Sari la conținut

Eddie666

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Eddie666

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Undercity

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Eddie666's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

66

Reputație

  1. Daca stai sa te uiti un pic pe forum ai vedea ca fetele cereau 150 chiar cu mai mult de 5 ani in urma. Si de atunci multe s-au scumpit, valoarea banilor a scazut, 50 de lei nu inseamna chiar asa mult. Si pana la urma ce preferi, sa dai 150 la una venita de pe strada, sau 200 la o escorta care face treaba asta profesionist si ofera clientului o experienta pe care o asteapta cand o viziteaza? Chiar asa mult conteaza cei 50 de lei, ~2 pachete de tigari? Uite asta este inca un motiv pentru care fetele de calitate nu ne mai viziteaza in ulltimii ani, ca ne plangem de preturi, mai ales aici pe forum, in loc sa scriem ceva atunci cand le vizitam. Citesc si ele forumul sa vada activitatea de pe aici si cum sunt primite alte fete, si in loc sa vada recenzii la fetele astea care merg peste tot si sunt laudate, vad ca se scrie doar despre cat de mare e pretul. Cum ati vrea sa vina la noi atunci? Las ca dam 150 la maimutele nespalate trecute pe camera de la strada si la pestii lor. Imi cer scuze ca am facut offtopic pe pagina unei fete care chiar merita cei 200, dupa ce se scrie pe ea in alte orase.
  2. In sfarsit cineva care a auzit de Iron Maiden si de mascota lor 😅. Deci nu avem doar manelisti pe aici, sa inteleg? 🤣
  3. Daca cautati GFE, atunci nu o sa gresiti daca o vizitati pe Lara. Cum ziceau colegii de mai sus, arata foarte bine, e micuta de inaltime, slim dar cu forme frumoase, e si super dragalasa la fata. Face un preludiu foarte misto cu sarutari pe tot corpul, miscari si unduieri de corp ce te fac ca primul numar sa il reusesti foarte rapid. E si o companie placuta pentru discutia dintre numere, nu te grabeste deloc si zambeste mereu. Va recomand sa o vizitati, mie imi pare rau ca nu am avut curaj sa trec pe la ea pana acum, dar multumesc colegilor care m-au incurajat prin vorbele scrise mai sus si astfel am reusit sa ii fac o vizita si nu am regretat deloc. Cu siguranta de revizitat ca e mai mereu la noi in oras.
  4. Sa vezi cand pleaca din oras, cum dispar dintr-odata 100+ anunturi de pe publi
  5. 7 anunturi? cred ca are peste 70. nu are cum sa creasca numarul total de anunturi de la 100 la 200+ in cateva ore. Doar nu o facut pana autobuzul cu fete la Deva. Chestia e ca la toate anunturile pozele sunt diferite, furate de pe net si are numere de telefon diferite. Ori are centrala telefonica, ori sunt numere inventate doar sa spameze publi cu anunturi, sa se piarda celelalte fete printre ele.
  6. Trebuie vorbit ca fetele astea care sunt mai mereu pe Deva si recomandate sa isi faca cont pe nimfo, chiar daca e neplatit. Pe publi pare ca e una ce posteaza cel putin 50 de anunturi, daca nu chiar 100 (cele cu matura blonda sau ceva de genu) si trebuie sa cauti printre spamul ala de anunturi daca gasesti ceva. Astazi dimineata erau 100 de anunturi, acum, in cateva ore sunt 189, si tot creste numarul. Acelasi lucru, zilele trecute, a scazut in cateva ore de la 200+ la in jur de 100, cand si-a retras anunturile. Ori e vreuna disperata rau, ori vreun pestisor care vrea sa umple publi de anunturi ca sa gasesti greu anunturi pe care le recunosti. Oricum sunt destule care au cate 5 anunturi, asta mai lipsea sa intre dintr-o data 100 de anunturi si false. Nu stiu daca careva din noi avem timp si rabdare sa le postam pe toate undeva si oricum fiind asa de multe, care se si schimba mereu, e cam greu sa le verifici cand dai un browse pe publi. Stiu ca se pot pune la favorite anunturile fetelor care te intereseaza, dar uneori poate vrei sa vezi daca apare vreun anunt cu vreo fata noua, si te pierzi prin atatea postari.
  7. Asa e. Imi pareau cunoscute pozele, statea vizavi de Bliss, langa Petrom si inainte de giratoriul spre Calan. Nu opresc eu la astea de pe strada, dar treceam des pe acolo si era prezenta mai tot timpul. Din masina nu arata rau fata de ce fete vezi pe drumuri, dar nusht daca a trecut definitiv pe camera poate merita incercata, altfel daca combina camera si strada, pentru mine e un mare NU.
  8. Buna, si iti multumim ca te-ai gandit si la noi, cei din Deva, ca suntem tare "batuti de soarta" in ultima vreme 😅 Din vizitele mele eu iti recomand : - blocurile noi de pe strada Pietroasa, Bld. Decebal blocul de langa Grande, - Bld. 22 decembrie blocul de langa frizeria Dany, - Bld. M. Kogalniceanu Blocul de vizavi de Unicarm si cateva locatii de pe Viitorului si Zamfirescu. Ar fi bine sa eviti blocul turn de langa McDonalds, dar pana la urma cel mai important sunt conditiile pe care le ofera apartamentul/garsoniera si nu zona in sine. Te asteptam cu drag si cu bratele deschise 🥰
  9. M-am chinuit tare sa citesc ce ai scris, sunt doar niste cuvinte insirate fara nici-o virgula sau punct si fara sens. De fapt cum sunt toate postarile tale de pana acum. Cum ai vrea sa te luam in serios? Prea direct ai acuzat-o pe ea, chiar daca zici ca a fost ultima pe care ai vizitat-o, nu are nici o relevanta. Cei mai vechi s-au prins de ce ai scris tu asa, pacat ca mai sunt unii care nu se pricep sa citeasca printre randuri si se descurajeaza si in a vizita fete, dar si a scrie aici ceva. Cum ziceam, asta se urmareste, readucerea la tacere a forumului de la noi, asta le convine celor ce s-au ridicat in ultima vreme in timp ce noi ne chinuiam sa cautam fete de calitate.
  10. Asa e la noi prin Deva, cand se scrie ceva de bine despre o fata, imediat sar astia care au facut praf forumu. Nu a dat nici un detaliu, si din istoricul lui de comentarii si intrebari rautacioase nu te poti baza pe el. Sigur e vreunul pe care l-a deranjat prezenta ei aici. Acuzatiile astea cu bolile sunt tehnica veche, incercata de concurenta, care nu are alte variante, mai ales cand sunt scrise asa fara detalii si de la persoane dubioase. Asta se vrea la noi in oras, sa se indeparteze orice fata cu recenzii bune, prin orice mijloace si sa ramana doar "protejatele lor" centuriste. Daca sunt mai multi cei care o viziteaza si posteaza recenzii obiective, indiferent cum ar fi ele, dupa vizita, rautatiile de genul lui @mr gentleman s-ar pierde si nu l-ar baga nimeni in seama. Totusi, cred ca si un admin ar trebui sa ia masuri la astfel de comportamente, si nu doar in privinta contului, dar si a postarilor pe care le face.
  11. Hai ca te-am si crezut. La ce postari ai in istoricul tau, doar cu intrebari tampite chiar ca avem incredere in tine. Treci inapoi in acvariul tau, nu asa iti promovezi produsul, defaimand concurenta cu fake news. daca ai luat vreo boala e mai mult ca sigur de la maimuta pe care probabil incerci s-o salvezi. Deea este impecabila la capitolul igiena, chiar nu ai nimerit-o, cauta altceva.
  12. scuze, am uitat sa pun si linku cu anuntul, tocmai ce am iesit de la ea, si inca sunt zapacit 😅. din cate mi-a spus, doar ce a sosit la noi si am fost primul client, dar sigur ii veti umple agenda, la ce seceta e acum in oras. topicul de pe alba ⬆️
  13. Salutare, Nici acum nu imi vine sa cred ca avem noi la Deva asa o fata. O urmaream de ceva timp pe Alba si ma tot gandeam cum sa dau o fuga sa ii fac o vizita, data fiind situatia noastra din oras. I-am setat anunturile pe favorite si ieri cand cautam asa aiurea mi-a sarit in ochi la unul din anunturi ca e postat pe Deva. Direct i-am scris pe WhatsApp sa o intreb daca pe bune a venit sau nu e vreo eroare, iar astazi am primit raspunsul ca intradevar e la noi in oras. Normal ca mi-am facut programare, tot pe WhatsApp, si de abia asteptam sa vina ora stabilita. Locatie pe Kogalniceaunu, zic eu foarte ok si destul de ferita. Deea este superba, cum au descris-o si colegii de la Alba, dar pe langa ca arata foarte bine este si foarte comunicativa si lipicioasa, cred ca se muleaza dupa client. Serviciile bine stiute, 150 finalizare, 300 ora, 50 extra sarutari. Am ales o ora + sarutari, e foarte dulcica si te "pupa" incontinuu, merita pe deplin cei 50 extra. La oral, perfect, se vede ca stie ce sa faca, i-am zis sa trecem repede in LOT ca altfel ma termina din oral. Chiar si la LOT nu a inceput ca alte fete direct cu smucituri si aruncaturi, sa te termine rapid, a pornit cu niste miscari lascive din bazin, rotindu-se deasupra mea, zambind mereu, are un zambet superb, si miscandu-si sanii mari si bine proportionati provocator. Intr-un final am finalizat in LOT si am luat o pauza de 2 tigari in care ne-am cunoscut mai bine, nu ai cum sa nu gasesti subiecte commune de discutie cu ea. La tura a 2-a am inceput din nou cu oral dupa care i-am spus ca as vrea un 69, trebuia sa ii incerc si piersicuta ca imi facea cu ochiu 😁 . S-a cerut la baie sa se mai igienizeze inca o data, lucru pe care foarte putine fete il fac desi ea era impecabila la capitolul igiena, un foarte mare plus, si dovada de respect pentru client. Dupa perioada de 69, "fetisul" meu favorit, chiar singurul pe care il am, cred, i-am zis sa vina din nou in LOT, ca arata extraordinar cand o vezi deasupra ta, unde am si finalizat din nou. Asta e, data viitoare incerc si alte pozitii, dar pentru mine a fost exceptional fiind si prima intalnire cu ea. Nu dau note dar, totul e la superlativ. Nu am mai avut de mult asa fata la noi in oras si va recomand sa o vizitati, nu are cum sa nu va placa. E incredibil ca in orasul nostru pustiu a aparut asa o oaza de speranta, hai sa o facem sa vina din ce in ce mai des pe la noi si sa ignoram toate uscaturile trecute de la strada pe camera care ne-au umplut cu anunturi false. Eu sigur mai trec pe la ea, cat de des prind ocazia. Te pup dulce Deea 😘 , esti o scumpa si abia astept sa ne revedem Bafta,
  14. Ai cont deschis de la 1 iulie si faci topuri. Sigur ne luam dupa tine. Adelina, da e top, dar nu stiu cine sunt celelalte 2, nu ai pus nici un link, nr de telefon, nimic. Nici detalii de ce ar fi in top 3. Adelina oricum e plecata momentan ca nu are anuntul postat recent. In rest din toate anunturile nu merita nici una nici macar intr-un top 20 dapai 3 cum ai scris tu. Cred ca avem o fata ce are vreo 30 de anunturi active, cu poze si nr de tel diferite, prea s-a umplut dintr-o data publi cu anunturi de matura blonda. Daca tot faci un top, lasa si niste recenzii regulamentare pentru acele fete, asa cum ai scris tu orice pestisor ce are fete la produs poate sa faca.
  15. La fel cum noi cautam informatii despre ele si serviciile lor, si ele se intereseaza cand au intentia sa viziteze un oras. Cele serioase cu cont rosu dar nu numai. Daca nu vad activitate sau topicuri ale altor escorte, ce parere pot sa isi faca? Mai au si acces la forumul lor exclusiv, unde doar ele pot intra si intreba colege despre un oras. Ce sa vada la forumul nostru din Deva? Doar dinastia care intreaba, "ati fost la ea?", sau topicuri deschise de conturi noi facute de pestisorii arataniilor astea care au sarit de la strada pe camera? Conteaza foarte mult activitatea pe forum, mai ales pentru cele care lucreaza doar cu forumul si evita publi24, asa ca nu au de ce sa viziteze un oras unde nu se fac recenzii la fetele care merita si nu posteaza nici alte fete cu activitate in alta parte
×
×
  • Creează nouă...