Sari la conținut

esofag

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre esofag

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Galati

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

esofag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-20

Reputație

  1. Așa consideri tu? Că sunt pește că i-am spus să-și facă analizele și să le pună aici?! Toți care au scris că s-au îmbolnăvit din cauza ei, sunt pești?! Cred că ești idiot de-a binelea. Când te știi curat, te conformezi și îți pui analizele fără nicio jenă, dar când te știi cu musca pe căciulă, toată lumea e plecată cu capul și toți sunt “pești”. Halal concepții și mentalitate de 2 bani. Mulți gândiți cu capul de ios, nu cu cel de sus. Dacă tu nu ții la sănătatea ta, să fii sănătos, dar măcar lasă-i pe alții să fie informați cum trebuie, și să-i calce pragul escortei ăsteia când o să dovedească că este sănătoasă. Deșteptați-vă că este plină țara de scursuri ca voi! D-asta se ajunge în asemenea situații.
  2. O să revin eu cu analizele făcute după ce m-a mâncat în fund să merg la tine. Să vedem ce mai spui atunci. Bolnavo!
  3. Esti bolnavă bă!!!!! D-aia nu faci analize!
  4. Dacă este bolnavă, ce ai vrea să-ți zică?!
  5. Când n-ai nimic de ascuns și te știi sănătos ca om, fără nicio reținere îți faci analizele și le postezi să vadă toată lumea. Dar când tu esti bolnavă, e clar că nu o să faci lucrul ăsta, în schimb știi doar să reacționezi în bătaie de joc la postările celor care au trecut pe la tine. Visezi numai pești peste tot. BOLNAVO!!! Mai sunt oameni cu neveste si copii acasă, îi îmbolnăvești!!!
  6. Așa se pune problema? Conturi noi? Cel mai bine ar fi să faci niște analize și să le pui aici. Personal mi-am făcut cont să informez și pe alți fraieri ca mine ce am pățit din cauza ta. Că nu mai am liniște de când am fost la tine.
  7. Confirm, încă aștept rezultatele la analize. Nu mă pot pronunța în cazul ei până n-am un răspuns, însă ar fi bine să o evitați.
  8. Mergeți pe încrederea asta prostească fraților..până doamne ferește vă îmbolnăviți de ceva foarte grav. N-am niciun beneficiu să scriu aici de vreo persoană și nici nu mă interesează. Medicul urolog mi-a pus momentan diganosticul de uretrită cu medicamentație Tavanic 500 mg pt 7 zile și Spor Sun. Diagnosticul a fost pus momentan asa pentru ca n-au functionat in perioada asta laboratoarele pt analize. Maine dimineata am programare la analize. O să revin cu rezultatul. Până atunci sănătate tuturor!
  9. Salutare! Până la urmă ce ai avut colegul? Am pățit același lucru curând cu această domnișoară..
  10. Până la urmă ce ai avut colegu? Am pățit și eu același lucru.
  11. Până la urmă ce ai avut colegu?
×
×
  • Creează nouă...