Sari la conținut

Andre2hhoott

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andre2hhoott

  1. Nu ai întrebat dacă am peste !! Ai spus direct că știi tu că am!! Închei subiectul dar că fapt divers nu sunt la peste iar servicii și amabilitate au parte doar cei ce merita!! Respectul se câștigă nu se cumpără cu câțiva lei !! Banii pe care voi ii platiti la femei sunt strict pe timpul acordat! Pentru servicii ,amabilitate tratament și tot ce căutați trebuie sa le meritați !! Oferi respect primești respect !! Ești îngrijit și mirosi frumos mă port și eu altfel !! Și cu asta închei că mă doare capul cu voi !!! Cei ce mă cunosc când voi reveni în oraș scriu pe grup !!!
  2. Taranca e wc u ăla de mata!!! Mi s'a luat de tine fomistule !!! Ești rupt in cur de foame și de asta te iei tu de pizda mea bulangiu ordinar !!! Tu ești un sărac căruia nu ia convenit prețul in rest ce rasa matii vrei ?? Mi sa luat de tine și de tovarășul tău doi săraci care nu au fost la mine niciodată da comentează știu ei tot au aflat ei tot !!! Nu mai fiți așa zmei pe burta goala săracilor!!! Odată și odată o sa ne întâlnim sa îmi spui ce vrei tu de fapt !!!
  3. Bai bulangiule ori mă confunzi ori ești un mare bulangiu nu am stat niciodată unde spui tu . Am stat pe strada aia mult mai departe de magazin! Ești un nou până aici ! Doi la mana dacă aveam peste eram nevoita sa va fac toate nenorocirile sa fac bani pentru peste !!! Ești un ordinar care nu are treabă acasă și mă urmărești tu pe mine!!! Și dacă aș avea care morții mații e problema ta?? Care ?? Du-te vere și vezi pești la rablele alea care va fac voua tot tacâmul!!! Infecții dracului ce sunteți !!! Bogdanel in lumea asta sa întâlnit deal cu deal da nu om cu om
  4. Comentariul asta nu apare ,oricum cei care mă cunosc de bine ,va rog nu mai faceți recenzii bune că nu vreau sa demonstrez nimic la nimeni !!!
  5. Prost eu că m-am băgat în seamă , până și fata mi a spus că nu trebuia !!
  6. Nu am amenințat pe nimeni în primul rând !! Asta e ultimul comentariu pe care îl dau și garantez că nu sa născut încă ăla care sa mă bubuie pe mine !!!
  7. Aveți grijă mulți care ați fost la mine ce facem cu dovezile , că eu am și dovezi cu mine și cu voi când erați destul de mulțumiti de serviciile mele !! Dacă așa nemulțumiți sunteți unii vă voi posta și eu linkul unde distribui dovezile in special probe video să căutați să vedeți dacă ați fost sau nu nemulțumiți !! Păi să vedem acum care e nemulțumit și care mă jignește degeaba și care mă denigrează !!pe toți cei care comentați va știu exemplu domnul Tiberiu Manole din Dorohoi care doar a sunat și a cerut finalizare orala și sex normal fara prezervativ , iar după ce l-am refuzat a început să mă înjure și i-am blocat numărul acum vine aici și postează că e nemulțumit de mine !! Dragilor v-ați pus cu dracu !!
  8. De unde link 😂!! Numai băgători in seama aici !! Niște bulangii !!! Am scos anunțul pentru ca am un grup deja format și nu mai am nevoie de necunoscuți !! Am plecat din oraș sau nu este fix problema mea oricum nu mai primesc necunoscuți !! Dar pentru liniștea voastră sa puteți dormi bine am plecat frumoșilor pisam’as pe voi !!! Labagii refuzați de spital care umbla liberi fără doi lei in buzunar care căutați mai mult degeaba sa futeti și mai aveți și pretenții de mari prinți futuva in gura ăștia frustrați și Ipotenti va știți voi !! Cât despre persoanele care doar au vorbit la telefon cu mine voi de unde va dați cu părerea ?? Labagiilor stați cu femeile la telefon și va faceți laba , va da fata de gol și postați recenzii ca V-am stricat laba!!! Sa va umpleti de boli săracilor !!!
  9. Bogdanel tu ai văzut fix pe dracu sa te ia de prost și știi fix pe dracu sa te ia de labagiu !!!
  10. Mie milă de mulți dintre voi !! Sincer nici nu ii mai bat capul , oricum pentru curioși nu mai sunt disponibilă nu am peste și nici nu am avut și nici nu o sa am vreodată un împuțit lângă mine !! Nu o sa renunț la nr de telefon pentru doi trei labagii așa ca nu mai deranjați pentru ca am plecat din oraș !!
×
×
  • Creează nouă...