Sari la conținut

Andrei240

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Andrei240

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Andrei240's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Am fost si eu la ea intradevar .. la telefon mi a spus ca e vorba de oral nep la fata locului mi a spus ca trebuie sa platesc extra pt oral neprotejat ceea ce de la telefon nu mi a spus . nu mi se pare ca are servicii de calitate de evitat !
  2. Citez si eu aici melisa chiar daca mai sunt clienti care au fost pe la tine , stim bine ca nu ai cum sa îi multumesti pe toti dar eu cred k tu chiar iti meriti pretul si pentru serviciile prestate . Fata are un apartament super curat si chiar are servicii de calitate eu am revenit cu placere la ea si am sa mai revin cand voi mai veni la Brasov chiar pe sapt viitoare daca mai te gasesc Melisa . fata isi merita banii face un op -10/10 np 10/10 , pozitiile pe care le am cerut au fost facute , la ora am facut si un dus impreuna , fata mi a prestat si serviciul de masaj si a fost numai de bine , cuvinte de lauda din partea mea Melisa ! Eu cunosc acest forum de multa vreme dar am un cont mai nou aici ca sa numai comentati voi toti de acest cont ca este nou. inca odata melisa a demonstrat ca si a treia oara venit la ea a fost ceva de vis . De revenit ! ciocane tari !
  3. A doua oara venit la tine si inca odata mi ai demonstrat ca esti cea mai buna !! Fata are niste costume sexy si e atat de frumoasa ! N am ce sa comentez !! servicii de calitate !! Nota 10 !
  4. Fata chiar arata bomba . Celor care au comentat gresit si nu i au calcat pragul , chiar este o femeie frumoasa si super draguta ! totul este ce trebuie , femeia Vorbeste foarte frumos , arata bine , fundul ei este demential !! Mie mi a placut si o sa mai revin cu placere la ea . Tocmai ce spun . Asa ca Melisa , nu da atentie comentariilor aiurea esti printre cele mai bune de la Brasov , chiar esti o blonda top ! ciocane tari
  5. Legat de comentariul domnisoarei primit de cel ce a vizitat o , am spus sa o fac si eu pana la urma ca nu aveam ce pierde . bineinteles , am sunat o , mi a raspuns frumos , o voce destul de calda si in acelasi timp si putin dura la telefon dar m a suprins intr un mod placut . Zis si facut . Am ajuns la ea , intradevar , locatia este super curata , fata ofera gel de dus , prosoape curate si chiar serveste de la intrare cu suc , apa. la fel am decis sa iau o ora cu ea si bineinteles dupa ce am facut un dus m am dus la actiune . a inceput cu mangaieri pe corpul meu , deja mi se facuse pielea de gaina si incepusem sa ma excit cand deodata incepe sa imi faca un oral mai pe deep , cu bale intr un mod absolut perfect ! femeia are nota 10 la oral de la mine . Pozele sunt reale exact ce vezi in poze .prima data am zis ca e fake ca si multe altele care lucreaza pe poze false dar intradevar chiar ea este tipa din poze ! m am simtit foarte bine si am sa mai revin ! Asa ca , curvarii mei mergeti cu incredere la fata ! Este super tipa ! pretul se merita si chiar este asa cum se prezinta !
×
×
  • Creează nouă...