Sari la conținut

Servo174

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Servo174

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Servo174's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Am tot urmarit forumul si am decis sa incerc la Ariana datorita programului. Programare facuta cu o zi inainte. Aveam 2 preferinte. De la ora 9 sau dupa 22. Ne-am inteles pentru prima varianta, cu confirmare cu aprox 30 min inainte. Iti multumesc draguta. Locatia Ared Kaufland, am ajuns usor, ghidat de Ariana, servit cu o apa, apoi la dus unde gasesti tot ce trebuie. Asteptat in dormitor si la joaca. A inceput cu un oral continuat cu un 69 si apoi montat balonasul si venit peste mine. Am mai incercat o pozitie si apoi finalizat cu un oral. Cadoul a fost de 200, lasati la final. Merita facuta o vizita, eu sincer o sa o mai fac cand o sa imi permita timpul.
  2. Am vazut mai jos ca a mai fost nr acesta si anuntul. Scuze de postate
  3. Salut. Am vazut anuntul de mai jos pe Publi. A fost cineva? Eu am vb pe whats cu ea. Zicea ca face masaj si finalizare manuala cu 100, masaj si finalizaremanuala cu ea nud 200 sau masaj cu ea nud si finalizare( sex) 250. Nr de tel 0758 780 318 Bună! Ma numesc Cristina! Am vârsta de 20 de ani 1.66 înălțime și 58 de kg. Locuiesc în zona lebăda strada poetului. Dacă dorești un moment de liniște cât și de relaxare te aștept la o ședință de masaj. Legătura o putem lua la numărul de mai jos din anunț sau eventual pe wapp. Rog seriozitate, iar cei care se plictisesc sa își ocupe timpul altfel nu sa ma sune sau sa de.a mesaje aiurea. Am vb sa merg peste 2 zile la ea, revin cu o recenzie. Am zis sa intreb daca a mai fost cineva
  4. Servo174

    Alina 0721601274

    Am reusit si eu sa o vizitez azi, programare facuta pe whatsup respectata. Fata e frumusica, poate in realitate pare mai frumusica decat in poze. Amabila, nu m-am simtit grabit. Servit cu suc, baia curata, prosop curat, dus apa de gura. Masaj si FK+ON+CIM. Am optat pentru o ora, dar nu am fost in stare de mai mult. Ea a incercat, eu am fost problema. Nu regret deloc timpul petrecut la domnisoara.Am plecat multumit. Sigur am stat mai mult de 60 min. Merita vizitata.
×
×
  • Creează nouă...