Sari la conținut

MeganWolfM

Membru Banat
  • Număr conținut

    1.074
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    RO

Vizitatori Recenți Profil

6.075 citiri profil

MeganWolfM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

522

Reputație

  1. Cum spui tu! Vă va deschide sfântul duh topice! Lăbari ! Muie! Marș! Sa încheiat la mine cu Piteștiul!
  2. Așa crezi tu? Eu sunt o legendă! Tu ești un nimeni! Doar că voi piteșteni, argeșeni meritați muia de aur! Doar pomanagii!,! Țineți pizdele bune doar pentru voi! Eu deși piteștean, Argeșan, vă dau:🖕
  3. Cât ați scris pe un topic deschis de mine!🤣🤣🤣 Ați fost puși în mișcare! Bravo!🤣🤣🤣 Oricum pe forumul de la Pitești nu mai postez nimic! Vă predau vouă ștafeta! Eu doar o să citesc!
  4. Vezi că puteai să scrii un roman!🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  5. Habar nu aveți să deschideți un topic! Dar apoi să: recenzie, detalii! Argeșeni muiști! Meritați: doar: 🖕🖕🖕🖕🖕Nonstop!!!!
  6. Nu! E la măta pe balcon! Boule! Am eu pula sculată! Mi-o sugi???!?
  7. @bogdan icx,! Ieși la pensie! Ofilitule! Găozar bătrân cu recenzii minime! Găozar băgător de seamă: @bogdan icx!
  8. Tu fuți rar, de obicei mănáci shit (căcat! ) Tu faci mai mult off topic ca mine, te bagi ca tanga în cur! Nu știu ce valoare ai tu! Eu spun, și mențin: 0 absolut! @bogdan icx, dacă tot nu fuți, ia o pauză! Nu prea am văzut recenzii de la tine! Doar latrii! Fii lătrau! Mi se rupe pula de tine și îți urez cu sinceritate: 🖕! Păcat că nu pot să țio trimit acasă:🖕, se chemă muia de aur, poate îți plăcea!
  9. Tu fuți rar, de obicei mănáci shit (căcat! ) Tu faci mai mult off topic ca mine, te bagi ca tanga în cur! Nu știu ce valoare ai tu! Eu spun, și mențin: 0 absolut!
  10. Și pe tine domnule @daredevil27, te las promoter de recenzii și topice pe forumul de Pitești! Chiar sunt curios! Eu de voi fute una nouă(mereu fac asta), voi tăcea, de ce? De daia! Că așa e la Pitești! Fiții în continuare Argeșeni/Piteșteni mândrii.... . Dar nu uitați: de multe ori mândria = prostia! 🤣🤣🤣 Mușcați-vă între voi! Sio! 😏😏🤣🤣🤣🤣
  11. Da! Multe! Mă căsătoresc eu cu ea! Vii la nuntă!??? Cum să-ți trimit invitația?
  12. Crezi că ce? Eu fac ce vreau eu! Pe Pitești sa încheiat cu topice și recenzii de la mine! Rămâneți în ,,pustietatea" voastră! Pa!
  13. MeganWolfM

    0784870738

    Ca multe altele! Dau cu momeala!
×
×
  • Creează nouă...