Sari la conținut

EmilBB

Membru Banat
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de EmilBB

  1. Sa va fie rusine! V-am primit in casa mea cu respect si veniti aici sa ce??? Barbati seriosi sunteti voi? Mare rusine sa va fie!
  2. Buna seara din nou,Sonia sunt,este ultima oara cand intru aici,am intrat doar sa vad ce se scrie aici am auzit una alta si am vrut sa ma conving.Din pacate nu putem multumi pe toata lumea,nu putem fi pe placul tuturor.Ceea ce vreau sa mentionez este ca nu fac masaj cu finalizare orala si sex.Va multumesc tuturor pt mesajele bune si rele.Va imbratisez cu drag pe toti.
  3. DomnuleStrabi stiu cine sunteti,nu era acel domn cand dmv erati pe masa.Era cineva necunoscut.......Acel domn pe care dmv il presupuneti era cu mult inainte......Bine am facut ca nu l-am luat......
  4. Dragii mei sunt Sonia,haideti sa lamurim problema.........Pe mine nu ma intereseaza ca veniti aici pe acest seit si scrieti yot felul de tampenii.Stimate domn Strebi,cand ati fost la mine si a sunat tel de 10 ori in 15 min nu a fost acel domn precedent de care dmv ati facut legatura.....in fine.......Imi aduceti unii dintre dumneavoastra prejudiciu de imagine si incepand de la Apal,pana la ulyimul care cauta sa imi denigreze imaginea vor fi dati catre politie sa fie cautati sa ne gasim si sa ne vedem fata in fata pt a lamuri inconvenientele dintre noi.La mine in casa nu se practica pornografie asa cum sustin unii,dar va trebui sa dea in scurt timp explicatii in acest sens.Eu cred ca pe fiecare dintre dumneavoastra vam primit cu respect,bun simt,si demnitate.Nimeni de aici,dintre cei care au lasat comentarii la adresa mea nu cred ca au oprinut finalizare orala,sex etc.Va spun doar atat ca sunt dezamagita de unii dintre dumbeavoastra,pacat,toti cei care mia-ti trecut pragul v-am crezut oameni de calitate,dar se pare ca m-am inselat.
  5. Esti un mincinos,un frustrat,un dobitoc......
  6. Vai de capul vostru,sunteti nefututi......Obsedati sexuali.
  7. Mare p,.....ă esti! Daca nu ti-a convenit ce plm vi aici si te exprimi ca un bou,ai cv de castigat?? Stai linistit nu ai tu sanse vreodata in viata asta nici sa ii maninci pz@$da......
  8. Florin,mare dobitoc,face confuzii colosale!!!!,ori are cv personal cu ea.Poate nu ia dat p#$&,sa io linga si sa suparat,cu siguranta nu a primit ce a vrut!
  9. Este o maseuza de nota 20.
  10. La felul cum vorbesti(Tamas)foarte proasta educatie ai.
  11. O confunda clar!Sonia este o finuta.
  12. Oameni buni sunt foarte multi frustrati si nebuni pe lumea asta.Sonia este o fata deosebita cu foarte mult bun simt.Este o maseuza care isi respecta clientii foarte mult,sunt uniii care vor sa ii denigreze imaginea doar pt simplul fapt ca sunt refuzati.O cunosc prea bine ca sa imi pit da cu parerea despre ea.Este cea mai buna maseuza pe care am cunoscuto pana in momentul de față.Va afla tot ce se intampla aici,va fi indrumata sa se adreseze politie pt ca nu este normal sa va comportati unii ca niste dobitoci pt ca,chiar nu merita.Este un om deosebit.
  13. Spui lucruri foarte grave,eu o stiu pe Sonia,este o fata deosebita cu foarte mult bun simt! Ai grija ca s-ar putea sa te dea pe mana politiei trebuie sa dovedesti ceea ce afirmi despre ea.
  14. Buna,cred ca tu esti nebun cu capul,Sonia isi da seama de oameni inca de la tel ce fel de om este si a avut dreptate.Esti un Dobitoc daca ai ajuns sa scri aici despre ea fara sa o cunosti.
×
×
  • Creează nouă...