Jump to content

Dlgoe..

Super Premium
 • Content Count

  427
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Dlgoe.. last won the day on November 29

Dlgoe.. had the most liked content!

Community Reputation

1,428 Reputatie Excelenta

About Dlgoe..

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Romania
 • Interese
  Să fac sex cu cele mai frumoase fete.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Îmi place ce vad.Voi reveni pe la tine.
 2. Eu mă bucur că am avut onoarea sa fac parte azi la ora 8:30,dintre clienții selectați,după programarea făcută ieri.Ii mulțumesc.❤️
 3. Fiecare apus aduce o amintire...Fiecare răsărit aduce o speranță...
 4. Roxy te iubesc.Nu mai fii supărată.Daca vrei sa fii fericita o clipă,te răzbuni.Daca vrei sa fii fericita o viață,iartă!
 5. Draga Aryanna după discuțiile pe care le-am avut cu tine ieri dimineață pe watsapp,mi-a părut bine că m-ai recunoscut cine sunt,fără să-ți spun eu. Și chiar te-ai bucurat.Dupa prima întâlnire,când am fost la tine,mi-ai trimis un mesaj,in care mi-ai mulțumit și mi-ai spus că sunt un client de calitate.Asa pot spune și eu despre tine,că ești o fata de calitate.Esti o fata care îți respecți clienții fata de unele fete care nu știu ce înseamnă cuvântul respect.
 6. Azi de dimineață,când m-am trezit,am intrat pe forumul,,nimfomane",sa vad ce s-a mai scris și ce noutăți au mai apărut.Am avut o mare surpriza când am aflat,că domnișoară Aryanna revine din nou în Craiova.Ea este una dintre fetele,care ne-au vizitat orașul și care mie mi-a plăcut foarte mul.Pe Aryanna am cunoscut-o prima dată anul trecut în luna noiembrie când avea locația pe strada Amaradia.La a doua vizita ne-am revăzut in Calea București la El greco.Despre ea pot spune că este o fata atrăgătoare,înaltă,corp frumos.Pe care daca o vezi pe strada întorci capu după ea.Ofera servicii de calitate
 7. Așa e robi ai dreptate eu o cunosc foarte bine pe aceasta fata.Pe,, publi 24"a avut și 3-4 anunțuri în același timp.Toate cu poze false.Din luna august de când am fost pe la ea,a lucrat mai mult în Craiova.A mai avut niste vizite scurte prin Severin.Pozele pe care le afișează ea aici au apărut și la alte escorte in Craiova și în alte orașe.
 8. Dar când ai lucrat la blocul P2 Elgreco și trăgeai tepe la clienți nu recunoști.Te cunosc din august anul trecut.
 9. Aceasta fata a mai avut două tentative de a se promova pe acest forum:Pe data de 12 ianuarie are un topic deschis cu numele,,Brazda K1"și altul pe 13 ianuarie cu numele,,Antonia"dar nu a avut succes.Pozele afișate sunt false.
 10. Dragi prieteni curvari. Revenită săptămâna trecută în Craiova,după câteva luni petrecute în Timișoara,am luat hotărârea să o vizitez azi din nou pe Roxy.Programarea am făcut-o prin telefon,cu o comfirmare a vizitei cu o oră înainte.Locatia e aceiași pe care o avea și anul trecut:Calea București,langa piata.Mi-a deschis ușa aceiași domnișoară veselă și simpatica pe care o știam.Ne-am îmbrățișat,apoi ea a mers la baie să-și facă dus. Nu fac o descriere fizica pentru că are expuse pe forum multe fotografii in care se vede cum arata.Oralul neprotejat a fost ok.Are o metoda foarte plăcută
 11. Cu ocazia zilei de 8 martie îți doresc:La multi ani și să fii în continuare aceiași fată drăguță.
 12. Fie că spiritul luminos și pasional,să rămână alături de voi.Va doresc o primăvară frumoasă cu soare și fericire.Cu ocazia zilei de 8 martie,va doresc la multi ani,la toate fetele.
 13. Pe aripi de primăvară,8 martie lin coboară.Si-n a lui privire să-ți aducă fericire.
×
×
 • Create New...