Jump to content

Rafaelooo

Serious Contributor
 • Posts

  816
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Rafaelooo

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  Arad

Recent Profile Visitors

3,562 profile views

Rafaelooo's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

1.3k

Reputation

 1. @unsuflet este propunerea mea, .... cred că nu mai are nevoie de prezentare.
 2. Ai dreptate, la fete mai umblă el, (de asta nu ușor te poți lăsa) dar aici, în mica noastră comunitate, i se simte lipsa, este o frumoasă pată de culoare care dă un farmec comunității noastre, ...... că de pete de tot.......😂 nu ducem lipsă.
 3. 🤔😂😂😂Topic e una, toping e alta.... Ps, prețurile sunt absolut corecte pentru serviciile prestate.😀
 4. Na binye, se pare că Cluj-ul e mai atrăgător deși n-am văzut nici o reacție la anunțul tău de acolo....🤔
 5. Na binye, ți-ai anunțat disponibilitatea pe mâine la Cluj.......🤔
 6. Un israelian, a ajuns cu taxiul luat de la Otopeni, in fața hotelului "Intercontinental" din Bucuresti. Iese afară din mașină, își pipăie buzunarele, si spune cu voce tare: " Vai de mine, se pare că portmoneul meu cu 2000 de euro, mi-a căzut in taxy" !! Soferul, auzind asta, apasă pe pedala de gaz... si dispare intr-o clipită. Israelianul, zâmbind , spune: " A avut dreptate Itzik, metoda funcționează !!!!"
 7. L-am surprins pe soțul meu ducându-l la un club de striptease de ziua lui, vinerea trecută. La club, portarul a spus: "Bună, Marian, cum ești?" De unde te cunoaște? Marian a spus: „Dragă, joc fotbal cu el.” Înăuntru, barmanul a întrebat: "Ca de obicei, Marian?" Marian mi-a spus: „Înainte să spui ceva, face parte din echipa de darts.” Apoi, o stripteuză a spus: "Bună, Marian! Îți ofer din nou pachetul special ?" Am ieșit furioasă , târându-l pe Marian cu mine și am sărit într-un taxi. Șoferul de taxi a spus: "Hei, Marian, băiete! Ai luat-o pe cea mai urata de data asta..." Înmormântarea lui Marian este duminică!!!
 8. Ai servicii faine, din ce-am citit despre tine, ești super, ...... vino repede, cu drag te așteptăm..... 😍🤗😘😘😘
 9. Foarte bine te-ai gândit, cu drag te așteptăm.🤗😘😘😘 Am citit lucruri frumoase despre tine pe topicul de TM. 👍🤗😘😘😘
 10. Din al tău punct de vedere, așa o fi dar..... uiți un lucru important, factorul local și uman.... Adică, un arădean nu are aceeași filozofie de viață și nici pe departe mentalitatea cu cel de la "capitală". Noi trăim în Arad (o zonă multietnică), avem cel puțin 5 capitale europene mai apropiate de noi față de "capitală", avem altfel de influențe, nu mergem neapărat pe "cantitate", vrem și calitate, .... poate e adevărat că nu avem banii ca la "capitală" dar cu totul altfel știm să-i drămuim (gospodărim) așa încât noi putem face mult mai multe lucruri cu aceeași bani decât alți. Na, în rest, numa' bine, am scris destul, ....o seară faină.👍
 11. Ce gigel??? Ești bolund drága sógor....👍😂🤣😂🤣😂 🤔😂🤣😂🤣😂
 12. Da, da, văd și jó, miroase a.... Cupidon, .... tresome....🤔😏😂😂
 13. Am raportat și anunțul ăsta. 😘😘😘
×
×
 • Create New...