Sari la conținut

Dge...

Membru Banat
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dge...

  1. Cacam-as în pizda lui ma-ta.Sa dea Domnul să mori în somn astăzi seara să nu te mai trezești. Fututi grijania si coliva lui maica-ta aia moarta.Sa dea domnul să te duci după ma-ta in mormânt cât mai repede.
  2. Bună ziua.Vreau să înțelegeți că nu nimic cu nimeni, nu eu am inceput cu minusuri,singura care a început razboiul asta este Carima,ea m-a adus pe minusuri, și eu i-am dat minusuri la randul meu.Dupa, împreună cu cocalarii de robi,craiovaucv,iguana,djslaw dragosp ,s-au unit împotriva mea si au inceput cu minusuri.Eu nu am dat minusuri la nici o fată, singura este Carima care este foarte rea si perversă.Nu eu sunt cel rău,Carima cu armata ei de cocalari sunt de vină, priviți pe contul meu să vedeți câte minusuri am primit de la Carima, nu pot să stau așa liniștit.Carima să-ți fie rusine.Dlgoe.
  3. Cucu bau 🤪🤪🤪🤪🖕🖕🖕🖕🖕
  4. Dge...

    Anca 0758503255

    Anca sper că nu ești supărată pe mine, aseară am vrut să te sun cu cameră video pe whatsapp să ne vedem dar nu mi-ai răspuns,îți mulțumesc frumos pentru discuția de aseară de pe whatsapp pe care am avut-o despre Carima.Mi-ai primis si tu si Antonia că o veți convinge pe Carima sa mai mă primească la ea,sper să vă țineți de cuvânt.
  5. Ce fată frumoasă. Tu cu studenta sunteți cele mai frumoase fete,două escorte de top,mereu vin la voi cu plăcere.
  6. Carima îmi cer iertare pentru mesajele, pe care ți le-am trimis aseară, am fost puțin băut și mi s-a facut dor de tine.Ce am vorbit noi ieri, vreau să rămână între noi.Te-am sunat cu camera video pe whatsapp să te văd că îmi era dor.Nu trebuia să le sun pe Anca și pe Antonia să le rog să vorbească cu tine să mă primești,întelege-mă te rog eram cum eram. Anca si Antonia mi-au promis că te vor convinge să mă primești din nou la tine,sper că se vor ține de cuvânt.
×
×
  • Creează nouă...