Sari la conținut

caineleDDB

Serious Contributor
  • Număr conținut

    428
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

caineleDDB a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 30 2022

caineleDDB a avut cel mai apreciat conținut!

6 Urmăritori

Despre caineleDDB

  • Dată Naștere 01.12.1918

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Republica Ploiesti
  • Interese
    Curve cât mai penale

Informatii de Contact

  • Telefon:
    🤡 🤡

Vizitatori Recenți Profil

7.083 citiri profil

caineleDDB's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • One Year In
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

4k

Reputație

  1. Au cateva raspunsuri pe care le preiau una de la alta: igiena clientului ca e nesuferit ca nu e compatibilitate cu toti ca respectiva are probleme personale ca ce e mult sa dai 200 pe o muie sa vezi cum e?! de zici ca e vreun loz in plic de 2 lei! in conditiile in care ele fac economie de 50 lei la o cazare, cumpara cele mai proaste prezervative de la Lidl, beau si mananca cele mai ieftine rahaturi, nu cumpara prosoape ca sunt scumpe, merg cu trenul intre orase si lista e infinita... Tupeul si pretentiile sunt in crestere permanenta, doar pe partea de servicii se scartaie rau, dar rezultatele sunt palpabile, ca daca in anii trecuti se futeau pe banda rulantă, acuma constat ca stau fetele pe la dg la barfa non-stop, asa ca le urez sa continue pe aceeași direcție, clientii vor dispărea unul cate unul.
  2. Nu pune baza, ca mai are 30 conturi si scrie rahaturi in serie pe mai multe orase, doar cu tratament medical se poate rezolva ce are respectivul. In ultima vreme, forumul se adreseaza fix fetelor, e publi24 cu ceva aplauze sau injuraturi, fiecare grasa de pe site avand cate o galerie de prostanaci si postaci dupa ea. Dupa fiecare recenzie mai nasoala, vine un potop de injuraturi si de jigniri din partea printeselor, ba chiar mai nou daca le superi iti fac ele topic. Moderarea iar e comica pe alocuri, daca le spui ca sunt proaste iti iei 2 puncte, ele te injura de tot neamul zilnic si nimic, cel mai probabil.
  3. Si eu am gasit 4500 euro intr-un hanorac, o sa-i fac praf pe bautura si pe fete trans, sa moara escurva aia de Oana de ciuda...
  4. Uitati ce principii morale solide are etnia rromă. N-ai fi crezut asa ceva!! Nu mai bine iti vezi de topicele tale? Alea pe care postezi non-stop aceleasi 5 poze si 2 filmulete vechi de ani de zile?! Si pe care faci multa gargara ca sa acoperi serviciile mediocre pe care le prestezi? Povesteste-le oamenilor cum te plictisesti in casa din lipsa de clienti (oare de ce?) si stai sa dai minusuri cate 100, 150. Si nu mai veni ca glumele tale rasuflate si mentalitatile de anii 90 dintr-o tara est-europeana inapoiata chiar si in 2024, asa ca idee. Daca aveam ceva de ascuns iti dai seama ca nu mai scriam pe topicul fetei aleia, nu crezi? Mare cacat de descoperire ce ai facut. Bine ca nu suntem toti prosti ca tine ca locuiai in padure si mancai radacini si ștevie si in ziua de azi.
  5. Daca ati sta una langa alta, jur ca lumea ar crede ca tu esti transa. Sau te oftici ca la ea e 500 ora si mai are si clienti? (nu ca tine).
  6. @pisicuts Am o propunere. Baneaz-o pe individa asta pentru limbaj licentios si jigniri repetate adresate membrilor forumului (aia care am facut recenzii cu zecile incepand cu 2015, asa ca fapt divers). Ea si-a încărcat contul in urma cu cateva zile, daca o banezi va trebui sa isi faca alt cont si mai castigi 500 lei din afacerea asta, asa din scurt. Si cu ocazia asta poate se mai civilizeaza putin. Ce zici?
  7. Si pe cine dracu' ai blocat, proasto, mai venea Pulea Spataru la tine...
  8. Vorbeste cu conducerea site-ului sa baneze toti clientii nemulțumiți de escurvele penale ca tine. 200 de minusuri dai pe zi, proasta pamantului. Vezi ca se termina postarile. Plateste-l pe pisicuts sa ma baneze ca spun adevarul despre o distrusa tupeista ca tine. 🖕🖕
×
×
  • Creează nouă...