Sari la conținut

noanonymus

Serious Contributor
  • Număr conținut

    477
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

8 Urmăritori

Despre noanonymus

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    AC Milan

Vizitatori Recenți Profil

2.534 citiri profil

noanonymus's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Dedicated Rare
  • One Year In
  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

350

Reputație

  1. Și detalii despre servicii și prețuri nu poți da?
  2. Ca urmare a faptului că Lory a spus că stau mai bine la scris decât la vorbit, am zis să nu o dezamăgesc și să scriu😂 După o scurtă abatere de la traseu până să ajung la ea și după ce am avut o problemă personală cu liftul😂 am reușit să ajung la Lory, unde am fost informat că sunt primul bărbat din viața ei... astăzi la prima oră la care s-a trezit😂 Lory o apariție senzațională pentru mine, frumoasă, dulce, sexy și foarte super din toate punctele de vedere. Am lăsat cadoul și am fost invitat la un suc sau o apă minerală sau plată, am ales plată bineînțeles😂 După ce am stat de vorbă, mai mult ea, am trecut la duș, unde am avut o problemă de folosire, așa este când vii de la țară😂 dar am reușit să îl folosesc până la urmă. Acțiunea a decurs în dormitor cu ON de vis, cu finalizare orală, apoi la o cafea, un terea silver și un pahar de vorbă, unde am reușit să vorbesc puțin mai mult😂 Partea a doua a continuat cu ON cu atenție peste tot, NP căpriță și s-a finalizat oral după un ON cu tremurat de genunchi stâng😂 după cum a observat și Lory. Restul timpului a decurs cu cafea, apă, terea silver și vorbit, că am prins curaj între timp😂 Timpul a fost o oră și jumătate, care a trecut foarte repede, ca tot ce este frumos dealtfel. Sper să ne revedem Lory la următoarea venire în zonă, te pup, ai grijă de tine!❤️
  3. Bună 😘 CIM este în ofertă? 😊
  4. Dacă are poza la profil, sigur este, când nu are poza sigur nu este, deducție logică și verificată! Dacă mai ai minute, poți să o suni, sau scrie-i pe wp, dacă ți se pare că nu ti-ar fi greu să faci asta!
  5. Bună 😘 o actualizare de servicii și prețuri se poate? Te rog!🥰
  6. Abia aștept să vină anul viitor! Dar în România ești? Unde te găsesc? ☺️😘🤗❤️
  7. Vizitat Rebeca, o fată foarte frumoasă și care arată extraordinar de bine, cam exact pe gustul meu, atentă, implicată și cu servicii de calitate, și pot spune că am făcut cea mai bună alegere. Contact pe wp, locația pe Dem Rădulescu, are și colegă, Gabriela blonda, care arată bine și este foarte de treabă. Discutat la un suc și o țigară, mers la baie și apoi la camera plăcerilor. Cel mai tare oral pe care l-am primit, ON cu DT și atenție la împrejurimi, CIM, de nota 10 cu multe steluțe, NP de asemenea foarte bun, pe la spate și LOT, m-a călărit ca la rodeo și m-a răpus, nota 10. FK, GFE, igiena, totul a fost de 10 cu felicitări. Ca și timp, am mers pe 2 ore, ca să am timp să o savurez pe îndelete, 350 h. Este de recomandat și de revizitat, totul este să știi să te comporți cu ea și să îi acorzi respectul cuvenit.
  8. Katy, o fată frumoasă, cu forme atrăgătoare, pozele sunt reale. Contact pe wp. Întâlnirea a decurs foarte bine, povestit diverse, continuat, după câteva mângâieri și sărutări pe piept, cu un ON bine executat, cu atenție și la împrejurimi, soft și excitant, terminat glorios cu finalizare pe sânii ei superbi, nota 9,5 per total. Igiena nota 10. 30 min/200 lei. O fată la care este de revenit, merită!
  9. Am uitat de timp/preț, 1 oră de încântare/300 lei😍🥰💋
  10. Am cunoscut-o pe @Ana_slim❤️ săptămâna trecută, după mai multe încercări de-a lungul timpului, ocazie cu care am întâlnit-o și pe colega ei @Mar2234❤️ Programare pe wp, comunicare de nota 10. Ana este o fată deosebită, ca aspect o puteți vedea în poze, o fată de nota 10 din toate punctele de vedere. Am ajuns la locație unde m-a întâmpinat Ana și după ce am intrat am văzut-o și pe Maria, o știți și pe ea din poze, o fată de nota 10 și ea. Datorită emoțiilor, am uitat țigările în mașină și pe parcursul discuțiilor la un pahar de suc, fetele mi-au oferit cu generozitate de la ele, ocazie cu care le mulțumesc. Acțiunea cu Ana a constat din două reprize de ON cu DT și finalizări orale la ambele, la care îi acord nota 10 cu felicitări, asezonate cu sărutări pe corp și priviri incitante. Aș fi vrut să o testez și pe Maria, dar oralul Anei a fost așa de încântător încât m-a acaparat cu totul și a trebuit să las asta pe data viitoare, când mi-aș dori să fiu răsfățat de ambele fete în același timp. Vă mulțumesc fetelor pentru tot, Mariei că m-a încântat cu prezența ei și Anei că m-a încântat cu prezența ei și cu oralul ei superb. Repet, două fete de nota 10❤️ vă pup.
  11. Te cred, tu ești o fată deosebită, stai liniștită!💋❤️
×
×
  • Creează nouă...