Sari la conținut

Marcurus

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Marcurus

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Marcurus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Buna seara am trecut astazi pe la domnisoara in cauza si am avut o experienta foarte neplacuta. 1 Tipa este 0 la capitolul comunicare 2 Una am discutat la telefon alta sa intamplat la fata locului dupa ce a luat banii. 3 La normal protejat a stat ca o vita (scuzati limbajul) a si inchis ochii numai sa nu ma priveasca 4 La sfarsit dupa ce am pompat rapid la ea sa scap odata de experienta horor am incercat sa ii spun ca nu e normal cum sa comportat si ca nu este corect fata de clientii pe care ii va mai avea pe viitor sa aiba o asemenea atitudine dar am primit raspunsuri precum: -nu imi pasa de clienti -oricum or sa mai vina si alte persoane la mine platesc si pleaca -aia este ghinion Plus ca mai avea un pic si ma lua si la palme ca am indraznit sa ii fac o astfel de remarca! Tarif 150-300 Zimbrului 17 https://escorta4u.com/26768/noua-in-ora-.html
  2. Nu vreau sa fiu rautacios avand in vedere ca m-am apucat de 3 zile sa scriu pe forul dar ai tipa asta este pusa pe facut bani cat mai multi ai cat mai repede! In experienta mea la domnisoara ON a durat 3-4 minute si in aceste minute ma intrebat de 2 ori daca nu trecem la NP si nici nu prea pot numi ON deoarece mai mult a lucrat cu mana decat cu cura … atitudine de bulevard plus ca la NP si-a dat toata silinta sa ma expedieze! Eu v-am povestit e perienta mea acum voi trageti concluziile daca a foat ok sau nu si daca se merita sa mergeti sau nu.
  3. Tipa are foarte multe vergituri si cicatrici pe corp,atitudine indiferenta si telefonul a sunat de 5 ori in timpul actului si de fiecare data s-a oprit sa raspunda …. O experienta de tot cacatul deci nu recomand!
×
×
  • Creează nouă...