Sari la conținut

AlexandraMlf

Neverificata
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AlexandraMlf

  1. Buna ! Sunt disponibila pana la 12 noaptea ! Stau singurica ! Pupici😘
  2. Buna ! Sunt disponibila pana la 12 noaptea ! Stau singurica ! Pupici😘
  3. Buna ! Sunt disponibila pana la 12 noaptea ! Stau singurica ! Pupici😘
  4. Buna ! Sunt disponibila pana la 12 noaptea ! Stau singurica ! Pupici😘
  5. Buna ! Sunt disponibila pana la 12 noaptea ! Satu singurica ! Pupici😘
  6. La Multi Ani ! 🥰 Sunt disponibila pana la ora 12 noaptea ! Stau singurica ! Pupici😘
  7. Hello ! Sunt disponibila pana la ora 12 noaptea ! Stau singurica ! Pupici😘
  8. Hello ! Sunt disponibila pana la ora 12 noaptea ! Stau singurica ! Pupici😘
  9. Hello ! Sunt disponibila pana la ora 21 ! Stau singurica ! Pupici😘
  10. Hello ! Sunt disponibila pana la 12-1 noaptea ! Stau singurica ! Pupici😘
  11. Hello ! Sunt disponibila pana la 12-1 noaptea ! Stau singurica ! Pupici😘
  12. Buna. Imi pare rau ca indiferent "cum o dai" nu poti multumi toate gusturile. Am persoane care vin pt 1-2 ore si doresc sa bem ceva impreuna. Daca refuzi clientul , se supara. Daca servesti ceva cu el, se supara urmatorul ca exista un iz de alcool. Asa cum ai zis si tu nu era deranjant, dar totusi te-a deranjat . Legat de "modul de prezentare". Sunt domni care prefera sa fi "aranjata" si cu vestimentatie "specifica", alti domni prefera sa nu se simta fix ca la curve ci doresc sa se simta ca intr-o vizita la o prietena cu care fac amor. Despre sex, mie imi place sa ma fut, sa te simt . Daca o sug " 3 minute" si dupa sar pe tine sa ne futem, inseamna ca am chef, logic. Daca tu sau oricare alt client doreste mai mult oral, e suficient sa mi se spuna acest aspect in acel moment si o sug mai mult timp. Dar dupa ce ne futem cu drag in cateva pozitii si iti place pizda mea stramta si termini in timp ce mi-o tragi, apoi vi aici si spui mi-a placut fututul dar vroiam sa fiu supt mai mult. Pai mai de folos era sa spui asta in timpul actiunii si ma mulam pe dorintele tale, nu dupa pe forum ,cand actiunea a fost deja consumata. Daca primesc pe cineva "imbracata lejer" si el doreste sa fiu imbracata "prof" , imi poate spune si ma schimb. La fel si invers, din haine de curva in tricou pana la cur. Daca vrei mai mult oral , spune-mi atunci in acel moment, ca doar nu sar pe tine sa te violez😂 daca tu nu ai chef de futut si ai chef doar de oral. Dar daca voi nu comunicati aceste lucruri, eu le fac cum simt in lipsa unei mentionari clare. Consider ca fiind utila o comunicare intre parteneri, pt a stii ce dorinte si asteptari avem de la acea persoana si intalnire.
  13. Hello ! Sunt disponibila pana la 12-1 noaptea ! Stau singurica ! Pupici😘
  14. Am facut cateva poze din locatia actuala, pt a dovedi cum arat si ca sa nu mai existe dubii .
  15. Stai linistit ca nu sterg nimic, din contra, iti dau si raspuns chiar si cu dovezi la ceea ce voi puncta. La inceput ai zis ca recenziile sunt umflate de unii care fut doar orci, ca pozele mele au 6-7 ani, apoi zici ca eu sunt slim in realitate. Pai eu inteleg ca si de mine zici ca as fi orca, prin deductie grasa, nu ? Apoi zici ca sunt slim. Pai hotaraste-te. Ori sunt poze vechi care nu reflecta realitatea, ori sunt slim ?! Zici ca pizda mea are "multe ore de functionare". Nu cred ca a stat nimeni cu lumanarea la curul meu sa-mi contorizeze "orele de functionare" si dai dovada ca intri in categoria de barbati care cred ca forma , culoarea, aspectul etc au legatura cu km rulati😂 Mai documenteaza-te si dupa mai vorbim. Mai jos, de "al dracu si ambitios", voi face poza la buletin la primele cifre sa iti dovedesc ca bati campii. Cand zici ca am "37-38 ani pe putin" e clar ca ma faci de 40😂 Am mai zis si in alte comentarii. Nu mai asociati corpul care arata de 20 ani cu asteptarea ca si la fata sa arat de 20 ani. "Capodul mototolit" despre care mentionezi , iti voi zice asa. Am doua capoade de matase, unul roz si unul negru. Imi voi face special maine poze in ele ca sa arat si altora in ce "hal" te-am primit si ce "orca" slim sunt eu😂 Despre tocuri. Am persoane pe care le-am primit pe tocuri, pe alte persoane nu.Asa e ! Nu fac vreo discriminare , ci fac un efort suplimentar cand primesc pe cineva pe tocuri, caci acum cativa ani am avut un accident grav de unde m-au scos cei de la descarcerare, incat nu as avea voie tot restul vietii sa mai port tocuri si cu toate astea eu ma supun unui risc de fiecare data cand ma urc pe ele. De naspa ce sunt, eu sunt invitata des la diverse petreceri private , deci da, exista sansa sa ma fi gasit obosita dupa o astfel de iesire, de aici si lenjeria mototolita unde eu am stat intinsa pana sa ajungi tu. Cat despre actiunea dintre noi2, ce pot spune? Cu unii am avut niste experiente memorabile si orgasme de m-au stiut vecinii, cu altii nu mi-am mai dorit o a doua intalnire. La fel e invers si pt voi. Nu suntem roboti, nu pot iesi toate intalnirile la indigo, pt ca toti suntem diferiti si fiecare intalnire este unica si personala. Dar daca spui "ca am stat si nu am fugit", inseamna ca mi-am onorat serviciile pt care am fost platita si le-am oferit asa cum am putut in functie de partenerul avut. Succes si spor in experiente cat mai reusite si ca idee,in recenzia asta nu m-ai jignit doar pe mine ci si pe toti cei care m-au vizitat botezandu-i "niste omuleti verzi care fut doar orci".
  16. A naftalina nu miros😂😂😂 Pai eu am trup de pustoaica ,nu si chipul, pe care se vede ca sunt femeie matura, logic. Daca la 31 ani unii ma considera batrana, aia e, fiecare cu gusturile lui.
  17. Matura, milf, nu conteaza apelativele astea. Am trup de pustoaica pt ca nu sunt grasa si sunteti obisnuiti ca femeile peste 30 de ani sa fie mai "cu forme". La fata se vede ca nu am 20 ani si nu mi-e rusine sa imi declar varsta si arat corpul fara sa pun poze retusate. Nu imi pun poze si cu fata din discretie.
  18. Buna. Pozele nu sunt recente, la modul ca nu mi-am facut poze in locatia actuala, dar fizic sunt la fel, nu m-am ingrasat sau slabit, iar mai sus este si o recenzie unde clientul a confirmat cum arat.
  19. Buna. Sunt slim, cred ca skinny inseamna mai slaba decat mine. Am 165 si 51 kg. Nu sunt grasa, dar nici doar oase.
  20. Pretul este 150 lei 1 finalizare, 250 lei 2 finalizari
×
×
  • Creează nouă...