Sari la conținut

Kirilov

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Kirilov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Kirilov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-18

Reputație

  1. Într-adevăr, ai dreptate,e un mister cum de am revenit ... mă așteaptam la farmece lubrice de sirena, nicidecum la mirosuri de pește împuțit. Consulta un specialist, vaginul n-ar trebuii să emane... ,ai o problemă medicală.
  2. Și eu îți mulțumesc ptr primele două întâlniri,care au fost prodigioase, cât despre miros, el a existat, și ieri și la întâlnirea precedentă. Păcat, mare păcat, că dintr-un trup atât de frumos să iasă miasme... Baftă ! Melisa cea cu trup divin emanând din vulva ca o floare, capcane mirositoare!
  3. Am avut plăcerea de-a o întâlni, după experiența cu Melisa , fiasco total,ma salvat aceasta făptură, incredibila, asumată și cu o mare poftă de sex. Acțiunea, la superlativ, adică porno!!!! 200 de Ron ,binemeritați,am plecat extrem de satisfăcut. Mersi mult. Sper că m-ai pus pe răboj!
  4. Astăzi, la ora 14 ,mă prezint la dânsa după o programare făcută telefonic ,cu bucuria de-a o revedea pe aceasta, toate bune. Mă primește, zâmbește, discutam puțin,intru la duș. Gata gata de acțiune, pină când primesc un refuz afabil sub un zâmbet fals că o deranjează faptul că o ating pe fata,ceea ce in trecut nu o deranja. În fine dau să o sărut , la fel, aceași atitudine de dameză .Deja am simțit ceva în neregulă, culmea,că am folosit câte un shot de apă de gură. Am zis că na,nu vrea french kiss, ok, nu-i problem. Ceea ce mă dezamăgit a fost replica din timpul acțiunii" Dar tu nu îți dai drumul" și același miros de pește venit în timp ce o futeam pe la spate. La fel ca și acuma o lună, când la fel am fost izbit în nas de mirosul greu de pește combinat cu aroma de lubrifiant. Oribil. Ăsta fusese motivul de-a refuza de-a mai sta încă un nr. Păcat, în primele dați a fost f bine,avea modestie și bun simț. Dar am profitat că am stabilit de la început serviciul de uro și cof, m-am răzbunat la cof, i-am proptit direct in ochiul stâng o picătură de spermă puternică, că la uro nu-i vine să se pișe, plm,trebuia să te pun să bei apă plată.
×
×
  • Creează nouă...