Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

troznitorinc

Maistru Curvar
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 Reputatie Excelenta

About troznitorinc

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Romanistan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. E plina lumea de muieri care traiesc cu iluzii cum ca centrul universului e la ele in pizda. Poate si pentru ca e la fel de plina lumea care ridica in slavi prima pizda care se uita la ei pentru cateva sute de euro amarate. Plm. Viata merge inainte, panaramele inapoi.
 2. Fata are niste tate superbe si se fute destul de bine.n-are de ce sa isi ia revansa, daca ai mai umblat pe la ce-i prin piata acum ai sa intelegi de ce.
 3. Sper ca nu te muti inapoi pe canapea cand se intoarce…
 4. Pana la urma e masaj cu mustiucareala sau e frectie cu carmol si atat?
 5. Mountain dew, e un suc de culoare verde, merge cu vodka
 6. Cum plm dezactivez notificarile ca imi tot dau diversi cu like/dislike si de fiecare data notificare. Nu vreau notificari ma doare in pl de like/dislike nu ma intereseaza. Cum dezactivez prostiile astea?
 7. Poate reusesti sa gasesti si tu un apartament in victoriei sau romana ca acolo in spate era naspa rau cu parcarea…vin toti mucosii la scoala cu masina, plm, parca li se usuca daca circula cu ratb
 8. Tu, obraznica? Pari destul de inocenta in persoana, ce ai facut? Ti-ai clatit pula in creierul lui pizdicutz si acum nu mai vrea sa te lase sa promovezi?
 9. Zi fa vasile care e treaba. Noi vrem sa futem bunaciuni. Ne ajuti sau ce plm faci de postezi numa aratari de-astea de filme horror?
 10. Bine ai revenit! Ai scapat si tu de extensiile alea?
 11. Unde plm ai tu 35 de ani ca mai mult de 25 (de-aia grei, ce-i drept) nu iti dadeam
 12. Multumesc pentru raspuns! Am sa incerc sa imi fac timp sa ma uit mai atent!
 13. Creaturile alea nici nu stiu ce inseamna cuvintele alea pe care le scriu acolo in anunturi. Le iau din alte anunturi si le combina dupa cum li se pare lor ca suna mai bine, dar fara sa inteleaga despre ce e vorba. Mai sunt unele care isi impart intre ele textele, gen “pune fa anuntu asta ca am facut banii mai multi ieri cu iel”
 14. daca nu i s-or fi flescait tatele de tot intre timp…
 15. Cam la tot ce mi-a parut interesant… am ratat doar doua: nadia si alina model
×
×
 • Create New...