Sari la conținut

nicieu

Serious Contributor
  • Număr conținut

    350
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nicieu

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Peste tot si nicaieri
  • Interese
    Tot femeile

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

nicieu's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

656

Reputație

  1. Cu sau fara tate tot te fute bine.
  2. Cand ti-am zis acum 2 ani sa mergi la ea nu aveai incredere! 😅😅😅
  3. Tu te cam contrazici pe aici... pe topicul tau in 2022 spuneai ca nu vrei asa multi clienti si ca vrei sa fii lejera, iar aici acum spui ca ai avut 7 clienti in 3 luni... cine sa te mai inteleaga? Eu nu am nevoie de explicatii, pentru ca oricum discutia mea unde m-ai citat era cu alt user, nu cu tine, desi despre tine era vorba... cam atat din partea mea.
  4. Eu sunt convins ca Lia procedeaza la fel si acum, doar ca am spus ca mi-e dor de ea, daca eu nu mai sunt in tara... dar sa vad cand oi veni in concediu cu ce bani raman dupa "amenzi" poate ii fac o vizita.
  5. Chiar acum am recitit topicul de 4 pagini al ei din 2022... a avut 5 sau 6 recenzii, chiar vaporeanul ii lasase o revenzie seminegativa, si inca doi au relatat ca nu mai revin la ea, chiar obi voia sa ajunga dar s-a lasat pagubit... nu a fost mare scandal, doar au comentat cativa despre tarife ca au fost modificare doar pe Cta... chiar si eu am avut-o in vizor pentru o ora de felatie ca ii place sa o suga rau din ce spune, dar dupa recenzii am zis pas, si oricum cand ma intorsesem eu din voiaj nu mai era in Cta, isi terminase vacanta. Topicul vorbeste de la sine.
  6. Lasa asta, dar nu pot sa cred ca nu ai observat ca nu prea are timpi morti intre programari, nici de dus nu are timp intre anumite programari, deci imagineaza-ti tot slobozul ala care eventual este dat la o parte cu un servetel umed 😅 (glumesc) dar imi da cu virgula, cand are timp ea de igienizare, ca doar clientul nu plateste o ora sa stea ea 15-20 de minute in dus 😂😂😂 pe langa ca il mai si degusta 🤣🤣🤣 ce-i drept, e frumos spus ca il degusta, dar totusi cand are timp de putina igiena?! Imi e dor de Lia care schimba lenjeria dupa fiecare client si avea teancuri de prosoape curate...
  7. Sincer nu am inteles nimic din ce ai scris, fara suparare... cine este Irinel Columbia? E vre-un interlop? 😅 cum spuneam, din ce imi amintesc ai avut ceva scandal pe topic si l-ai continuat o perioada bunicica... nu imi amintesc bine care a fost tema, posibil sa fi fost tariful, dar repet nu imi amintesc bine... ceva sigur a fost ca in 3 luni si daca aveai un vizitator pe zi si tot era ceva... altele au mai multi intr-o zi decat ai spus tu ca ai avut in 3 luni... adu-ti aminte si poate vei observa unde a fost problema.
  8. Poate ai avut vreo atitudine ostila pe forum din cate imi amintesc si te cam certasesi cu cativa membrii... cam greu de crezut ca cei care vin pe apartament in oras sa vrea si prin tufis 😅
  9. nicieu

    "Curtea" suprema

    Ma scuzati ca intervin si eu pe aici ca un neinvitat ce sunt, dar stie cineva ce s-a intamplat cu 2peu? I s-a tras o dungulita pe cont, si a iscat oaresice "valva" pe Cta... doar intreb, poate stie cineva! 😁 Ma scuzati inca o data!
  10. Banat, adica blocat la a accesa contul, nu Banatul de Timisoara! 😅
  11. Nu m-ar mira sa mai fi avut vreun cont pe langa asta... insa chiar de nu ar avea, isi face altul... mananca forum pe paine, nu poate sta fara sa fie implicat in ceea ce reprezinta nimfomane, si nu ar fi un lucru rau neaparat daca ar stii sa fie mai deschis spre anumite idei, dar nah...
  12. A mai fost dungat si tot pe contul asta! Se plange iar putin si isi va primi contul inapoi! Mai era unul care se lua cu toti in gura si a fost dungat apoi a promis ca sta cuminte si a primit contul inapoi, dupa care iar a calcat pe bec... nimic noi pe frontul din vest!
  13. Eu n-am zis nimic, altii interpreteaza gresit... eu n-am zis ca-s futacios... fac si eu ce pot cand pot! 🤣
  14. Eu sunt nefumator, deci somnul e potrivit! 😅
  15. Somnul si odihna sunt foarte importante pentru orice om daca vrea sa fie sanatos mult timp! Cum sexul consuma calorii multe, un somn dupa sex este binevenit! Si na, la o escorta sunt mai multe partide deci mai multe calorii consumate si automat este nevoie de un repaus mai indelungat 😁 Asta ca sa nu mai intru in alte detalii de natura fizico-chimice...
×
×
  • Creează nouă...