Sari la conținut

JoeRW

Membru Banat
  • Număr conținut

    579
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

JoeRW's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

183

Reputație

  1. Cu care dintre fantezii vrei sa te ajut? In ploaie, loc public, mai mulți bărbați, gen 2,3 și tu..cu astea te pot ajuta 😂😂😂
  2. De ce nu? Ai face treabă bună în București. Ți as fi client odată la câteva zile. Caut o tipă cu un fund mișto ca al tău 🫣
  3. Domnișoara Issa numai în Vâlcea lucrezi? Pe la București nu treci și tu?👍
  4. O femeie ca tine nu are cum sa fie singură. Mai departe m am exprimat așa din câteva motive.
  5. Ai văzut ce a zis Buhnici,celulita, vergeturi,etc 😂😂😂
  6. Nu te faci ,dar îți ascunzi defectele in lumina sau in umbră.
  7. Astea sunt fotografii pentru posteritate. Norocos posesorul tău 😂
  8. Video care nu poate fi modificat dar este modificat😂😂😂😂😂 cum vine asta?
  9. Scrie Venom pe Google și vezi daca am dreptate sau nu. Am văzut filmul de curând și bestia a scos limba și seamănă cu limba ta 😂😂. Și ăla mânca oameni, tu mănânci pule. Parcă sunteți aceeași specie 😂😂😂. Deci mai degrabă ai fi Venom decât Zorro.
  10. Nu obiectez la nimic. Nu mă obligă nimeni sa caut escorte. Din fericire o fac foarte rar din lipsa de fete care sa arate bine. Pe Publi24 e jale cu pozele false iar aici , mă refer pe București sunt vreo 4,5 maxim pe care le as vizita. Și probabil că o să îmi fac si nebunia asta și o să le vizitez pe toate in doua zile și apoi ies la pensie până apare ceva care sa merite cu adevărat să plătești. Video ar fi ok. Pozele ori sunt prea modificate ori zici că sunt făcute cu Nokia 1100.
  11. Ba daca și tu trebuie să mănânci căcat că așa mănâncă toată lumea ,te ai făcut înțeles. Nu sunt eu salvatorul nimănui. Eu măcar să reușesc să mă salvez pe mine. Discutam teoretic. Practic fac ce trebuie oamenii care au alt nivel spiritual. Târâtorii ca noi mai dau o muie, o limba in pizda, mai beau ceva alcool și se simt extraordinar de împliniți. Când mintea e slabă ai împliniri dastea în viața. Nimicurile astea ne fac viața frumoasă. Cel puțin așa credem.
  12. Zici că ești Venom cu limba aia..lasa l pe Zorro că nu ai nici o treabă cu el.
  13. Când ai mintea îngustă și în capul tau domnește prostia, repeți ce repetă toate capetele seci. Că viața e scurta , că merită trăită, că ajungi în pământ. Și dacă viața e scurta sau ajungi sub pământ, asta înseamnă că nu poți trăii cu demnitate? Cei care se lasă controlați de vicii sunt sclavi și nici măcar nu își dau seama. Atâta timp cât nu poți controla anumite lucruri ce țin doar de tine , înseamnă că altcineva îți controlează impulsurile, viața. Înseamnă că tu ești un om slab. Îți dai seama câtă minte ai și ce valori ai daca viața ta se reduce la alcool și curve. Atât poate creierul tău: alcool și curve.
×
×
  • Creează nouă...