Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

patchouli

Serious Contributor
 • Content Count

  255
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

284 Reputatie Excelenta

1 Follower

About patchouli

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

6,295 profile views
 1. Mi-e greu sa cred. Maia tine foarte mult la igiena. Mi s-a parut forte curata. Este una dintre putinele escorte care te obliga sa faci dus inainte de actiune, chiar daca vii dusat direct de acasa. Si oralul e mereu protejat la ea. Poate ca la tine a facut o exceptie. Nu zic ca e imposibil sa fi luat ceva de la ea. Asta e. Sanatate multa.
 2. Eh, le e rusine sa ne povesteasca cum au luat-o toata in gura. De parca noi n-am sti ce s-a intamplat acolo.
 3. Deci a venit asta din emirate si se fute in constanta pe 2 sute?
 4. Este singura in locatie, activeaza intr-o pensiune momentan, insa cauta un apartament ca sa se mute cu colega ei. Cum se numeste colega nu stiu.
 5. N-a pierdut din calitati, ci doar din kilograme, s-a micsorat funduletul putin, in rest treaba buna. Tatuajele sunt toate la locul lor, am verificat pana si pupicul de pe fund. Pierce uri in sani recent aplicati. Tot asa calma, lenta, nu se grabeste. Zicea ca nu sunt sanse sa se intoarca in constanta din cauza unor probleme, n-am intrat in subiect, venisem pentru altceva. Oralul la fel de bun, implicat, nu se grabeste absolut deloc. La normal treaba buna, dar cam scurta, se implica, nu se plange de pozitii, zambeste smechereste si se uita in ochii tai fix. Finalizarea a fost co
 6. E chiar ea. Am vizitat-o ieri in calarasi.
 7. Ieri am vizitat-o din nou pe Bianca. Ma bucur ca a ramas aceeasi prezenta placuta. Am fost de multe ori la ea si niciodata nu am plecat dezamagit, din contra, cu zambetul pe buze. Isi merita cu desavarsire locul la top. Recenzii de la mine are si pe topicul de pe cta si pe cel din buc, asa ca nu are rost sa ma mai repet. Totul este la superlativ. Recomand cu incredere.
 8. 0731.719.756 Acesta este numărul nou de telefon al Maiei. Rog un admin să modifice în titlu. Voi reveni cu o recenzie, am vizitat-o zilele trecute.
 9. Are 31 ani, milf, e singura in locatie, mi se pare ca pe scara cu antonia, in amzei. Zicea ca cel mai mult ii place sa suga pula si se vede lucrul asta.
×
×
 • Create New...