Sari la conținut

Cocalaru2022

Membru Banat
  • Număr conținut

    510
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Cocalaru2022's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

298

Reputație

  1. Bah stăteam acuma și ma gândeam de ce sunt oamenii atât de prosti. Nu pot înțelege de la o anumita varsta în sus ii numeri pe degete pe aia care mai ies în cluburi sau ceva de genul. Nu mă refer doar la pizde ca e aproape imposibil sa găsești una care sa vrea sa iasă dar și în genere toți stau în casa și își pupa în cur odraslele deși nu duc lipsa de bani de bona, asta în cazul în care au copii mai sunt și unii complet autiști și cred ca 90% e vina pizdelor. Deci care-i treaba ca nu inteleg, dacă ai bani de ce pula sa nu ieși prin cluburi sa-i arunci ? Vrei sa dovedești ca esti sarak sau serios ? Serios la ce pula mea. Păreri?
  2. Deci zi-ne tu Dominica, tu nu te-ai plictisit de atâta pula ? 😀😃
  3. Cred ca întrebarea se adresează în primul rand femeilor, oricât as fute eu la ele e înmulțit cu 10 pt civile și 100 pt escorte.
  4. Asa e și despre pizde nu zici nimic ? Eu îmi aduc aminte când eram eu în liceu foarte spiritual astea dădeau muie la golani în buda. Roata s-a întors, deci cum e ca nu inteleg: sa ma fac eu băiat cuminte când ele erau niște jeguri suburbane de la 14 ani ?
  5. Boss eram pe un forum da kurve despre ce trebuia sa vorbesc despre fizica cuantica? Pisica lu Schroedinger ? Mai încet cu pianu pa scări ca n-ai dreptate dar e problema ta dacă tu crezi în Marea iubire și în necurvia civilelor si in casatoria in fata lui Dumnezeu cu o curva resapata ca virgine cum scrie la carte mai sunt la gradinita 😀😃
  6. Kum zici tu boss, eu as paria ca indiferent ce definitie dai tu vieții tot la 2 metrii sub ajungi 😀 😀. Singura diferenta e ce faci pana atunci, depresie plăcuta 😀
  7. Am dubii mari. Cum au măsurat pula cu precizie de 0.01 cm gen 12.72 cm și 12.73. Au pus subleru?
×
×
  • Creează nouă...