Sari la conținut

MrAndy

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre MrAndy

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Galati

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

MrAndy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Am revizitat-o in sfarsit pe doamna, dupa vreo 6 luni. Nu a scazut deloc calitatea serviciilor, dimpotriva, s-a imbunatatit.
  2. E foarte corect si normal. Oricine ar intelege. Insa stiu si ca e foarte frustant sa nu obtii un raspuns. Am patit acum saptamani (nu cu tine), am trimis mesaj sa ma programez, am asteptat, si am asteptat, evident ca nu ma asteptam sa raspunda imediat, si asa a trecut ziua. Daca stiam ca nu se poate, indiferent de motiv, as fi putut macar sa incerc in alta parte, dar asa am stat si am asteptat degeaba. N-am reactionat asupra ei, se intampla, insa un simplu ‘’Imi pare rau, nu se poate’’ ar fi facut o diferenta de la cer la pamant.
  3. La cum vorbesti… e mai bine pentru toata lumea ca nu te-a primit 😂
  4. Buna seara/ziua/dimineata. N-am vizitat-o recent pe Doamna Laura din moment ce nu sunt in tara, insa am urmarit de curiozitate discutia si am decis sa ma bag un pic in seama. Tot ce vreau sa zic e ca din experienta mea de acum cateva luni este clar ca Laura e o doamna foarte prietenoasa, o fire calduroasa, si cum a zis si ea, maleabila. Orice am rugat-o sa faca (in limita bunului simt si al serviciilor oferite) sau orice am rugat-o sa nu mai faca, a inteles si s-a conformat. Nu am multe experiente in lumea escortelor, in pentru mine Laura este categoric pe primul loc. Laura, te pup, mi-e dor te tine, cand trec iar prin Galati cu siguranta te voi contacta. Ai grija de tine 😙
  5. Am revizitat-o pe doamna de cateva ori. De fiecare data vizita a fost din ce in ce mai placuta, in special la aspectul de GFE. Astept urmatoarea ocazie sa revin in Galati sa ne putem revedea 😊
  6. Buna seara domnilor si doamna Laura Astazi am avut placerea de o vizita pe Laura. Nu am sa va plictisesc cu detalii, sunt destule recenzii si pot sa confirm ca, inafara de gusturi personale, sunt adevarate. Va pot oferi insa perspectiva mea. Ca sa va faceti o idee, a fost prima mea experienta ever cu un astfel de serviciu, si nici nu mai avusem parte de sex adevarat de vreo 3 ani. Plus ca eram depravat de somn si altele. Intelegeti ideea, practic increderea mea in sine era la pamant, desi eram foarte constient ca nu aveam motiv, fiind un serviciu platit, dar nah asa se intampla uneori. Cu toate acestea insa, Laura a fost foarte prietenoasa, amabila, m-a tratat ca o profesionista, si a acceptat orice sugestie (in limita ofertei dansei, desigur, n-am cerut nimic freaky 😄). Chiar a trebuit sa se chinuie un pic sa ma ''termine'' (din cauza mea), dar a fost foarte gratioasa si a acceptat sugestiile mele fara probleme. Nu m-a sacait deloc, ma asteptam sa imi ceara sa ma spal inainte sau sa folosesc apa de gura, insa a trecut direct la actiune. Probabil si-a dat seama cat timp am vorbit ca am venit deja curat (sper). As dori sa revin? Cu siguranta. Mai am o saptamana in Galati, doresc sa revin macar o data.
×
×
  • Creează nouă...