Sari la conținut

Someone200

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Someone200

Vizitatori Recenți Profil

693 citiri profil

Someone200's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

62

Reputație

  1. Salutare. Recent am avut ocazia să o vizitez pe domnișoara Giulia și am avut o experiență foarte plăcut cu ea. Contact prin WhatsApp rapid și cu o zi înainte făcută, locația fiind la Coresi. Ajuns la locație ma primit o domnișoară sexy într-o ținută și mai sexy roșie. După ce am vorbit puțin m-am cerut la baie pentru a mă reîmprospăta. Ajuns in camera ea mă aștepta deja goală cu corpul ei super și cu sâni la vedere. Începând cu sărutări pe corpul ei și niște palme la fundul ei extraordinar, cu sărutări pe gură la fel de bine. După care ea a trecut la ON foarte umed și adânc, după care a trecut la un Lady on top ea venind peste am inceput acțiunea în păsărică ei după care am trecut la cealaltă gaură. Anal tot cu ea peste mine după care am trecut la misionar și sărutând pe gură foarte mult. După care am trecut la căpriță tot anal dând in funduletul ei frumos. Finalizare a fost pe fundul ei pe una dintre fese. După o mica pauza am mai avut o tura tot as cu anal. Taxa pentru tot a fost 400. Îi mulțumesc lui Giulia că ma primit și pentru că am avut o experiență extraordinară cu ea. Și să vii la Brașov mai des. 😘😘😘
  2. Salutare, Recent am avut onoarea de a o vizita pe doamnă Tania pentru prima oară în viață mea. O doamnă frumoasă la o vârstă foarte frumoasă și ea arătând foarte bine. Contact prin WhatsApp rapid și ușor și locația e la coresi. Ajuns la ea in locație m-am primit o doamnă îmbrăcată într-o lenjerie sexy neagră că de costum. După ce ne-am cunoscut m-am cerut la baie pentru a mă reîmprospăta și după aceea am intrat în cameră unde acțiunea a început cu niste limbi la păsărică și cu sărutări pe tot corpul ei frumos. După aceea am continuat cu un ON adânc și umed cum îmi place mie, după care a pus balonul și ea a venit peste mine. A început să mă călărească și după aceea îi dădeam până nu am mai putut, după care am continuat cu capră și finalizând in balon. Îi mulțumesc lui Tania pentru că mă primit și pentru că a avut o atitudine foarte buna. Taxa 300
  3. Salutare. Recent am vizitat-o pe doamna Iulia pentru prima oară și întâlnire a decurs foarte bine cu dânsa. Contact prin WhatsApp rapid și ușor și locația este in zona Coresi ușor de găsit. Întâlnire a decurs in următorul fel ajuns la locația ei la timp punctual din parte mea dar și din partea ei. Ajuns in fața la ușă mă primit o doamnă îmbrăcată sexy într-o lenjerie din pozele pe care le are. După ce am vorbit puțin m-am cerut la baie pentru a mă reîmprospăta și ai inceput acțiunea. Acțiunea a început prin maigaieri și sărutări pe corp dar și pe guriță ei. ON a început încet și ușor cu multă saliva și scuipat pe cârnat. După care am trecut la un NP foarte activ ea venind peste mine și mișcând că o adevărată MILF după care am trecut la căpriță dând in păsărica ei până când nu am mai putut și am finalizat în balon la prima tură. A doua tură a început la fel cu mângâiere și FK și repetând cu același poziții în mare parte. Îi mulțumesc doamnei Iulia că ma primit și pentru că mă făcut să mă simt foarte bine, și sper să te mă revizutez in viitorul apropiat.
  4. Salutare colegii. Recent am avut ocazia de a vizita pe domnișoara Tania pentru prima dată și vreau să zic că a fost o întâlnire extraordinar. Contact prin WhatsApp rapid și ușor cu confirmare înainte. Locația a fost la 15 minute de la Coresi. Că și servicii am optat pentru un masaj nuru cu finalizare prin contact sexual. Domnișoara Tania mă primit într-o ținută sexy la ora stabilită, și după ce am vorbit un pic m-am cerut la baie pentru a mă reîmprospăta. După aceea acțiunea a început cu un masaj pe o saltea gonflabila și cu ulei pe care la folosit pentru masaj. A început de la picioare în sus la cap cu mâinile mai întâi și după aceea și-a folosit tot corpul pentru o senzație foarte buna și plăcută. După aceea mi-a zis să mă întorc că să mă maseuze și pe cealaltă parte a corpului, iarăși de jos în sus cu mâinile și corpul sexy al Taniei. După ce a terminat partea de masaj a pus balonul pentru a avea un NP cu ea peste mine in ceea mai mare parte pentru că dacă schimbăm poziția alunecam prea mult. Finalizare sa întâmplat în balon după ce am reușit să finalizez. Per total masaj nuru cu finalizare prin contact sexual este cel mai bun pentru a avea o experiență asta cu nuru. Mi-a plăcut foarte mult acest gen de serviciu.Cost total 400. Îi mulțumesc lui Tania pentru că mă primit și pentru că a avut multă răbdare cu mine pe salteaua aceea. Sper să mai vin pe la Brașov.
  5. Salutare. Recent am reușit să o vizitez pe domnișoara Paula și pot să zic că că de fiecare dată întâlnirea a fost plăcută. Contact prin WhatsApp și locația a fost la Coresi. Am ajuns la Paula mă primit într-o ținută sexy. După ce am vorbit un pic, m-am cerut la baie pentru a mă reîmprospăta. Acțiunea în cameră a început cu niște pupici peste corpul ei super și sexy mai ales pe sâni. După aceea am trecut la un OP adânc și cu multă saliva ea mereu știind cum trebuie să o facă. După aceea am trecut la un NP începând cu un lady on top venind ea peste mine călărind pe mine extraordinar de bine după care am trecut la misionar și legenda căpriță. La căpriță i-am dat în ea până când am finalizat, finalizare fiind orală. Că de fiecare dată Paula a fost extraordinar și îi mulțumesc că mă primește. Toate tax 350 pentru o oră și finalizare orală.
  6. 🍑🍑🍑❤️❤️❤️😍😍😍😘😘😘👅👅👅 Sexy
  7. Salutare. Recent am reușit iarăși să o viziteze pe domnișoara Delia. Contact prin WhatsApp și locația e la Coresi. Ajungând la ea și ea fiind îmbrăcat într-o ținută foarte sexy mă aștepta ea la ușă. După ce am vorbit și m-am cerut la baie pentru a mă reîmprospăta. Acțiunea în cameră a început prin atingeri și sărutări pe corp mai ales pe sânii ei mari. După care a început un OP încet și adânc ridicând viteza in timp pe mergea foarte adânc. După aceea am inceput cu un NP lady on top ea mișcând foarte bine peste mine și eu dând la păsărică ei. Schimbând poziția în misionar și legenda căpriță și dând păsărici multa iubire. Finalizare sa întâmplat în balon. Ii mulțumesc din nou că mă primit și că mereu mă simt foarte bine la Delia.
  8. Salutare. Recent am avut ocazia să o viziteze pe domnișoara Sara. Contact prin WhatsApp și locație e pe lângă Coresi. Ajuns la locația ei ma primit o domnișoară înaltă și sexy îmbrăcată. După ce am stat la vorbă m-am cerut la baie pentru a mă reîmprospăta. Acțiunea a început încet cu ea dezbracă duse și sărutând sâni ăia mari și frumoși ai ei. După care a continuat cu un OP încet și adânc după care a urmat un NP cu lady on top ea venind peste mine. După care am mai schimbat în capra unde i-am dat în păsărică până când am reușit să finalizez, finalizare find in balon. Per total mi-a plăcut la ea. Taxa a fost 300. Îi mulțumesc din nou că mă primit și să te mă revăd.
  9. Salutare. Recent am reușit să o revizitez pe Paula și că de obicei a fost o întâlnire perfectă. Contact prin WhatsApp și locație pe lângă Coresi. Ajuns la ea la locație ma primit că deobicei o domnișoară îmbrăcat sexy și foarte atrăgătoare. După ce am vorbit puțin m-am cerut la baie pentru a mă reîmprospăta și ea mă aștepta în camera cu acțiune. Am inceput cu atingeri pe corp și sărut pe corp mai ales la sâni ei superb și după FK. După aceea a început cu un OP mereu încet și adânc la început după care a mărit viteza la oral. După am continuat acțiunea cu un lady on top care îmi place mie dând in păsărică ei superbă. Schimbând poziția am trecut la misionar unde iarăși i-am dat și schimbând după in legendă căpriță unde am avut și avantajului de ai de-a cu toată forța. Finalizare am optat pentru o finalizare orală și nu a dezamăgit deloc. Taxat 300 pentru întâlnire și 50 extra pentru finalizarea orală. Îi mulțumesc din nou că mă primit și că mă primește mereu când e in zona. Sa ai o zi buna Paula.
  10. Buna. Cu mult noroc am reușit so viziteze pe Miki și să o zic a fost o experiență plăcută Contact a fost prin WhatsApp și chiar mi-am făcut o programare cu o zi înainte că sa fiu sigur că ajung. Locația a fost langa Coresi. Fiind punctual am ajuns acolo la timp și ea ma primit cu brațele deschise și doar in lenjerie să îi pot admira formele. După ce ne-am cunoscut m-am cerut la baie pentru a mă reîmprospăta. Acțiunea a început cu FK și după aceea m-am concentrat pe sânii ei care era foarte frumoși. Inițial credeam că nu erau naturali dar la ce moi și frumoși era a fost fost o mare surpriză să aflu că sunt real. După aceea am trecut la un OP ea mergând adânc pe cârnat și eu având plăcere foarte intensă. După care am trecut la un NP cu lady on top și cu legenda căpriță finalizând in balon. Fiindcă am cerut o oră in parte a doua mi-a făcut un masaj fiind obosit de la primul antrenament cu ea. Taxarea a fost de 300 pentru o oră și 50 pentru fk. Îi mulțumesc din suflet pentru că mă primit și pentru că am avut un timp plăcut la ea. Sper sa revii curând Miki 😘😘😘
  11. Salutare. Deși nu prea merg des la masaj erotic am reușit să ajung la Andreea prin August unde am primit un masaj excepțional. Mi-am făcut o programare la ea prin WhatsApp unde mi-a dat detaliile unde mi-a scris că acceptă atingerii dar nu oferă servicii sexuale. Apartamentul este la Coresi. Ajuns la ea in locație ma primit o domnișoară înaltă într-un costumație sexy. Și că sa avem intimitate jaluzele erau trase și niște lumânări cu arome erotic. După ce am vorbit am făcut un dus rapid și ea mi-a zis să mă pun in pat pe burtă. A intrat și ea dezbracă duse și a început cu un masaj relaxant de la picioare cu un ulei foarte cald cu mana venind sus până la fund și după aceea pe spate. După aceea tot pe spate a început să își folosească sâni și tot corpul făcând totul mai relaxant. Eu din când în când încercând să o ating pe sâni, in zona intimă și niște palme pe fund. După ce a terminat cu spatele mi-a zis să mă întorc și la fel a început de la picioare în sus ajungând la zona mi-a intimă și până sus la piept cu tot corpul. Ea avea și o privire foarte seducătoară și eu atingând tot corpul și din când în când luând sâni in gura chiar daca aveau ulei pe ele. După care a început să facă un handjob că sa finalizez, cea ce sa întâmplat la final. După încă un dus să dau uleiul jos m-am îmbrăcat și am plecat dar înainte zicând că o să mă întorc la ea că a fost o experiență frumoasă.
  12. Salutare colegi. Ultima data când a fost domnișoara Adelina am vizitat-o și am rămas dator cu o recenzie. Contact prin WhatsApp rapid și ușor, locația fiind langa gara. Domnișoara Adelina ma primit frumos e o domnișoară care are sâni foarte mari într-o costumație sexy. După ce am vorbit un pic și o reîmprospăta rapid am început acțiunea în camera. Am început cu sărituri pe sâni in timp ce ea îmi atinge cârnatul, după care a început un OP încet și ușor mergând foarte adânc pe cârnat. După care acțiunea a ajuns la NP cu misionar și capra și distracție incontinuu. Finalizare a fost făcută în prezervativ. Taxa a fost 250 pentru o oră frumoasă cu ea. Îi mulțumesc din nou că mă primit.
  13. Salutare. Recent am vizitat-o pe domnișoara Delia. Contact ca de obicei pe WhatsApp rapid și ușor, locația fiind la Coresi. Ajuns la ea mă aștepta o domnișoară sexy îmbrăcat în lenjerie intimă în roșu după cum am cerut eu. După ce am vorbit, că nu am mai fost la ea de mult, m-am cerut la baie pentru a mă reîmprospăta după care am ajuns in camera și am început să o dezbrac. După aceea am început să o sărut pe tot corpul mai ales la sâni și la păsărică după care ea a început cu un OP încet și adânc, după care a început so de-a mai repede. După oral am trecut la NP și am început cu lady on top ea că de obicei mișcându-se foarte bine și lejer, după care am preluat controlul dândui in păsărică până nu mai putea. Am mai schimbat în pozițiile misionar unde iar i-am dat și terminând cu poziția căpriță fiind o poziție preferata a mea și dândui iarăși mult in păsărică. Finalizare sa întâmplat în balon in timpul ultimei poziții. Îi mulțumesc lui Delia pentru că mă primit și că mă făcut să mă simt bine că de obicei.
×
×
  • Creează nouă...