Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

JoeRW

Serious Contributor
 • Content Count

  373
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

213 Reputatie Excelenta

2 Followers

About JoeRW

 • Rank
  Serious Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bai frate da femeile astea sunt rupte de realitate. Oamenii își rup gâturile pentru câteva sticle de ulei și fetele astea vor sute de lei pt o partidă de sex🥸😂. Ele nu știu că au venit vremuri de sărăcie? Mai tăiați din prețuri, altfel o să aveți mult spațiu liber în portofele. 450 de lei😂😂😂😂
 2. Trăgeau cu praștia, așa le dădeau in SUA.
 3. Vere. Daca nu se prosteau nemții sa atace pe toate fronturile și se organizau puțin, in 4,5 luni aveau bomba atomica. Le mai stătea cineva in cale? Hitler oricum era nebun. Una ,doua bombe în Anglia și își dădeau englezii chiloții jos și ridicau mâinile, apoi urmau rușii și americanii. Despre ce vorbim aici?
 4. Taci ba pilafescule. Aveau bomba atomica erau regii planetei nemții. Ești prost de bubui.
 5. 😂😂😂😂😂😂😂 Crezi că dacă îmi vii cu citate și cu jurnalul lu Halder faci vreo impresie. Porți un bolovan pe umerii aia ,nu un cap. De la muritori de foame nemții au cucerit aproape toată Europa. Daca nu interveneau americanii nu le stătea nimic în față. Nici Rusia nu mai exista. Ești prost de bubui. Le mai trebuia câteva luni și aveau bomba atomică. Plus că aveau rachetele de croaziera cu care puteau lovi oriunde și li s au distrus platformele de lansare. Așa au avut-o americanii bomba atomica . Stai dracu in banca ta ,că nu știi istorie.
 6. Nu comparați un război total cu o încercare de acaparare și alipire a unui teritoriu. Că dacă era un război de distrugere ploua cu bombe asupra Ucrainei. Rușii vor sa cucerească Kievul și să pună un pro rus la conducerea Ucrainei sau chiar sa cucerească și să anexeze la Rusia cel puțin jumate din Ucraina.
 7. Spui prostii. Generalii nemți conduceau armata de pe linia frontului. Știau exact cum sta treaba. Cine începuse să fie rupt de realitate era Hitler. Daia a și pierdut războiul.
 8. Nu mai pot ei de camarazii lor morți. Ei vor să își salveze pielea. Daca ar putea vota oprirea războiului ar face o cu doua mâini. A ți crescut cu povești și filme americane, se vede! Când vreodată în viața lor au fost rușii mari soldați? Veniți cu exemple. La cat de mare e Rusia trebuia să cucerească Ucraina în 24 de ore. Daca nu jefuiești că pe timpuri și nu cucerești noi teritorii ,nu îți permiți o armata foarte bine pregătită și numeroasă. Până la urmă ce înseamnă un soldat bun in fața gloanțelor? Apa de ploaie. Va dau ex nemților in al doilea război mondial. Aia au fost îndoctrinați și în
 9. Daca te dai mare în chiloți mici nu mă impresionezi. Timpul tau face fix cat o legătură de ceapă 😂 daca vrei sa te vizitez nu m ai convins!
 10. Bai mucoaso trebuie să te fuți vreo 5 vieți sa ai banii mei. Nu doarme nimeni pe topicul tau. Ești de nota 5,6 ca femeie, calmează te. 😂😂😂Timpul tau costă bani? Mai mult de 1 leu nu faci.
 11. Mai domnișoară, de ce te superi daca nu vreau să îți dau 300 de lei sa te fut? Eu doar am zis cat ți as da. Plus că nu sunt disperat. Sunt un om calculat. Nu vreau sa comentez aspectul fizic al unei persoane pentru că nu îmi place să jignesc și nici sa fiu rău cu nimeni. Doar că banii nu cresc in pom. Și la cum se comporta escortele in ziua de azi, nu merita nici una mai mult de 200, cu mici excepții. Dar prețul corect ar fi 150 la modul general ,după prestația fetelor. Eu am avut experiențe cu multe femei, in mare parte din placerea ambilor, nu sex platit. Și când am platit ,am platit ceva fr
 12. Jandarmeria română acționează chiar blând. Vezi cum acționează jandarmii in Franța, Germania ca sa nu spun Belarus sau Rusia. Rușii ataca Ucraina din pur prostie. Pai daca Ucraina vrea sa intre în UE și NATO, cine e Rusia sa dicteze unei țări libere ce să facă? Adică dacă ești vecin cu Rusia ,trebuie sa te supui Rusiei? Ba las-o dracu de treabă. Sa cine e Rusia sa dicteze unei țări cum să trăiască? O țară înapoiată care dispune de bombe atomice. In rest au mentalitate de Evul Mediu.
 13. In primul rand când te angajezi ca soldat știi la ce te înhami. Nu e un serviciu oarecare. Semnezi un contract pentru care ești plătit și ai niste obligații. Daca ai noroc nu mergi la nici un război toată viața și încasezi niște bani frumoși,ai anumite facilități,plus că ieși repede la pensie. Europa se presupune a fi cel mai civilizat și mai sigur continent. Nu au speriat miliarde de oameni cu o gripa. Gripa asta a fost reală și chiar s a murit pe capete. Habar n ai ce vorbești. Daca nu băgau restricții atunci când a început mureau oamenii pe capete. Că acum s a stins și ar trebuii sa relaxez
 14. Eu sărăcie?😂😂😂 In visele mele nu apari tu 😎 . Invidia pe cine sau pe ce? Pe o prostituata? Daca as fi invidios ,as fi pe Elon Musk ,dar nici pe el nu sunt 🥱. Cum adică purtător inutil de pula? Ce vrea sa insemne că pasta n am prinso? 🙄 Eu atât estimez că meriți. 150 cu 3 finalizări 😂😂😂
×
×
 • Create New...