Jump to content

Megadeth74

Serious Contributor
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-311

About Megadeth74

Recent Profile Visitors

920 profile views
 1. Chiar vroiam sa spun si eu ca se vede in ultimele poze puse de ea ca pe linga surplusul de greutate e si plina de celulita si eu unul la fel ca si multi altii nu a-si da 5-600 de lei la cineva care arata ca aspect cum arata ea. La banii aia sint fete care ca si aspect arata de 100 de ori mai bine ca ea si,si mai intretinute.
 2. Si inca ceva ciudat,ai venit de la Cluj sa te vezi cu Ana si in timp ce eu iti scriam primele rinduri aici tu deja erai pe pagina Escorte Oradea. Deci ai fost nu demult la Ana si nici bine nu ai plecat si deja te intereseaza fetele din Oradea. Cam ciudate toate aceste coincidente.
 3. Asta miroase a recenzie falsa si facuta doar sa o ajute pe titulara topicului tinind cont ca tu esti din Cluj iar ea este in Timisoara cam greu de crezut ca tu ai venit tocmai din Cluj ca sa te intilnesti cu ea,chiar azi dupa ce in ultimul timp au fost foarte multe critici la adresa ei din toate punctele de vedere. Au fost foarte multe asemenea recenzii false in speranta unor favoruri ulterioare. Repet cam greu de crezut ca tu ai batut drumul de la Cluj la Timisoara azi ca sa te vezi taman cu ea si nu cu o alta fata.
 4. Din cele spuse aici despre tine,clar esti DE EVITAT !
 5. Ti-o recomand cu incredere pe Lore de aici de la top.
 6. farafiltre elev Serious Contributor 1,630 858 posts Locatie:Republica Timisoara Posted January 26 Despre cadana Geanina, DA, lucreaza cu pozele ei. O singura data am vizitat o, pe circumvalatiunii, are servicii hard, neasteptat de bune la pretul corect.Din pacate am aflat ca vorbeste mai mult decat trebe, ceea ce nu i deloc okay si pt mine i pas. Aaaa, si nici nu stie (stia) sa cantareasca o recenz
×
×
 • Create New...