Sari la conținut

bagceva2

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bagceva2

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bagceva2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

17

Reputație

  1. Am fost pe la ea zilele trecute. E o fata frumoasa cu corp slim si foarte simpatica si vorbareata. Eu sigur mai revin, pute ti merge cu incredere.
  2. Ceva detalii de contact daca a revenit?
  3. am vizitat o si eu acum ceva vreme si am ramas cu o impresie foarte buna. Fata e de top din toate punctele de vedere. Putin cam scumpa insa merita. De revenit
  4. Am fost si eu la ea recent. Minioana bine dotata care te face sa te simti bine. Din partea mea de revenit!
  5. Salutari, nr de telefon tot cel din anunt este? am tot incercat sa dau de ea pe whatsapp dar niciodata nu raspunde.
  6. Mi se pare nostim ca avem aproape acelasi problema dar si aproape acelasi nick.
  7. bagceva2

    Indisponibilă

    Am vizitat o si eu pe domnisoara acum ceva timp cand a mai fost pe la Buzau. Nu face programari, e ceva de genu primul venit primul servit, cam asta ar fi singurul contra. Ca fata arata bine si se comporta si mai bine, este pro client, 0 graba si servicii de calitate. Higiena super ok. Trebuie sa stau cu ochii pe topicul asta ca sa o mai prind cand vine pe la Buzau.
  8. Salutari, am vizitat o si eu pe pustoaica recent si mi s a intamplat ca baiatul de sus, nu a avut prosop sa mi dea cu pretextul ca inca nu s a terminat masina de spalat. Alt lucru care a fost mai ciudat a fost faptul ca mai era o colega cu ea care statea in bucatarie, probabil in ziua in care am venit eu imparteau locatia sau ceva. Nu am avut de aface cu ea pentru ca au tras draperia aia de separata camerele insa tot se auzea tot ce face la telefonul ala. Exceptand cele 2 inconveniente de mai sus, pot spune ca fata e intradevar ce trebuie, minioana, sannii micuti si tari cu un fund bombat, o placere de fata ce sa mai. Ca personalitate, meh poate era tarziu cand am fost eu si nu avea chef de mine insa nu prea am vazut o prea vorbareata, nu mai stiu nici daca a reusit sa zambeasca odata. Oralul il face ok, baga multa saliva. La pozitii a spus ca nu se pune ea sus, m a facut sa muncesc in seara aia . Eu o sa revin sigur.
  9. Salutari, am fost recent pe la Roxy si pot spune ca am fost surprins. Este de nota 10 fata: edraguta , comunicativa si isi da interesul in cea ce face, locatie este discreta si curata cu tot ce este nevoie. Singurul lucru in contra pe care as putea sa-l adaug este ca nu face ON, doar OP insa compenseaza serviciile de calitate. Eu sigur am sa o mai vizitez
  10. Salutari, am vizitat o si eu pe Catalina acum ceva timp si suscriu ce zic si baietii de mai sus. E ce trebuie pentru a fi top pe Buzau.
  11. oh da ce putin ai stat, nici nu am avut timp sa ne cunoastem 😒 Next time maybe
  12. Un masaj de la @Adelinaa2000 si vei fi ca nou 😉
  13. Am vizitat o si eu acum ceva vreme. Fata arata bine si e foarte zambitoare, oralul bun si accepta orice pozitie. Locatia curata si tot ce trebuie. De revenit.
×
×
  • Creează nouă...