Sari la conținut

KONA89

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre KONA89

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

KONA89's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

8

Reputație

  1. Am vizitat o de câteva ori pe Vivi până acum și pot spune că este o prezenta plăcuta, sociabila,cu care aș putea să port conversați interminabile și de la care aș aveea de învățat multe. Vivi este genul de persoana care atrage nu doar prin faptul că este frumoasa ci prin faptul că este inteligenta deșteaptă=sexy atrăgătoare. Prin acest fel iți mulțumesc atât tie cât și Salonului că mă primiti frumos de fiecare data!
  2. Am vizitat o pe Vivi recent. Nu vreau sa intru in detali dar pot spune ca este de nota 10 la toate capitolele! Mens sana in corpore sano!
  3. Ciao Madalina ai mesaj pe whats app!
  4. Asa am patit si eu cu Ana,nu mai lucreaza in domeniu, unele femei stiu sa iubeasca mai ales daca le respecti si sunteti pe aceeasi lungime de unda. Eu zic ca doamnes multam ca mai exista astfel de fete ,femei. Sanatate numai bine!
  5. Si mie mi dor de Ana, a plecat de la salon, si cred ca nu mai lucreaza in domeniu.......😥 Mi ar placea sa revina...
  6. Am vizitat salonul acesta de foarte multe ori.Foarte curat,aerisit mereu. Recomand cu incredere pe domnisoara Ana.Este foarte permisiva,masaj de relaxare foarte bun,profesional chiar..masajul de vis cu saruturi peste tot.Te simti ca in paradis langa ea ,glumeata ,plina de viata si energie.
  7. Daca angajatele de la CFR ar arata atat de bine ca si domnisoara Ana m as angaja la caile ferate maine!
  8. Cand am inceput sa ma duc la Salonul Raiza treceam printr o perioada grea , printr o despartire. Domnisoarele Alina si Ana m a ajutat sa trec peste. Domnisoara Alina acum nu mai lucreaza in domeniu din cate am inteles. In orice caz un serviciu pe care eu ma bucur ca exista. Fetele de la receptie sunt serioase si cumsecade. Discretia este la maxim! Multumesc
  9. Ana.....fata care ma surprinde intr un mod placut ori de cate ori ma duc la ea. O fata care stie sa te iubeasca si are o frumusete interioara . Electrizanta, senzuala ,sexy. Iti multumesc Ana pentru saruturiile dulci si de caldura cu care ma astepti de fiecare data!
  10. Recomand pe Domnisoara Ana. O prezenta placuta care ma umple de energie pozitive ori de cate ori ma duc la ea. Mai directa de felul dar o fata care stie sa iubeasca fara dar si poate ! O fata care stie sa spuna Nu si Da ..... are caracter si respect fata de sine......nota 10.......
×
×
  • Creează nouă...