Sari la conținut

Eli70

Membru Banat
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

535 citiri profil

Eli70's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-51

Reputație

  1. Costy al răbdare.Timpul le rezolva pe toate..
  2. Bai prostule eu sunt așa cum ma faci tu.Dar tu daca ești bărbat adevărat nu stiu daca îți permiți sa faci in cadou copilului tau de 150000 de mii de euro.fara sa iei bani de la bancă..Așa că mucles..Fata de mine ești un om mediocru..
  3. Robi ești prea mic pentru un război cu mine
  4. Avertizez pe iguana daca mai scrie ceva cu apropouri la adresa mea va avea soarta lu craiovaucv si Robi.
  5. Bai prostilor: Robi.Craovaucv si DragosP sunteți cei mai prosti de pe acest forum.As spune sa vă dau muie.Dar nu îmi place.Eu si la fete dau muie pentru ca face parte din tarif.Eu când vad o fata dezbrăcata mi se întărește imediat nu e nevoie sa mi-o sugă.
  6. Handicapatul ala craiovaucv tot,un mincinos.A scris pe forum ca l-am înjurat in mesaj privat.Ceea ce nu fac asta niciodată.
  7. Bai prostovane eu am spus adevărul,nu am spus de sotia ta ca e curvă cum ai spus tu de sotia mea.( când ai zis ca fata nu e făcută cu mine).
  8. Eu sunt Dlgoe,Nu mai scriu pe contul meu,pentru ca Carima așteaptă împreună cu acoliții ei sa-mi dea minusuri Ea sa vaietă ca eu ii dau minusuri dar sa o intrrbati cine a inceput.Ea mi-a distrus reputația de 500 de puncte .Apoi l-a adus pe unul cacat care a făcut cont special pentru mine să-mi dea minisuri.După am observat ca dădea plusuri cu miile la Carima si la Robi .Robi il lauda ca face bine ce face..Eu la viață mea nu am suportat trei categorii de oameni:hoți,mincinoși si prosti.Din această categorie fac parte următoarele persoane: Carima,Robi,Craiovaucv si Dragosp.La Carima daca vine cineva si scrie orice minciuna si se folosește de numele meu ea atunci postează pe forum si ma acuză pe mine..Puteți intra pe contul meu Dlgoe si sa vedeti ca eu nu dau minusuri la fete.Singură la care am dat minusuri este Carima.Roxy are trei zile castigate de cea mai apreciata fata de pe forum datorita mie.Anca si ea la fel are si ea o zi câștigată datorită mie ca i-am dat câteva sute de aprecieri.Mai sunt si alte fete care au castigat zeci de zile.datorita mie..Dragi prieteni eu nu am nimic cu nimeni .Cine va scrie rău despre mine il voi trata corespunzător.Cine va vorbi frumos il voi respecta.
  9. Prietene dacă ma întrebași eu îți răspund cu plăcere. Carima este o fata care merita sa o vizitezi.Face un oral foarte bun.Se fute in ce poziție vrei tu.La normal nu pot spune ca e cea mai strâmtă dar nici cea mai larga.Este o fata senzuala care știe să-și facă meseria de curva.Eu de cate ori am fost la ea nu mi-a părut rău de banii care i-am dat.Referitor la întrebarea dacă s-a futut pe centura,acest răspuns nu il dau eu.Citește recenziile când ea a început activitate si recunoaște ca a fost si pe centura Craiovei.
  10. Bai cacatule tu ești prea prost si nu te mai baga in discuții.Am văzut ca te-ai amuzat la niste falsuri care nu erau scrise de mine.La nebuni ar trebui sa mergi tu,ca pui botu la toate prostiile si minciunile cate se scriu.
  11. Bai prostovane si handicapat ce ești,nu ai văzut ca acele mesaje nu au fost scrise de mine.Au fost scrise de un individ care are următorul numar de telefon 727286948. Daca ești atât de prost,nu te mai baga in discutii.
  12. Bai prostovane.Te vad că latri pe acest forum ca un câine turbat.Vad ca tu sau alte persoane împreună cu Carima inventați tot felul de minciuni la adresa mea.Scrieți dialoguri false pe watsapp si spuneți ca sunt scrise de mine.Nici macar numele nu ați fost in stare sa mi-l scrieți corect.Eu am doua luni de când nu mai am nici un fel de comunicare cu Carima.Asemenea dialoguri as putea face si eu cu două telefoane pe care as instala Watsapp .Le-aș face poză si as putea spune ca mi-a scris persoana x sau y.Eu pot dovedi oricând ca de pe telefoanele mele nu s-a trimis un asemenea mesaj.Pentru mine Carima nu mai prezinta nici un interes.Eu unde scuip nu mai ling a doua oară.
  13. Am flat blocul unde locuiești pentru ca am venit int-o zi la tine mai devreme de ora programată si am văzut din ce scara de bloc ai ieșit si mi-ai confirmat ca locucuiesti acolo Blocul in care locuiești fiind lângă blocul in care de fuți.Ieri am observat ca ți-ai deschis un nou cont pe nimfomane cu abonament super premium,cu numele inginerukkt.De ieri pana azi noapte la ora 12 ma-ai adus la minus 190 puncte de reputație Eu aveaam in urma cu doua saptamani, înainte de a da tu minusuri peste 500 de puncte.Atunci am început să-ți dau si eu tie.Daca tu nu începeai eu nu as dat minusuri la tine.
  14. Ca sa Ca sa fii șofer se poate. Dacă ai vreo patru roate. Doua osii mititele. Și-o cutie peste ele. Dar ca sa fii lipsit de minte cum ești tu e greu.Daca prostia ar durea cred ca ai urla toată ziua.
  15. Eu cred că tu este cel care trebuie sa ia pastile.Vad ca ai devenit obsedat de persoana mea.Asta înseamnă că am valoare.Nu ca tine un neica nimeni plin de frustrări.
×
×
  • Creează nouă...