Sari la conținut

AloneAgent

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre AloneAgent

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oriunde

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

AloneAgent's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Salut, ați luat vreunul hpv de la ea de tot o atacați atâta!? Fata a văzut și ea ce are presupun ca este cu analizele la zi altfel nar lucra dacă ar ști că are probleme.
  2. Am fost la tine nam vrut să îti las recenzie să nu îti fac rau mai lasă telefonul îla din mână nu mai pune mâna pe el din minut în minut si te vizitez si a doua oară. Astea au fost doar niște sfaturi atâta tot! Și ca să vezi că am fost la tine știu unde îti ți prosopul pentru uscat părul fix pe convectorul de gaz din camera! Care este pe peretele din dreapta cum intri....etc Seară frumoasă.
  3. Da mare prost mai ești nu sunt din gașca nimănui doar am dat niște sfaturi bine întemeiate acestei domnisoarei! Vedeți de treabă si nu acuza daca nu ști nimic! Oricum esti vai de capul tau aici nu promoveaza nimeni pe nimeni ele sunt singurele care se pot promova prin comportamentul pe care îl arată fata de clientii!
  4. Nu este treaba ta de când am eu contul făcut, eu ti-am dat niște sfaturi în urma celor spuse în recenziile tale! Ce am spus eu iale ca pe niște sfaturi importante în ceea ce privește munca pe care o faci!
  5. Fato nu așa se face atunci când ai un client mai întâi de toate faci cunoștință cu el după aceea îl inviți la o apă un suc e caldură acum este nevoie de hidratare, fumați o tigare dacă este fumator....după aceea stați umpic de vorbă să vă cunoașteți să ști ce dorințe are omul și dacă îl poți satisface, dacă nu ești de acord cu dorintele lui si nu îti place de el poți refuza tu întalnirea e mai simplu asa decat sa va încurcati unul pe altul ! Îți mai dau sfaturi data viitoare dacă mai este cazul poate schimbi comportamentul de bordel până una alta și nu mai luați bani la oameni pentru un oral si un normal că nu te mai numești escortă așa.... Și un ultim sfat fi mai zambitoare poate asa pari mai drăguță! Hai zi bună tuturor!
  6. Tu ai mari probleme psihice grave nu el pune mâna si pune șuncile alea după tine la muncă și nu mai sta pe forum ca nui de tine!🖕🖕🖕
×
×
  • Creează nouă...