Sari la conținut

Razer55

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Razer55

  1. Am fost si eu la Tania in aceasta saptamana. Mia placut foarte mult intalnirea. Am discutat putin, ma invitat la un pahar de apa. Dupa acea am mers la dus. Dupa dus eu mam pus in pat si ea a venit lange mine. Ea a inceput sa isi puna ulei de masaj pe pieptul ei si dupa acea a inceput sa imi maseze penisul meu cu pieptul ei. Asa ceva nu mia facut nici o fata dar mia placut extrem de mult. Imeadiat mi sa urcat penisul. Dupa acea am continuat cu pozitia Lot unde am si venit foarte rapid. Tania are un corp si un fund foarte frumos. La fata e mai putin pe gustul meu. Dar asta e foarte subjectiv. Am platit 150 Ron pentru Np si OP si o finalizare. Per total a fost o intalnire foarte placuta si eu o sa o mai vizitez. Tania e de recomandat.
  2. Poate sa imi scrie cineva pe ce strada e ared kaufland? Ce trebuie sa dau pe google maps sa ajung la locatie? Mersi pentru raspunsuri.
  3. Razer55

    Alina 0721601274

    Ieri am fost si eu la Alina. Am optat pentru o finalizare cu OP si NP. Locuinta e foarte faina, singurul minus ar fi duşul care nu a functionat bine. La inceput am socializat cu ea un pic si am baut un pahar de apa. Dupa acea am mers la un dus. Dupa dus am mers in camera ei. Ia ma asteptase deja. Mam pus in pat si ea a inceput sa se dezbrace. Dupa parerea mea ea are un corp foarte frumos. Si la față e frumoasa. Actiunea a inceput cu un oral protejat foarte bun. Sa simtit ca cand a vibrat cu limba pe penisul meu. Un oral extrem de bun. Dupa oral am trecut la doggy cateva minute. Alina are un fund foarte frumos. Dupa doggy am trecut la Lot. Ma calarit foarte bine pana am ejacuat. Sexul sa simtit bine. Normal eu am ceva probleme sa vin daca se foloseste lubrifiant. Pentru o finalizare eu am platit 150 de lei. Per total a fost o esperienta foarte placuta si eu o sa mai merg la ea. Alina e de recomandat .
×
×
  • Creează nouă...