid. Ajuns la locație am fost poftit direct în dormitor deoarece în camera alăturată era Alexandra cu un client. Am cerut prosop și permisiunea să fac o reînprospătare. Am ieșit de la duș și am trecut la acțiune. A început cu un oral protejat, cu deep, fără atentie la sateliți. Am gustat și eu din piersicuță si era foarte amară, la propriu, mi-a spus că a avut multi clienți și din cauza unor inflamații a pus un ovul. Am trecut NP, am schimbat câteva poziții și am finalizat în prezervativ. La plecare mi-a spus că are un tip care vine o data la două zile și că trebuia să ajungă la ora la care am ajuns eu. A verificat telefonul și a scris ceva. La ieșire pe casa scării era un tip ce astepta cu telefonul în mână. Note: Contact, locatie – 8 patul scârțâie destul de tare (dar Roxi zice că nu deranjează vecini); Fizic - 8 drăguță, sani frumosi, fund bombat; GFE - 8 geme destul de tare dar plăcut, după părerea mea; OP - 7 fară artificii, fară eye contact; NP - 8 se implică, are un corp frumos; Cadou – 150/30 minute Numai bine tuturor!
  8. Din cate stiu eu locatia este Coresi, nu pe la ITC 🤷‍♂️
  9. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ultimele-2-zile/032d64hfhgfg73ihd9dgf83i0f48h34h.html Este pe strada Traian. Am fost eu cu ceva timp în urmă la ea. E plinuță cu sâni foarte mari. Face si anal. Nu te grabește deloc, eu am "muncit" aproape o oră la un număr. Plus stat de vorbă la un capucino mai bine de 30 minute. Pret 100/200. Anal suplimentar 50 lei.
×
×
  • Creează nouă...