Sari la conținut

sizerpervers

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre sizerpervers

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sizerpervers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Te salut și îți mulțumesc mult pentru ajutor. Lasă-mi te rog un mesaj pe email dacă dorești, sunt un foarte mare pasionat de Bdsm si de curând am ajuns în Germania și as avea nevoie de niste îndrumări și sfaturi dacă se poate. Lasă-mi un mesaj pe: [email protected]
  2. Va salut! Stie cine site-uri special pentru Bdsm din Germania ? Sunt interesat sa merg la niste Stapane din Germania
  3. Vezi că precizează undeva în anunț "fără bărbati singuri"
  4. Exista vreo Stăpână care să accepte dominării în cuplu ? La modul că să vin si cu soția mea si eventual să mai aibe si un partener sau un sclav personal ea .
  5. Va Salut! Suntem un cuplu destul de tânăr din CT cărora le plac activitățile bdsm/cuckold etc tot ce tine de domeniul asta. Este vreun cuplu aici pe site care să împartă acelasi pasiuni cu noi? Ne dorim să găsim persoane ca noi fără interese financiare pentru propriile pasiuni. Ori cuplu similar ori Stăpână cu sclav. Nu oferim si nu cerem bani, doar pentru distractie. Modalitate de contact: [email protected] Ps: Anuntul nu este pus la caterinca, fără bărbati singuri sau pusi pe glume proaste, distanța nu prezinta o problema!
  6. Vorbesti aiurea... Mie puncte îmi trebuie, ce să fac cu ele ? 😅😂 Iar vizavii de aberatii, cu ce aberez? Am vb cu Mistress Unlimited si mi a zis ca nu poate sa-mi facă în totalitate această fantezie, partea de cuckold a zis ca nu face + ca daca vreau să văd cum făcea ea footjob altuia si se termina ăla pe picioarele ei ma costa 1000€. Asta daca vreau doar cu ea, daca mai era să fie o Asistenta cum am precizat inițial mă ducea în 1500€ 😅 si tot nu oferea cuckold. Nu-i normal sa mă orientez din moment ce nu poate să mi faca aceasta fantezie în totalitate?
  7. Va salut! Aș dorii sa va povestesc o fantezie pe care o am si as dorii sa o pun in practica de ceva timp. Dacă doriți vă puteți descrie si voi in mare parte o anumită fantezie în comentarii. Cine doreste sa asculte, să-și ia floricelele, să se așeze comod că vom intra in minunata lume a obsesiilor 😅🙂 Vreau să vă precizez de la început că sunt un pervers incurabil si nu prea am rusine ca om si sper să nu vii se pară deplasată această fantezie. Cu toate că sunt convins că multora v-ar place. Bun, întâi de toate precizez că ar fi nevoie cam de vreo 3 sau chiar 4 ore pentru această ședință pe care mi-o doresc. În această acțiune protagoniști vor fii, eu, O Mistress/O asistentă si un Asistent. Vreau ca Stăpâna sa poarte niște ciorapi fini de culoarea pielii si să fie costumată destul de sexi si asistenta la fel. Vreau să fiu mumificat, dar când zic mumificat, păi să nu mă pot mișca un 1 cm...Și să-mi fie lăsate libere penisul și gura. Vreau ca Stăpâna să-mi tortureze penisul în cele mai drastice moduri, ca de ex: electro/cbt/să-mi bage tocurile pe uretră, să mă dea pe capul penisului cu o cremă sau ceva ce provoacă usturimi foarte puternice, să-mi facă un footjob foarte agresiv, încât să fie aproape chiar să-mi desprindă și ața aceea de pe cap si etc mai multe metode, în mare parte să tremur acolo de durere. In timpul acesta ce-i doi asistenți să fie în fața mea și să se simtă bine, un cuckold ca să zic așa. Stăpâna va trebuii să mă pună în așa fel în cat ea cand ma torturează, eu să văd scena cu cei doi. După care Stăpâna cu Asistenta îi vor face un footjob finuț ca să zic așa asistentului, până ce el ejaculează pe ciorapi/tălpi mai exact. După care să mă forțeze să le ling toată spermă de pe tălpi, dar nu oricum ci să fie o obligare mecanică si forțată nu verbală. Adică nu să mă ia puțin de cap sau să-mi vorbească urât ci să-mi blocheze gura deschisă cu un dispozitiv de genul si să-mi bage tălpile cu spermă în gură forțat peste puterile mele. După care să o ia de la capăt, să înceapă si Stăpâna si asistenta să-l excite pe ăla si să mai aibe o ejaculare, efectiv să mă înece cu spermă. Precizez că nu este la caterincă postarea si caut o astfel de Stăpână care să fie dispusă si pregătită cu tot ce trebuie pentru o ședință de genul. Si tributul va fii pe măsură, bineînțeles. Aveti idee, la cine aș putea să merg pentru o astfel de sesiune ? Sau dacă este vreo Stăpână aici pe forum, care a vazur postarea asta si s-a autosesizat poate să lase un comentariu si o voi contacta in cel mai scurt timp.
  8. Această Stăpână, Silvia, este româncă ?
  9. Dă-mi un mesaj te rog pe emailul acesta daca doresti si poti. As dorii mai multe detalii referitor la ea si să nu stăm să facem romane pe aici. [email protected]
×
×
  • Creează nouă...