Sari la conținut

mazarin

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    128
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mazarin

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

6.919 citiri profil

mazarin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

89

Reputație

  1. Hmmm, 😀 daca ma gandesc bine cred ca mai am si eu alendelonul. E mai prafuit decat al lui Nelu dar inca merge
  2. Salutare colegi vechi, colegi noi si stimate domnisoare. Dupa o foarte indelungata absenta mi-am zis sa revin, si cum nu mai sunt un tinerel ma gandeam s-o iau usurel cu un masaj de calitate pentru inceput. Studiat, gasit, programat. Din pacate chiar in apropierea locatiei un telefon urgent m-a intors din drum. Nu renunt. Tot cu domnisoara vreau sa fac deschiderea. Va voi relata vizita dupa o alta incercare. Va salut.
  3. No' apoi sa va spui. Cat timp voi va certați prietenește eu am furat-o pe Corina. După un scurt telefon a venit la hotelul unde stau. Prompta și la timp. Fiind doi flăcăi am convenit pentru doua ore, lucru ce s-a și întâmplat. Când am deschis ușa am avut plăcuta surpriza sa vad o copilita frumusica și dezinvolta. Am socializat la un pahar cu vin după care am trecut la treaba. O fata deschisa la orice, fără fițe și mofturi. Are un corp frumușel dotat cu niște sâni feciorelnici cu sfarcurile roz în vânt, foarte frumoși. Carnea tare pe ea și o pussy cărnoase cu labii proeminente care s-a mai și umezit natural. Ne-a făcut fata la amândoi cu brio și mai era loc. Cred c-a fost ușor dezamăgită ca nu a primit pe cât se aștepta. Despre sex e vorba. Tinerețea și lipsa experientei s-au văzut (simtit) dar a compensat prin solicitudine și jovialitate. După doua ore nu dădea semne ca s-ar grăbi undeva dar noi bagabontii eram franti după o zi obositoare. Deși ne încânta ideea de a o avea în compania noastră toată noaptea am lăsat-o totuși sa plece știind ca urmează o zi grea și un drum lung pana la Timișoara. Per total am fost mulțumiți de Corina și intenționăm s-o mai vizitam când revenim în București. Sau dacă vine ea la Timișoara. O experienta plăcută. Cu stima @mazarin
  4. Știam eu ca ma pot baza pe voi. Mulțumesc mult.
  5. Sunt în București și stau la un hotel pe Mircea Vodă. Îmi poate recomanda cineva o maseoza bună la hotel ? Mulțumesc anticipat. Cu stima, mazarin.
  6. mazarin

    Lux Lux

    Fac pariu ca tu n-ai fost de fapt la nici o escorta
  7. mazarin

    Nesimtire !

    Imparate.... 10 cu felicitari !
  8. Eheheeeeee, de cand cautam noi asa ceva...... Daca gasesti anunta-ne si pe noi. Ar fi cateva dar ori nu ajungi la ele ori nu sunt chiar slabute Din experienta stiu ca cele mai plinute sunt mai mamoase dar sigur ca nu este o regula.
  9. Salut @b.andriev. Eu personal chiar empatizez cu situatia ta si sunt sigur ca mai sunt multi altii dar stau in banca lor. Afirmatia ta insa spune totul despre tine si s-ar putea ca tocmai acesta sa fie motivul pentru care nu te primeste nimeni si nu situatia ta fizica. Stiu sigur ca exista fete ( chiar multe ) care sunt dispuse sa primeasca un OM in situatia ta dar cu conditia sa fie OM. Cu respect, @mazarin.
  10. Ceilalti "confrati ai forumului din Timisoara" sunt multi, chiar foarte multi si nu-i intereseaza micul vostru foc de paie absolut gratuit. Crede-ma ca "ceilalti" ne ocupam cu lucruri mult mai demne de atentia noastra. Cu stima si respect, @mazarin
  11. LA MULTI ANI stimata domnisoara !
  12. @tera, chiar daca te admir ca user acum trebuie sa-ti fac o observatie. Nu trebuie sa generalizezi deoarece jignesti (involuntar sper eu) ceilalti useri. Daca din punctul tau de vedere celelalte fete nu sunt in regula si nu sunt potrivite pentru tine cu siguranta noi ceilalti iti vom respecta opinia, dar subliniez, este valabil doar pentru tine. Ceilalti useri s-ar putea sa aiba gusturi diferite de ale tale si implicit preferinte proprii care cu siguranta nu coincid cu ale tale. Prin afirmatia ta la modul general ii jignesti pe acesti useri si nu ai acest drept si nici nu este etic. Cu siguranta avem loc cu totii pe platformele de socializare si cu siguranta se gasesc fete potrivite pentru fiecare dintre noi. In rest numai de bine si te salut. Cu respect, @mazarin ps. fata asta chiar este frumusica........
  13. Mazarin poatefi oricine si oricum. Nu asta era ideea. Dar se pare ca subtilitatile nu prea le prinzi, sau tu teincadrai doar la ultimul alineat ? Vorba romanului : daca taceai filozof ramaneai.
×
×
  • Creează nouă...