Sari la conținut

peter14

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre peter14

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.109 citiri profil

peter14's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Nu gasesc cum sa editez,am uitat sa mentionez ca nu am avut parte de mirosuri suspecte sau sa scot prezervativul murdar la anal.
  2. Am sunat la 0733309912, este vorba de fata din pozele de mai sus cu cateva posturi,ca locatie este langa Mossano pe Decebal. Atentie,in scara era un batranel,nu stiu daca administrator sau paza,dar am trecut pe langa el repede in timp ce vorbea cu inca 2 indivizi,nu l-am bagat in seama. In fine,nu m-a intrebat nimic nici cand am coborat. Acum la fata. Pozele sunt reale,este f skinny si micuta,da mie imi plac astea. Parea timida,dar dupa ce am vb putin cu ea s-a mai relaxat. M-a condus in camera,cerandu-mi banii inainte. Nu m-a invitat la dus,eu venisem dusat de acasa si am mentionat din proprie initiativa,dar mi-a mai facut o igienizare locala cu niste servetele umede.Nu am simtit nici un miros suspect,si era epilata fata. Locatia average asa,curata,n-am vazut baia asa ca nu pot sa ma pronunt. La prestatie a inceput cu un oral slab rau,masand usor cu mana la oua. Ma asteptam la asta dupa reviewurile citite asa ca nu pot sa zic ca m-a deranjat,oricum nu venisem pentru asta. Dupa un oral de 1 min asa,cer sa imi puna prezervativul,mai face putin oral si ii zic ca vreau sa trec direct la anal. Ma lubrifiaza si se pune capra. Mi-a zis sa o iau mai usor la inceput,dar a intrat neasteptat de usor.Nu te-ai astepta la ce fundulet mic are. Simteam ca o durea putin la inceput,asa ca nu am fortat si m-am miscat mai incet,oricum ea nu a zis nimic. Dupa cateva minute cred ca a inceput sa ii placa pentru ca incepuse sa se impinge in ea,si geamea usor. Imaginea curului ala mic penetrat este de zile mari. Are si o oglinda in care poti sa te vezi. Am tinut-o doar capra pentru ca imi placea mult imaginea. Cand a fost vorba de finalizare am intrebat daca pot pe fata, a zis ca nu,doar in gura sau anal. Am zis sa termin anal,asa pentru diversitate. Dupa ce am terminat m-a intrebat daca m-a deranjat ca nu am putut sa termin pe fata,si-a cerut scuze de mai multe ori. Mi-a placut faza asta. In concluzie: Corp: 9 sa zicem ca imi plac astea mici si skinny.Arata f barely legal. Fata: 7 Oral: 4 Anal: 8 Atitudine: 7 Eu o sa mai ma duc,spre sfarsit chiar se mai dezghetase asa si cred ca a 2-a oara o sa fie o experienta mai buna. De recomandat pt cine e fan genul asta,mai ales ca majoritatea pustoaicelor de zic ca fac anal,nu prea fac si pe deasupra au si atitudine f proasta.
  3. Salutare, Am fost la domnisoara acum vreo 3 luni,am optat pentru o ora sex total,150 ron. Locatia era undeva pe nerva traian,apartamentul ok,doar ca atunci cand am intrat in apartament avea un glade spray de a stropit direct pe mine.Asa ca aveti grija cum ajungeti cu mirosuri suspecte acasa,daca e cazul sa aveti probleme din cazua asta. Deasemenea si ea era cam prea parfumata,tot ii mai simteam mirosul pe mine si dupa dus. In fine m-a invitat in camera,mobilata ok. Fata arata ca in poze,e prietenoasa,la fata e frumusica. Actiunea a inceput cu un mic preludiu din partea mea,trebuia sa ma bucur de acei sani foarte mari si frumosi.Apoi ea a trecut la un oral protejat,nu face ne,fara atentie la zonele adiacente.Am trecut la normal unde s-a pus capra,am intrebat daca pot sa o penetrez anal in timpul normalului,s-a uitat la mine cu o fata mirata,si mi-a raspuns ca nu. Normalul gemea tare,dar cam fals,asa ca dupa vreo 5 minute am sugerat sa trecem la anal,unde surpriza anal doar pentru primul numar.Ii spun ca nu asa a fost intelegerea la telefon,ea raspunzand ca face anal doar la primul numar. Neavand incotro ma conformez enervat,sa aud apoi ca dupa ce o bag daca o scot nu pot sa o mai bag iar la anal.Deja imi pieruse cam tot cheful,iese din fund dupa cateva minute,apoi imi schimba prezervativul si ma chinui sa termin la normal. Intreb doar de curiozitate daca se poate termina altfel decat in prezervativ la normal,primesc raspunsul evident ca nu. Termin si plec de acolo dupa primul numar,desi platisem o ora. Locatie:8 Aspect:8 GFE:6(e prietenoasa,dar nu iti da impresia de gfe prea mult,no FK) Normal 6.5 Anal:6.5 Eu nu mai revin,nu stiu daca sa consider teapa,dar a fost cam 40% teapa sa zic asa.
  4. Salutare, Am fost pe la alice de 3 ori,pretul e de 60 ron pe finalizare,locatia cand am fost eu era cea de langa Mall Vitan. O data m-am programat peste 30 minute,dar cand am ajuns acolo,la timp mentionez, a trebuit sa astept 20-30 min ca sa termine cu un client,ca ca cica venisem prea devreme. Primul venit,primul servit,nu refuza pe nimeni la telefon. Fata e miniona,de origini rrome,dar vorbeste respectuos cu clientul,are o atitudine buna fata de client.La fata cam uratica,sanii stafiditi,cur bun,mai ales daca esti fan de d-astea slabe si mici.Face dus inainte etc,fara mirosuri suspecte Actiunea incepe cu un preludiu,ea te saruta pe corp coborand spre zona de interes,unde continua cu lins pe oua,se bate cu ea pe fata,anilingus la greu si destul de deep. Oralul este bun,neprotejat,cu tentative de deep,dar nu ii iese perfect,totusi de nota 9.Ruperi de ritm,se uita la tine in ochi etc. S-a umezit natural,si se misca bine la normal,ii place si sare pe pula cu placere. Finalizarea a fost diferita la fiecare vizita,i-am tras-o o data pe fata,unde nu s-a ferit si se batea cu ea pe fata apoi.O data in gurita,unde a si inghitit.Si o data pe corp in timp ce imi dadea o laba si era sub mine bagata la un anilingus de zile mari. Dupa finalziare te curata cu niste servetele umede. Concluzie: Corp:6.5 Fata:6 Oral 9 Normal 8.5 De revenit,serviciile sunt bune pentru pret,si fata chiar isi da silinta sa isi multumeasca clientul.Nu gasesti oral de calitate+anilingus la banii astia in alta parte din cate stiu eu.
  5. Am fost si eu la domnisoara,locatia fiind cea mentionata mai sus. Apartamentul cam amarat,curatel,mai erau inca vreo 2 tipe pe acolo,aratau cam nasol. Am optat pentru un numar cu sex anal. Tocmai facusem dus,deoarece am venit de acasa,am intrat doar sa ma spal pe maini. Ana e slaba,sani mici,un fund misto,tatuaj ca in poze,ok la fata. Am optat pentru un numar cu sex anal 100ron. Am asteptat vreo 5 minute in camera,timp in care ea s-a pregatit la baie,clisma si lubrifiant. Un mare plus pentru asta,a fost extrem de curata. Intoarsa in camera a facut o mini inspectie la obiectul muncii,l-a mirosit,mi-a dat ok-ul si a inceput cu un oral slabut,fara atentie zone adiacente.Nu am tinut-o mult in oral si am trecut la normal. Foarte ascultatoare nu a comentat la pozitii,am tinut-o mai mult capra ca sa vad acel fundulet bun al ei,gemea frumos si dadea semne ca ii placea. De mentionat ca te lasa sa bagi degete in fund in timpul normalului,si again mentionez ca a fost f curata.Apoi am trecut la anal pentru ca pentru asta mai mult venisem. Aici nu a comentat deloc,are un fundulet stramt si foarte primitor.A stat in orice pozitie am pus-o si a dat semne ca ii place,pentru ca ma tragea sa i-o trag tare.Finalizarea am facut-o pe fata ei,s-a ferit mai mult. In concluzie,locatia cam nasola,dar merge,oral slabut,normal average,anal bunicel,are un fundulet stramt si se pare ca ii place. Eu unul o sa mai revin pentru anal,100 ron este un pret ok avand in vedere cat pret pune pe igiena,mai ales igiena ei anala.
×
×
  • Creează nouă...