Sari la conținut

Papusell

Membru Banat
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Europe

Vizitatori Recenți Profil

290 citiri profil

Papusell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-11

Reputație

  1. Ba pula bleaga , tu nu vezi cat de retardat esti ca nu ai o recenzie ,doar stai si ceri poze la escorte poate poate iti faci si tu laba ca oricum bani nu ai sa mergi la ele ! lake ce esti eu iti demonstrez ca ma pis pe tine la orice ora vreau ! daca ai tupeu hai sa ne intalnim in realitate sa ne imprietenim^^ daca tot te dai asa zmardoi in spatele tastaturii
  2. Tu cu cine pizda ma-tii te certi ? Am inteles ca esti proasta si inculta si batuta in cap cu pula la pripriu ! dar sa mai si semnalizezi in halul asta deja prea de tot , nu ti se pare ca pt o curva muista si proasta ai cam mult tupeu ? tu nu realizezi ca esti o zdreanta un wc public unde venim la tine si ne facem nevoile platim si plecam ! Si stai linistaa curva proasta ca daca mi-ai fi prezentat interes era la tine de mult , Dar tu esti curva si atentie nu e nici o jignire e doar adevar ce spun aici nu te jignesc daca tu te simti jignita inseamna ca nu ai creier ! Tu esti o CURVA MUISTA PROASTA , Care esti plina de boli ! te futi neprotejat cu clientii, de anii de zile , ai toate bolile posibile sida sifilis cancer si toate care or mai fi . Cum sa ma risc sa vin la tine un gunoi sa iau toate boalili ! Oricum esti in faza terminala mai mult de 10 ani nu mai ai de trait ! Si mai usor cu tupeul asta de magalagioaica ! repet am inteles ca esti si inculta si proasta si analfabeta dar stai in banca ta ! Sugeti pulele in continuare si taci din gura !
  3. Tot eu caut atentie ? sugeneaai pula la toti barbatii de pe forumul asta si sa ne pisam toti pe fata ta de orfan
  4. ce poti sa imi dai tu doar cu fruntea in buric si multe limbi in cur dupa ce ma cac sa ma speli cu limba la cur atat !
  5. o sa imi sugi pula curand vrei sa zici , hai te astept sa vedem care e mai smecher !
  6. uuu deja mi-e frica 😂😂😂😂 si vezi ca ai gresit orasul om prost ce esti
  7. cum spuneam glume de gunoier labar infect
  8. IMI SUGI PULA ! tu impreuna cu ma-ta si cu toata familia ta !
  9. alte cuvinte mai ai in vocabular in afara de .. poze noi ,,, ?
  10. Esti penibil bai sclavule , ba o recenzie nu vad la tine 1 macar ! numai comuri de tot cacatu lasi ca si tine !
  11. Ce sa cunosti tu ba sclavule tu ai uitat ca esti impotent ! esti gay futut in gura de toti, ce poti sa i faci tu e maxim sa o lingi in cur si eventual sa isi faca doamna nevoile in gura ta tu sa fi pe post de wc ! Dute dracu de panarama ca nu ai nici o recenzie si doar lasi comentarii aiurea sa te aflii in treaba , gunoiule !
  12. Alina cand pui niste poze noi ? ăăă ia zi sa isi dea si labarul asta laba la pozele tale ca e si el virgin saracu ! Nu are si el material de laba si vrea poze noi , Saracu de el nu a vazut pizda in viata lui si cerseste poze la toate aici ,, 😂😂😂😂
  13. pacat ca nu pot sa iti dau like ! cam tarziu va da-ti seama dar e in regula si acum ! Defapt acest marusica pula mica este un gay care cerseste atentie si vrea multa muie gratis ! ca alta treaba nu are decat sa se bage in seama mai rau ca musca in cacat ! defapt el e cacatul !
×
×
  • Creează nouă...