Sari la conținut

Isabella21

Neverificata
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Isabella21

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    ARAD

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Isabella21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputație

  1. Îmi puteți închide topicul va rog ,nu mai muncesc în România!
  2. Bună dragilor ! Astăzi este ultima zi aici... Va aștept..sunt disponibila doar pana la ora 21:00!♡♡
  3. Buna dimineața dragilor ! Eu deja mi-am început programul ...sunt disponibila pana la ora 23 ❤
  4. Buna dragilor voi fii disponibila pana la ora 23 astăzi! 😘😘😘 Va rog sa faceți programările cu 30 de minute înainte 🥰🥰👍!
  5. Bună simpaticilor ! Am decis sa mai rămân câteva zile la voi ♡ Maine încep programul la ora 12 pana la ora 23! Va aștept cu drag ♡♡♡♡
  6. Bună dimineața dragilor !♡ Astăzi este ultima zi la voi în oraș! Ma puteți găsi între orele 15:00 și 23:00! Va aștept ♡
  7. Mulțumesc frumos ! Te mai aștept ⭐💋! Ma bucur ca ești multumit 💋💋
  8. Mulțumesc mult, nu cunosc zona și nu știam!
  9. Locatia noastră este in Cornitoiu nou , vizavi de blocul turn ,lângă Rompetrol ! Preturile le-am menționat mai sus de persoana ,deci dublu👍😜!
  10. Da ... nu am fost mulțumită de locație... asa ca am schimbat-o
  11. Bună, mie îmi apar celelalte topicuri închise .... De asta am făcut altul ... Și eu as vrea doar unul ...
  12. Astăzi sunt disponibila de la ora 17:00 pana la 00 :00! Va aștept cu drag 💋💋💋💋
  13. Bună simpaticilor !♡ Numele meu este Isabella, sunt noua în orașul vostru! Despre mine .... pot sa va spun ca sunt o fire sociabilă, atenta la cererile clienților, punctuală și mereu cu zâmbetul pe buze!! Sunt doar o mică parte din calitatile mele, restul mi-as dori sa le descoperiți! 💋 Sunt bruneta , slim, micuța 1,60 și 50 de kg! Mai jos aveți o lista a serviciilor+ prețurilor ! Serviciile mele sunt următoarele: ‼️Sex oral protejat/neprotejat(in funcție de igiena) ‼️Sex normal doar protejat indiferent de situație și suma oferită ‼️69 ‼️Hand job ‼️Foot fetish ‼️Masaj de relaxare ‼️Finalizare corporală ‼️Diferite poziții ‼️Dominant Nu accept sub nici o forma persoane in stare de ebrietate,cu bile sau altele! 💸Prețurile acestor servicii sunt următoarele: !!100 de lei o finalizare (totul protejat maxim 20 de minute) Oral,normal,poziții (totul protejat) ‼️150 o finalizare sau 30 de minute(Include serviciile de mai sus) ‼️250 o ora sau 2 finalizări(include serviciile de mai sus) Va aștept !!! 🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/poze-in-locatie-new/dhe3789dhfgh7g1h253e1d05h51h8d84.html PENTRU PROGRAMARI CONTACTATI-MA PE WATSAPP !!! ROG SERIOZITATE,LA RANDUL MEU OFER SI EU ! Locația mea este pe bulevardul Dacia 35 ! Am si colega, camerele noastre sunt separate nu ne intersectam decât dacă doriți ! ☆Nu dati cu hate dacă nu ma vizitați,va rog☆!
  14. Dragii mei astăzi sunt disponibila pana la ora 2:00 ! Va aștept cu drag ❤❤❤🥰🥰🥰
  15. Dacă vreunul dintre voi aveti cont și puteți posta poze , dati-ne un mesaj , pe watsapp și va oferim poze împreună (Avem poze cu noi2)!
×
×
  • Creează nouă...