Sari la conținut

essence

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre essence

  • Dată Naștere 10.06.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Kensington,London UK

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

essence's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputație

  1. Florin de la Bacau e un MARE prost. nu degeaba are BIDI in nick, pt ca e un liBIDInos. Da-i cu flit si flegme-n gura pt ca asta merita 😀
  2. Bravo! Si noi am aflat cine-i prostul site-ului.
  3. Dupa ce ca esti prost, mai dai si cu batul in balta Hodorogule, ai fost tu la Larisa si te-ai imbolnavit? Eu inclin sa cred ca piticii din mintea ta perimata te obliga sa delirezi vrute si nevrute pe toate topicele. Asa ca, nu mai fa pe interesantul ca nu impresionezi pe nimeni cu prostiile tale.
  4. Ce sa-ti fac...daca nu ai venit la Bacau...asa patesti 😃
  5. Ce-ti mai place sa mananci rahat 😃 nu exista topic in care sa nu-ti aduci "aportul"cu halena ta urat mirositoare de pensionar fara ocupatie .
  6. Cum îl aplici? Înainte sau după ce se scoală bigudiul?
  7. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/el-pentru-ea/anunt/limba-mea-e-o-comoara-vrei-sa-o-incerci/g05i49i1327978082d9e84709227dd02.html Toate fetele sa apeleze la el :))) nici nu stiti ce pierdeti : )
  8. La un Mega Image in Unirii 💛 arati intr-un mare fel. Felicitari 💛
  9. Am vazut-o pe strada si nu mi-a venit sa cred ca e TS ! Chiar m-am contrazis cu un prieten pe motivul asta, si cand am vazut pozele pe net am ramas wow. Acum stau in dubii...ca parca i-as face o vizita! Am s-o intreb pe nevasta-mea ce parere are
  10. essence

    Ioana-0762118956

    Ea seamana cu Ana Lesko, eu aduc putin cu Irinel Columbeanu(varianta actuala...adica sarac si cu restante la asociatie). Vreau sa-i fac o vizita dar imi este frica sa nu se indragosteasca de mine Revin cu recenzia !
  11. 59?!! S-a scumpit mâncarea si matale ai luat decizia să mănânci căcat. Poftă mare!
  12. essence

    Brunetă 😍

    @pisicuts nu stiu de ce tolerați astfel de gunoaie umane care in mod normal NU AU CE CĂUTA pe un forum civilizat.
  13. essence

    Brunetă 😍

    Bine ai venit! PS: nu te lua dupa toti trolli onannisti cu 100 de conturi care nu au nici ocupatie si nici bani in portofel. Aia sunt aici ca sa manance rahat si doar atat. Enjoy your stay!
  14. Va salut! Am vizitat-o si eu pe Maria zilele trecute, si va pot spune ca am avut parte de o experienta foarte frumoasa. Este o fata miniona, frumusica, sani medii cu areole medii spre mari, fund bombat si un corp frumos tonifiat, foarte calma, draguta in exprimare, atenta in setarea ambientului si fresh, cu o atitutine pro-client. Fiind venit tarziu, ma asteptam sa gasesc o fata extenuata, dupa o zi torida si lunga de munca - deloc asa. Am fost primit si tratat ca si cum as fi fost primul client pe ziua respectiva - o atitudine ce merita tot respectul. Actiunea nu imi place sa o descriu, insa, ce va pot spune este ca am avut parte de OP si NP mult peste media unor doamne mai "trecute" prin viata de escorta. Ce este notabil pentru cei ce vor sa o viziteze: fiti domni cu ea, naturali si aratati ca aveti o educatie in spate Merci frumos pentru seara foarte relaxa(n)ta de care am avut parte in urma vizitei! Te pup Maria!
×
×
  • Creează nouă...