Jump to content

Pumat

Maistru Curvar
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 Reputatie Excelenta

About Pumat

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De vin rusii cu tine îmi este rușine cred ma pupicuristule sau peștișor ce naiba ești stai pe spatele pizdei ăștia eu am coloana și am spus noi în Craiova o futem pe 150 voi aici o futeti pe 300 nu știu care din noi ajuta aici.
 2. Colegii futaciosi noi futem aceași marfa dar cu alt nume și alt preț.Voi în Arad și Timișoara naty 22 300 lei. Colegii din Ardeal Cluj Mureș Baia Mare tot 300 lei cu numele de Renata. Noi în Craiova o futem cu 150 lei numele Elena 0729442454. Vb de aceași fata dar cu alt ambalaj, sunt client fidel de al ei pe Craiova și am cunoscut-o după pozele de pe TM unde a avut și cu fata ei, frumos ne prostește pe toți, noi trebuie sa fim uniți sa ne ajutam aici. La fel a făcut și pe Craiova chiar și pe TM au venit recenzii urate de la clienții certat cu ei și a plecat în turneu prin toată tara
 3. Tu vezi ca minți ma fata sau cred ca este peștișorul tău ala mare cu bmw de Gorj. De câte ori am fost la tine în Craiova tot timpul plimba un cățel și se uita după mine. Vezi ca am fost la tine de cel puțin 15 ori deci te cunosc bine. Grija colegii futaciosi are și apărător posibil în cealaltă camera. În Craiova ieșea afara se făcea ca plimba la un câine dar cu ochii după noi sa nu cumva sa nu furam cadana.
 4. Alta rebrenduita la voi pe banii mulți în Ardeal, la noi în Craiova se fute pe 150 lei nr 0729442454 sau în Arad sau Timișoara sub numele de naty 22. După certurile din Timișoara unde a pus poze și cu fata ei, plus certurile cu clienții din Craiova pe forum care au și cunoscut-o pe fata de unde este. Tot se plimba prin toată tara sub alt nume și alte numere de telefon. Vara o scoate pestele în Craiova la pascut pe asfalt în zona Qfort unde stau gazele și așteaptă clienții.
 5. Vezi ca este la Cluj cu numele Renata R dacă nu merge la Cluj se muta la Craiova 0729442454 sau 0746369545
×
×
 • Create New...