Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

BumBum2022

Maistru Curvar
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Reputatie Neutra

About BumBum2022

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cam așa este,dar ar mai fi câte ceva și pe Sentimente, și e pe bune doar că trebuie să ai răbdare... și ceva vrăjeală, bineînțeles.
 2. Are o filmare în care este cu încă o doamnă blondă mai mătură, știe cineva de această doamnă? Dacă știe cineva poate lăsați vre-un semn, dacă se poate.Andreea asta e bună,dar dacă nu se și fute...😁
 3. Hmmm...unii spun de bine, alții de nașpa... dacă mai activează aș încerca-o parcă, să înțeleg că pozele îs pe bune nu? Puține dintre mature care-și pun poze pe bune.De Estera(0724184287) știi ceva?Am înțeles că pozele sunt pe bune,doar ca-s făcute cam cu ceva timp în urmă,are recenzii bune.Dacă știi ceva sau poate io tragi, dă de veste dacă vrei.Ptr mine e nașpa că nu activează nicidecum sâmbătă,iar eu doar sâmbăta mai ajung uneori pe la Capitală.O să văd poate...
 4. Păreri și păreri... unii zic de bine alții de nașpa...!?
 5. Ha ha...te temi, așa este bro,ajungi pe la ușă lor și îți vine să le dai cu ușa în cap de rapandule ce-și pun poze nașpa.Am mai întâlnit și cazuri cu bun simț ce aveau poze false dar arătau cel puțin ca-n poze de nu și mai bine, în special mai puștoaice.Astea mature găsești pe bune pe Sentimente doar că trebuie să ai răbdare și vrăjeală.Mai schimbi...o puștoaică,o mătură,uneori și ceva mai granny (pe escorte greu cu maturele dar ce să mai zicem de granny),apropo e una interesantă Estera(0724184287).Are recenzii bune și poze pe bune doar ca-s cu vre-o 10 ani un urmă cică.As încercao dar nu acti
 6. Dar multe topicuri mai are aceasta doamnă...iar,recenzii pozitive la greu👍
 7. Chiar se fute așa bine...? Că bune recenzii mai are,ma făcut curios,am pus-o pe listă pe lângă puținele mature bune de pulă, când am drum prin Capitală să văd cu care incep... nașpa cu panaramele astea ce au profiluri furate.
 8. Interesantă... arată mai bine decât multe (greu cu cele peste 50),cred că o pun pe listă, lângă Moculeasca și Estera...sunt curios care se fute mai bine că toate trei au recenzii bune(dar mai depinde și dacă le prinzi in formă). După cum ai povestit a comentat puțin că simte puțină durere,la Estera din contră după cum povestesc colegii și la Moculeasca la fel înțeleg,asta e... și cum le prinzi,in ce formă.
 9. Ceva detalii,ai vizitat-o,e bună ???...Pozele,nu cred sa fie ale ei...!?...
 10. Curios de Estera, chiar are recenzii bune... și, arată și bine in poze doar că,spun colegii ca-s mai din vremuri bune pozele,dar am înțeles că încă mai e bună ptr vârstra ei și se și fute bine,când ajung prin Buc poate-i trag o vizită(până atunci poate mai da cineva detalii de ea,sau vre-o alta mai bună).
×
×
 • Create New...