Jump to content

Sony69

Maistru Curvar
 • Posts

  150
 • Joined

 • Last visited

About Sony69

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Timisoar

Recent Profile Visitors

852 profile views

Sony69's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

85

Reputation

 1. Banuiesc si eu Dane cine este persoana X si sunt convins ca nu e la prima experienta de genu avand în vedere ca e persoana care tu o vizitezi cu drag de fiecare data sti foarte bine ca este o persoana energica cu potential si deloc timida ba din contra cu brio ar trece testul si la mai mult de trei sti ce zic si aici nu ma însel oricum e de apreciat ca totusi mai sunt si oameni de calitate ca si tine care ne mai încanta cu o recenzie siropoasa si la final ce sa zic mias dori si eu o partida buna de calitate cu persoana X ca merita din plin ! Bafta tuturor !
 2. Buna, Dane experiente de genu sunt convins ca sunt foarte dese iar vizavi de MMF - ul la care ai participat cu persoanele X si Y crezi ca au participat prima oara? avand în vedere ca ati fost dezinhibati iar persoana x ar fi putut satisface cum spui si a treia persoana la nevoie?🤣🤣🤣 asta denita ca persoana X a mai participat tu ai fost cel care a împartasito cu colegi de pe forum👍
 3. Frumos din partea ta Dane ca ai împartasit aceasta experienta dar avand în vedere ca nu poti dezvalui numele celor implicati cum ar putea doritori de acest gen de experiente sa ajunga si ei la un MMF?
 4. Ce mai stiti de Ela a mai fost cineva ?
 5. Nici nu sti ce ai pierdut este o fiinta deosebita plus de asta are un apetit sexual cum rar întalnesti la o escorta !
 6. Sti cumva Giulya calea sagului practica astfel de jocuri ?
 7. Ieri am fost si eu la domnisoara blonda înpins de curiozitate de oarece lucian 1002 a scris numai de bine despre blondina dar nu este chiar asa ,parerea mea personala este ca acel cuibusor este defapt o banda rulanta de ce spun asta cand am vrut sa meeg la baie pentru igienizare trebuia sa astept sa nu dau nas cu celalalt coleg care o babardea pe colega ,dupa ce blonda a dat unda verde la baie colega ei mia adus prosopul bine ca nu la adus colegu de camera 🤣si astea find am intrat cu blonda la un oral mediocru deabia am terminat dat find faptul ca din camera alaturata se auzeau gemetele colegei deci în concluzie o experienta de toata jena nici nu stiu ce a fost in mintea mea de am ramas oricum tin sa relatez ca nu ma voi mai ghida dupa dupa experienta unuia si altuia dar pot preciza ca singurii colegi de aici care au facut pentru mine cel putin o recomandare corecta au fost. danp123 si leon cu astea am în cheiat si celorlalti care vor sa o viziteze pe blondina le urez succes eu unul nu am avut o experienta placuta. Bafta !
 8. Anuntul este de foarte mult timp pe publi 24 chiar ma întrebam nu a fost nimeni ca nu este nici o recenzie despre doamna ,poate vede cineva de aici si ne spune cate ceva .
 9. Ai fost recent? Dai si cateva detali sa stie omu despre ce e vorba .
 10. Probabil si poza de profil🤣🤣🤣 sa nu fie cu suparare se spune ca este selectiva si îi plac tinereii iar Niculet e trecut de prima tinerete🤣sa înteleg ca a avut noroc ?
 11. Fair play si modest ca deobicei !
 12. Dane de Gyulia nu mai sti nimic sau nu ai voie sa scri ,deranjezi împaratia ?🤣
 13. Acestei ,,Clasice ,,cum ai spus tu nui trebuie nici topic nici reclama fiindca cei ce o cunosc stiu ce poate 👍
×
×
 • Create New...