Sari la conținut

Barista

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    81
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Barista

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Barista's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

84

Reputație

  1. Buna !Am inteles ca vrei extra si extra, dar care sunt tarifele practicate pentru serviciile oferite.
  2. Lore, tu ai fost buna toata viata, pacat de caracterul care il ai ca te-a tras in jos, poate de data asta esti si tu mai intelegatoare. Mult succes!
  3. Am dat si eu la Dameza asta doar ca nu e chiar asa cum este promovata. locatia 10 ,la mine in masina(am bmw ce plm) Dameza la chip nu e repetenta dar nici premianta de un 7-8 pe acolo la corp lucrurile stau ceva mai rau, cam de un 6-7 pe acolo, doua randuri de colaci si un spate de jucator de rugby(poate a fost sportiva) prestatia destul de anosta,un oral protejat fara nici o tehnica doar cat sa-l scoale pe Stoica dupa care sa dat cu pizda in sus si hai futema . cand ma sugea o mai apuca cate un ras asa din senin, nu stiu care o fi cauza dar nici nu mi-am permis sa intreb. in concluzie 150 lei este mult prea mult pentru un futut in masina pentru ca mai e si disconfortul ca trebuie sa te duci undeva pe huedin aproape pe luica sa te duci cu ea in parcarea vietii dupa care sa o duci inapoi acasa. Si treaba ca se fute pentru ca e nefututa de barbacsu e harneala de 2 lei pentru botanisti. Apropo parcare care are cate 2/3 camere pe fiecare nivel, daca se sparge vreo masina pe acolo sa nu primiti vreo invitatie. probabil pentru cei mai in etatae din cartier se merita dar sa te duci special acolo e naspa. De revenit nu prea e pentru mine.
  4. Arata bine, serviciile sunt acceptabile, dar ai impresia ca futi o gonflabila,nu are nici o reactie!
  5. Si tu esti din aceeasi categorie a celor cu principii care respecti dorinta ei de a nu publica nr de tel.
  6. Am multe dizabilitati, cea mai mare e greata la prosti!
  7. Terminat mai poti fi! Scopul forumului este sa ne ajutam si sa ne informam. O sa-ti faca o muie gratis pentru ca nu i-ai facut cunoscut nr de tel.
  8. Auzi mai Obosit-o “obrazata” nici o persoana cu un minim de inteligenta fie ca e ea escorta nu “prostituata”ca tine nu-si expune viata privata pe un site de curvasareala, nu intereseaza pe nimeni viata ta privatasau doar pe acei lingai care spera sa te pesteasca ei mai bine ca obositu’ ala de-l ai acasa, nu intereseaza pe nimeni cine-ti moare si cine-ti traieste, astia carora tu li te adresezi cu “domnul meu” si ei te consoleaza nu sunt decat niste lupi deghizati in oi, oameni fara scrupule dar tu esti prea naiva ca sa nu te numesc proasta pentru a vedea lucrurile acestea. Mult succes !
  9. Adica sa suga puli, ca asta are ea de facut in viata, daca era normala la cap si i-ar fi murit cineva apropoiat statea sa verifice ce mai scrie unu si altu’ despre ea, voi va uitati in gura circului asta. da-ti cu hate!
  10. Pai hotaraste-te sunt peste sau proprietar care vreau sa te fut , ca nici tu nu mai stii. Daca scrie cineva de rau despre tine ori e peste ori are ceva personal cu tine, asuma-ti fetita si greselile care le faci, daca nu te simti in stare nu mai programa, daca ti-a venit ciclu stai acasa, daca te simti obosita odihneste-te, dar sunt buni si banii fraierilor!
  11. Mai terminati-va ma lingailor, poate spune fiecare ce vrea, cat despre titulara, eu am spus de mult ca nu e decat o reesapata!
  12. Trist este ca exista astfel de specimene prestatoare neprotejat dar mai trist este ca exista si doritori de servicii neprotejate.
  13. Am dat si eu la domnisoara, camera de futut ok, blocul si scara de doamne fereste, langa biserica Italiana pe unde era criscris acum 1500 ani,domnisoara in cauza foarte bine fizic, frumoasa inalta si cu forme foarte placute(adica e buna de pula) doar,ca trebuia sa fie si un doar, se cam grabeste si se vede ca nu-i place prea tare ceea ce face, in rest mergeti si dati la rozica. 150/fin e ok-ish.
  14. Ce labagii obositi, cereti link-uri in loc sa mergeti sa faceti voi sex cu ea, e mai ieftina o laba este!
×
×
  • Creează nouă...