Sari la conținut

bogdan_bgd

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bogdan_bgd

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bogdan_bgd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. In primul rand daca ai fost atent in primul comentariu am spus ca e in aceeasi locatie. In al doilea rand ea are ca o lampa portabila pe care o poate monta in orice baie.
  2. Nu mi-ai raspuns la intrebare. Daca zici ca ai fost la ea , zi-mi ce culoare avea lumina din baie . De ce minti ca ai vizitat-o si postezi aici lucruri neadevarate si induci oamenii in eroare ? Acesta e un site de informare sau de dezinformare ? Asta e problema mea ca pe viitor nu mai pot lua de buna ce se spune pe aici, acum cand eu stiu care e adevarul.
  3. Si uite asa "bla, bla" se umple topicul cu prostii. Da , mi-am creat ieri contul si am specificat ca nu am mai putut sa nu intervin cand am vazut minciunile ce se spun aici , mi-am facut si eu cont special pentru asta. Ce incredere sa mai am in ceea ce postati voi pe viitor daca la o fata de treaba precum Alina observ ca postati numai aberatii si minciuni cand nici macar nu ati vizitat-o ?
  4. Nu m-am putut abtine sa nu intervin si eu in aceasta discutie , cand am vazut cate aberatii si minciuni posteaza cei care se dau drept vizitatori ai acestei fete . Aceste discutii cu " tipa isi deschidea mai multe topice" si alte aiureli sunt comentarii fara rost care umplu acest topic cu chestii inutile in care se pierd cei de buna credinta care vor sa se documenteze mai mult afland parerea altora. Ea e foarte calma de fel , cred si eu ca s-a enervat cand a vazut astfel de comentarii , nici macar nu meritati sa va raspunda. Am fost la Alina din Iulie anul trecut si acum n-am ezitat sa o mai vizitez cand am vazut ca s-a intors la Brasov din Decembrie. Apreciez foarte mult onestitatea ei de a pune poze reale si destul de numeroase pe care le schimba des, toate pozele sunt reale inclusiv cele din prim-plan de pe whatsapp, pentru ca tu sa stii pe cine vizitezi ,dar pe tine te intereseaza ca de ce isi deschide mai multe topice sau daca are papuci de casa ? Pe langa faptul ca arata bine precum in pozele ce ti le ofera pe tava , este si dedicata si implicata in act , e "ascultatoare" fara fitze , se conformeaza preferintelor (acum depinde in ce limite) si nu te grabeste (asta daca nu exagerezi si tu banuiesc). Accepta finalizare corporala si face si oral neprotejat dar nici pomeneala sa ceara ceva in plus precum afirma mai sus "Sluggs", de unde e scoasa minciuna asta ? Deci numai dezinformari pe aici . Alta minciuna a lui "Sluggs" "nu aveai nici măcar șervețele umede" , nu s-a intamplat niciodata sa nu aiba , legat de igiena ea este foarte ingrijita si locatia buna a fost mereu curata, e aceeasi ca si in luna Iulie aproape de Coresi la blocurile din zona rezidentiala de pe Ioan Popasu . Deci eu n-am nimic de reprosat . Daca "Sluggs" tot zice ca i-a vizitat baia , ca sa-l cred pe cuvant ca nu minte ca a trecut pe la ea , sa-mi spuna ce culoare avea lumina din baie . Faza cu "iau 500 in plus " e o gluma pe care voi ati luat-o in serios , va legati de orice pentru a discredita si a face misto inutil. Aceste atitudini nu-si au rostul doar daca nu cumva esti de la "concurenta" si ai invidie pe ea ca nu trebuie sa posteze poze furate, altfel nu te-ar interesa astfel de aberatii gen "dar nu ai papuci de casa" . Ca idee , in general cei care nu au habar si nu au vizitat escorta respectiva sa se abtina in a umple topicele cu comentarii inutile si dezinformari pe care unii le pot lua de bune si pot induce in eroare.
  5. Vai , ce comentarii vad aici ......
×
×
  • Creează nouă...