Sari la conținut

pufulik

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pufulik

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Brasov
  • Interese
    experiente relaxante pline de tandrețe și voie buna.

Informatii de Contact

  • Telefon:
    0753235454

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

pufulik's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Year In
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

66

Reputație

  1. Ziua buna, Dornic sa ma delectez cu serviciile bryanei am programat o întâlnire. O finalizare /150 lei/ 30 min Comunicare excelenta, promta, cu detaliile necesare. La ora stabilită m-am prezentat la locație am fost primit cu brațele deschise, am fost servit cu apa și câteva vorbe bune. Am purces la dus, am revenit in camera și a inceput acțiunea. ON. Briana pe pat și eu la margine in picioare, oral susținut cu tente de Deep si răsuciri. Schimbat poziția, briana in genunchi in fata mea, și ultima la ON întins pe spate și leoaica de Briana cu gura pe “prada”. La solicitarea mea am trecut la NP. Am avut energie și am luat inițiativa cu misionar, doggy clasic, doggy la marginea patului. In toate pozițiile briana a fost cooperantă, am finalizat cu briana stand pe burta intr/un wave efect dinamic. Revenit 30 secunde, plecat l dus, ne-am mai regăsit in Bucătărie preț de 5 min, m-am îmbrăcat si am plecat. ON nota 8,5 ON nota 8,5 Aspect, igiena, atitudine -10 O plăcere sa o revăd pe briana. Se încadrează lejer in topul BV. S-auzim de bine!
  2. Salutare, Curios de oferta prezentată am programat o vizita la titulara topicului. Am stabilit întâlnirea pe wapp si la ora stabilită era in fata blocului. Comunicarea a fost ok, scurta si la obiect. Am intrat in aprtament unde am fost primit de Daria îmbrăcată in lenjerie cu dresuri lungi negrii. Descrierea corespunde, tinerica, forme frumoase, sâni naturali, fund bestial, baza clepsidrei e generoasa. Nota 9 Am fost întrebat dacă servesc ceva, am cerut apa, context in care am intrat in Bucătărie. Am povestit vrute și nevrute timp de câteva minute.Am fost întrebat dacă am nevoie de igienizare și am plecat sa ma împrospătez. Baia curată și dotata, prosoape curate, gel de dus, apa de gura. Am ajuns in dormitor, Daria ma astepta dezbracata ținând doar dresurile negre. Acțiunea a inceput cu 69, fata deasupra, Păsărica fina, labii pronunțate dar nu exagerat, nici un disconfort olfactiv. Secvența a durat câteva minute apoi am schimbat cu mine in picioare la marginea patului și fata in genunchi. ON decent, fara artificii, fara atenție la OO. Nota 8. Am zis sa încerc și capitolul NP din meniu. Fata a montat prezervativul, a aplicat lube și am inceput un misionar dinamic. Am prins fata de buci și am pompat hotărât. Știe sa stea și bucile fac deliciul. Am schimbat cu doggy, am pompat preț de câteva minute fascinat de buci. Ai de ce te tine. Dacă ești pretențioas te poți tine de talia subțire. Am continuat cu doggy la capul patului, am prins fata de țațe și am continuat sa pompez. Știe sa stea frumos, nu da contre dar nici nu se ferește. Nu ca ma laud, dar in cele cinci minute am reușit sa dau jos un tablou de la capul patului. Peretele e întreg. Am schimbat cu fata pe burta, eu deasupra, penetrare cu wave efect pana la finalizarea. Nota per general este 8. M-am ridicat fata a îndepărtat protecția, am mers la dus, ne-am mai regăsit in Bucătărie la un pahar de apa. Fata e inteligenta, prietenoasa ai cu cine povesti. Recomand vizitarea. Pt ce oferă acum BV e clar in top 5. S-auzim de bine!
  3. Salutare, Am vizitat titulara zilele trecute curios sa văd ce a mai apărut nou prin urbea noastră. Am contactat fata pe wapp, din timp, sa știu in ce interval orar lucrează și mi-am făcut o programare. La ora stabilită m-am prezentat la bloc, am primit detaliile de acces și am ajuns la usa apartamentului. Mi-a deschis fata usa, si și-a făcut apariția. Prezenta plăcută intr-o lenjerie verde, înaltă, vopsita blond, sâni siliconați, piele fina. Sociabilă fata, m-a invitat la un pahar de apa, între timp am achitat 200 lei/o finalizare/30 min. M-am cerut la dus, am primit prosop uscat, baia era curata, dotata cu de toate. Am revenit in dormitor, am inceput ritualul cu atingeri, și-a dat lenjeria jos și a inceput cu un ON stand pe pat. După câteva minute am cerut un ON in genunchi, fata s-a conformat și am fost satisfăcut bine. Ne-am mutat pe pat, cu fata între picioarele mele context in care a continuat ON. Tehnica de ON presupune supt in reprize pe diferite viteze, lins, DT, presiune pe capul penisului, resuciri, efecte de dop de Șampanie. Se mai ajuta și de mâna dar nu exagerat. Am continuat acțiunea cu NP, a montat prezervativul și i-am cerul sa începem cu misionar. S-a pozițional pe diagonala patului, m-am urcat pe ea si am pompat preț de câteva minute. Am schimbat cu doggy cu ea in genunchi la capul patului. O Țineam de sâni si o penetram cu patos. Cea mai tare senzație aici am avut-o. Fata se pune bine si geme frumos, nu exagerat dar cât sa te activeze emoțional. Am continuat cu fata întinsa pe burta, penetrare cu wave efect pana la finalizare. Fundul arată bine, nu exagerat, mai degrabă varianta obraznic. Am rămas preț de 1 minut înfipt in ea, mi-am tras sufletul, m-am ridicat, mi-a scos prezervativul cu serverele si am plecat la baie. Am revenit in Bucătărie, am terminat paharul de apa context in care am socializat puțin si am plecat. Note. Atitudine generală: 8, fata sociabilă, primitoare ON: 8, e ce trebuie, decent, cu atenție la detalii NP: 8, se mișcă bine, participa la acțiune Igiena: 10 impecabila. De revenit, Da. E o prezenta buna pt pita din Brasov, recomand vizitarea. Clar nu e pierdere de timp. S-auzim si de bine.
  4. Salutare Am vizitat-o pe Dana in cursul săptămânii, am făcut programare din timp și am reușit sa obțin una. La ora stabilită m-am prezentat la locație, am primit detaliile de acces și am intrat. Locația se afla in apropiere de Coresi mal, bloc cu locuri de parcare lângă trotuar. Mi-a deschis Dana usa și am început socializarea. Fata e foarte sociabilă, are trăsături frumoase, tatuaje pt confirmare ca e ea. Fata este BBW, atitudine potrivită și chef de treaba. M-am dezbrăcat, am lăsat 150 lei pe masa pt o finalizare și am plecat la baie, baia curată cu tot ce ai nevoie. Am revenit in dormitor. Am început acțiunea cu ON. Eu in picioare și fata așezată in fund pe pat. ON bine executat, vreo 4 viteze, răsuciri, variații de presiune, ceva DT. Schimbat poziția, eu întins in pat și Dana in fata mea a continuata ON, tehnica a fost completată cu lins, saliva și atenție la sateliți. Vreo 10 min ON încontinuu. De apreciat ca Dana nu se folosește de mâna niciun moment. Nota 9 pt treaba buna la oral. Am oprit eu sesiunea de oral și am cerut prezervativ. Prima și singura poziție a fost misionar unde am terminat glorios. Atitudinea Danei este foarte ok, vorbăreață, inteligenta, știe sa își facă treaba ca sa pleci satisfăcut. Eu o recomand, tehnica de oral e un plus pt piata din Brasov. S-auzim și de bine.
  5. Salutare Am vizitat titulara topicului săptămâna asta in Brasov. Am stabilit detaliile întâlnirii pe wapp și la ora stabilită m-am prezentat la bloc. Am primit detaliile de acces și am urcat. Locația este in Coresi. Apartament ok, este colega cu @roxy19 Când am ajuns la usa, @miki2004 ma aștepta îmbrăcată provocator cu lenjerie și o rochie de dantela neagră. Se confirma descrierea oferită de ea, partea cu experiența e sub semnul întrebării, dpmdv nu e începătoare. Am întrebat-o la final dar a evitat sa dezvolte subiectul. Am fost invitat in camera, am socializat câteva minute, am început sa ma dezbrac si am fost invitat la dus unde am primit si prosop uscat. Am revenit in camera, am început acțiunea cu ON, standard fără prea multe artificii, ceva răsuciri si cam atât, fără DT. Am schimbat cu mine in picioare si Miki pe pat ON cu mângâiat de OO. Nu a vrut sa facă ON in genunchi, am improvizat. S-a oprit din ON si a pus prezervativul. NP s-a lăsat așteptat pt ca a fost nevoie de OP ca sa reinvie situația. Odată ce organul a fost întărit am început cu misionar preț de câteva minute, LOT și Doggy cu Wave efect unde știe sa se pună, ca la carte, s-au aliniat planetele și circuitele și cam asta a fost. Am mai stat 2 min înfipt in ea sa îmi trag sufletul apoi m-am ridicat. Sânii sunt faini in poziția LOT, un pic lăsați dar arată bine, bucile moi. Canapeaua scârțâie și când te uiți la ea. La acțiune nu mai zic, dacă prinzi un ritm bun compui muzica. tarif 150 - am stat 20 min DTD Note. Aspect 8 ON 7 NP 8 - 4 poziții Atitudine 8 De revenit, cred ca da, la ce oferă piata din Bv e o opțiune de luat in considerare. S-auzim și de bine.
  6. Salutare, Am vizitat-o recent pe Sara și pot spune ca a fost o alegere foarte bună. Punctele forte sunt picioarele lungi și frumoase fără imperfecțiuni și fundul demențial. Am contactat fata, am stabilit întâlnirea și la ora stabilita m-am prezentat la locație. Am mai așteptat puțin, cred ca un client s-a hotărât sa prelungească vizita și ulterior am înțeles de ce. Sara chiar merita. După 15 min întârziere am întrat în apartament, Sara m-a așteptat îmbracata într-o lenjerie intima neagra și cocoțată pe tocuri. Sara e înaltă, declarat 174 cm, cu tocuri e bestiala. Am povestit câte ceva pana m-am dezbrăcat și eu, i-am înmânat cadoul 150 lei o finalizare/30 min. M-am cerut la baie, am primit prosop uscat. La baie am găsit de toate, Sara a stat de vorba cu mine cât timp m-am igienizat. Ne-am regăsit în dormitor, atmosfera plăcută, draperiile trase, liniște totala numai bine pt o partida de sex. Acțiunea a început cu ON, nota 8, cu mine pe spate și Sara ca o leoaica în fata mea, bine executat oralul, tente de deep, ceva răsuciri, fără atenție la sateliții. Poziția cu bucile ridicate face deliciul. Am schimbat pt oral cu Sara în genunchi context în care am realizat ca penisul meu și gura Sarei nu se aliniază...poziția era mai degrabă potrivita pt FK nu pt oral în genunchi. În fine s-a chinuit fata cum a putut și eu am apreciat. A montat fata prezervativul și am inceput cu un misionar, am ars calorii câteva minute ținând în palme bucile rubensiene ale fetei. Schimbat cu doggy la marginea patului, fața spre oglinda sa ma pot deochea. Am pus-o pe burta pt un buci wave effect, o sesiune scurta de Lot, iar doggy, iar buci wave effect si am terminat. Cam 20 min a durat toată povestea cu tot cu fundita la șireturi. Nota 8,5 fata se pune bine, participa cât de bine poate. Sara e o prezență plăcută pentru piața brașoveană. E de vizitat. Atitudinea e pro, serviciile sunt de calitate meniul e bun. S-auzim de bine.
  7. Salutare, Am vizitat fata și bine am făcut. Am beneficiat de servicii de calitate. Am contactat fata pe wapp, a răspuns prompt. Am cerut o programare pt o finalizare. Ora programata a mai suferit modificări care m-au avantajat. Am ajuns în zona, am primit datele de acces, am întrat, fata era îmbracata cu o ținută tip plasa și era încălțata cu tocuri. Am achitat 200 lei/o fin/30 min. M-am dezbrăcat în camera și m-am cerut la dus. La baie am găsit curat, prosoape curate și uscate, geluri de dus. Am revenit în camera, am mai schimbat câteva vorbe și am trecut la acțiune. Un preludiu subtil, mângâieri si cunoaștere reciproca după care Diana a trecut la un ON bun, cu răsuciri, jocuri cu limba, ajutor cu mana, ceva atenți la sateliți. Am mai schimbat cu un ON cu Diana în genunchi la marginea patului. Permanent m-am jucat cu sânii care sunt demențiali. ON ok, decent nota 8. A montat prezervativul și am trecut la NP. Prima poziție, misionar, Diana pe spate, am prins-o de buci și am pompat. Poziția 2 Lot. Diana e destul de energica, a dat contre, se undueste frumos. Sânii dau o priveliște superba. Poziția 3 doggy, la marginea patului, fund mișto, Diana se poziționează foarte ok și participa la acțiune. I-am cerut sa se ridice în picioare la margine patului și am continuat să-i bat bucile în doggy style. Poziția 4, Diana pe burta, penetrare cu wave efect pana la finalizare. Am mai stat câteva secunde să-mi revin, m-am ridicat, Diana mi-a îndepărtat prezervativul și am plecat la igienizare. Am revenit, am mai discutat puțin și am fost servit cu apa. Timp efectiv DTD 25 min. Diana arata foarte ok cu tenta slim. Sânii sunt demențiali, sfarcuri super simetrice. E o placere sa-i pipai și sa ii observi. Fundul e și el ok, la doggy se simte foarte ok. Păsărica epilata labiile ușor pronunțate. Igiena ireproșabilă. A meritat vizita și investiția. Recomand vizitarea ei. Atitudinea e foarte ok. s-auzim de bine!
  8. Salutare, Hai sa va povestesc experienta mea cu Raisa. De vreo 3 zile incercam sa ajung la ea, chiar i-am scris ca de regula fac programări spontane, programul de lucru nu ma ajuta. Vreo 5 încercări eșuate. A 6-a fost câștigătoare. Raisa face programări foarte din timp și confirmarea cu 60 min înainte. E si asta un criteriu de selecție naturala a clientilor, nu zic nu, dar nu toți ne putem mula pe cerințele astea. Programat întâlnirea cu 3 ore înainte, confirmare cu 60 min și prezent la ușa la fix. Conversația pe wapp cu Raisa a fost scurta și la obiect. De apreciat. M-a întrebat cum vreau sa ma aștepte, cu tocuri sau fără. Mi-a zis ca e înaltă și chiar am fost curios sa o vad sus pe tocuri. Mi-a deschis ușa și boom, prezenta faina, costumație sexy, forme puse în evidenta, vorbareata, m-a cinstit cu un pahar cu apa, între timp am scăpat și eu de haine, am mai povestit preț de 5 min și apoi am plecat la dus. Revenit în dormitor. Raisa dezechipata, gata de acțiune. Forme de brazilianca, rubensiene dar cu gust și talent proporționate. Început treaba cu ON, tehnica noua, lins de sateliți, masat, deeeeeeeeeeeeep, multă saliva, ruperi de ritm, răsuciri. Am continuat cu ON cu Raisa în genunchi, tehnica interesanta, presiune pe capul penisului, pe zona cu sensibilitate, limba și buzele se întreceau în tehnici. Interesata abordare, mi-a revoluționat percepția despre tehnica de oral. Montat guma și trecut la misionar, pe diagonala patului sa incapem lejer. Repriza bună de NP, Raisa te trage în ea, contre, multă kinetica. Lot, unde se mișcă foarte bine, te ia intens și are rezistenta. Schimbat cu doggy la marginea patului. Bucile sunt piesa de rezistenta, bestiale, ai unde pompa, ai de ce te tine, ai priveliște, superb. I-am zis ca era bună o oglinda și Raisa a venit imediat cu opțiunea sa mergem în bucătărie. Oglinda de pe perete mi-a oferit o imagine faina, eram ca un șoarece fericit pe cașcaval. Revenit în dormitor, doggy în picioare, pieptul jos, evidențiat bucile. Îți incita rău imaginația, ajuns iar la misionar și final cu Raisa pe burta, wave efect cu finalizare. Am avut energie și a remarcat și ea lucrul asta. Raisa arata foarte ok la corp. Bucile sunt top. Eu ii dau nota 9 per general pt aspect. ON- 9,5 in special pt tehnica. NP-9, tot ce înseamnă poziție cu priveliște la bucile fetei sunt top. Pozele sunt mai mult decât evidente. Achitat 150/30min/o fin. Timp efectiv DTD 25 min. Recomand fata, pt Brașov e un câștig. Bun simt profesionista și implicata. Dacă ne înțelege și cu programările din scurt ar fi un mare plus. S-auzim de bine.
  9. Salutare, De mult timp aveam în plan sa o vizitez pe Antonia. Astrele s-au aliniat zilele trecute și asa am ajuns la ea. Contact prin wapp, coordonare ok Am ajuns la locație, cartier de bogați Coresi. Antonia m-a întâmpinat echipata sexy, zâmbetul pe buze, și cu chef de vorba. Planul meu era sa nu ma încurc mult ca eram nemâncat dar am dat curs discuțiilor. E frumos când dai de câte o fata cu care poți purta discuții calitative. Parca sparge gheata si mai taie din emoții, mai ales dacă e prima data cu ea. Cine a zis ca fetele astea sunt super psihologi avea dreptate. Buuuun, am achitat 200 lei/o fin/30 min și am plecat la dus. Baia ok cu tot ce trebuie. Revenit în camera unde am început ritualul cu mângâieri, îmbrățișări, un ritual kinetic foarte interesant. Nu a rămân niciun cm neexplorat. Am trecut la ON, executat ca la carte, meniu diversificat și senzații unice. Și 69 a fost interesant pt mine, pt ea nu prea ca o cam deranja barba mea de 4 zile. Schimbat poziția cu Antonia în genunchi lângă pat, sesiune intensa de ON. Nota 9. Numai bun cât sa activeze trăirile. Am trecut la NP, montat prezervativ și ne-am îmbrățișat intr-un misionar. Antonia a continuat cu sărutări pe corp, mângâieri, te trage în ea. Se implica foarte bine. Schimbat cu Lot, unde am avut parte de o tehnica interesanta, contre și variații de presiune cu mușchii vaginali asa de intens ca nu mai aveam sânge în extremitati, era tot adunat în centru. Am încercat și un doggy la marginea patului, puțin incomod pt mine pt ca pătuțul nu e înalt dar m-am descurcat. Antonia a știut sa compenseze cu o poziție superba "pieptul jos, fundul sus". Finalul cu Antonia pe burta și eu pompand a fost bestial. S-a lasat cu deconectare de la realitate. Nota 9 și aici, tehnica super bună. Merita încercat. La corp Antonia arata bine, supla, sâni mici, fund ferm, pozele sunt ale ei. s-a confirmat tuturor cerințelor. Recomand vizitele la ea. Cumulat oferă servicii mult peste medie. S-auzim de bine.
  10. Salutare, Am profitat de prezenta Brianei la Brașov sa ii fac o vizita. De la bun început trebuie sa precizez ca Briana este o escorta high class prin felul cum se recomanda și prin felul cum interacționează. Datele problemei se prezintă astfel: Contact pe wapp, răspuns prompt și stabilit detaliile. Am avut și puțin noroc sa prind liber. M-am prezentat la ora stabilita, Briana m-a primit îmbracata intr-o ținută sexy, cu tocuri imense. Inclusiv prezenta e de top. Corp suplu și zvelt, sâni frumoși, fund tare, tatuaje interesante. Am schimbat câteva vorbe, am achitat 150 lei/30min/o fin și m-am cerut la dus. Baia curata cu de toate. Am revenit, Briana ma aștepta goala pe pat în dormitor, am început acțiunea cu atingeri și sărutați senzuale, mângâieri, ON executat exemplar cu răsuciri, presiune, umed, DT, lins și multe altele. Mi-a urcat apa la 90 instant. Am mai schimbat cu o sesiune de ON cu Briana în genunchi. Nota 10 pt oral. Super bine executat Montat prezervativ și început NP cu misionar, pasarica cu labii pronunțate, preferatele mele. Briana participa intens la acțiune, se implica și da contre intr-un mare fel. Schimbat cu Lot, unde m-am delectat și cu sânii fetei. Sesiunea a continuat cu mângâieri, gemete și respirații senzuale. Schimbat cu doggy la marginea patului, priveliște superba, Briana este super implicata. Finalizarea a venit cu Briana pe burta moment în care am penetrat-o în stil wave-sincron. Nota 10 și pt NP Pauza să-mi revin, am plecat la igienizare și am revenit pt un pahar de apa. Am socializat puțin, Briana este o partenera de discuții foarte joviala, discuțiile au fost diverse. În niciun moment nu m-am simțit grăbit. Este o prezenta superba pt Brașov. O recomand pt toate serviciile pe care le oferă. S-auzim de bine.
  11. Ziua buna, Am revizitat domnișoara. Când vrei sex de calitate, Ana este în topul opțiunilor pe Brașov. Contact pe wapp, a răspuns prompt, am stabilit detaliile întâlnirii (o fin/30 min/200 lei) și la ora stabilita am fost la ușa. Ana m-a primit îmbrăcată într-o lenjerie neagra cu accesorii. Vorbareata ca de obicei, știe sa fie o gazda bună. M-am dezbrăcat, am achitat și am plecat la dus. Baia ok Revenit în camera, pat moale, căldură mare. Început ritualul cu un ON bine executat, Ana rămâne în top 3. Meniu cu deep, răsuciri, saliva, priviri lascive. Eu în picioare și Ana în genunchi. Continuat cu 69, păsărica foarte ok, Ana a continuat cu ON cu variații de ritm și intensitate. Am trecut la NP, misionar, Ana e super finuta, o pui cum vrei. Se implica, geme, te ia în brate, respira sacadat, te trage în ea. Sex de calitate. Doggy cu priveliște superba, Ana se pozitioneaza, da contre. Eu zic ca poziția asta o reprezinta. E doar părerea mea dar la cum se mișcă spune mult. Doggy la marginea patului, și schimbat cu Ana pe burta eu deasupra, wave sex cu sincron pana am finalizat. 3 min pauz de revenire și am plecat la dus. Întâlnirea a fost super ok, fără graba. Chiar dacă a fost o ora mai târzie ana a fost super implicată. Rețetă sexului de calitate cu Ana e dependenta de câteva detalii: 1. Respect, oferiți și sigur veți primi. 2. Bună dispoziție. Va ajuta și Ana la capitolul asta. 3. Imaginație. Limita e mintea voastra 4. Rezistenta. Ana nu e escorta pt o simpla descărcare. Profitați de serviciile sexuale de calitate pe care le oferă. S-auzim de bine
  12. Un lucru este sigur, pizda ca a Alisei in Brașov nu (mai) găsești, doar dacă revine Sandra. Cei amatori de astfel de detalii profitați ca nu o sa regretați. În combinație cu bucile ferme si bombate și condiția fizica fac ravagii. Imaginație sa aveți și sânge în instalație ca de restul se ocupa Alisa. Priveliștea nu mai zic, o placere sa admiri. Dacă ar avea o oglinda cum spunea colegul ar fi un deliciu. Totodată Alisa nu te grăbește, ai ce vorbi cu ea, te servește cu ciocolata, apa suc, atitudinea este pro client și e deschisa la propuneri. Așteptăm upgrade-ul la servicii. S-auzim de bine
  13. Revizitat domnișoară ca să ma delectez cu bucile și labiile generoase. Am făcut programare și m-am prezentat la apartament. Primirea a fost ok. Am făcut dus și ne-am regăsit în camera. ON bun, îmbunătățit cu lins de oua și ceva deep cu răsuciri. N-ar fi rău să diversifice meniul cu ON umed, saliva ceva mai multa, ruperi de ritm, mai hard, mai soft. Când ai opțiuni și ai de unde alege te simți mai bine, zic eu. NP, schimbat vreo 5 poziții, unde se misca foarte bine, o ajuta extrem de mult condiția fizica. Aici recomand un adaos de artificii. Pachet GFE, opțiuni PSE, combinații între cele doua. Și neapărat contre în ambele situații. Alisa oferă un pachet de servicii de baza excelent. E timpul pt upgrade. Sa mai inviem fanteziile și sa mai încălzim atmosfera. Apropo de atmosfera, n-ar fi rău să mai diversificam cu arome orientale, lumini difuze, ambilight, ceva sa modifice rutina. Cam atât. Eu am achitat 150/30min/o fin. Alisa are fizic ok, piesele de rezistenta rămân picioarele, bucile și labiile. Eu am fost Multumit, e loc și de foarte bine. S-auzim de bine!
  14. Ziua buna, Într-un târziu i-am făcut o vizita și Anei. Noi ne cunoașteam pe dinafara mai puțin pe dinăuntru. Cu alte cuvinte ne-am mai văzut dar nu ne-am futut. Am contactat-o pe wapp, mi-a răspuns după vreo ora, dar am avut și eu răbdare și am așteptat. Aveam feelingul ca o sa am parte de pizda buna și nu m-am înșelat. Ana, data viitoare postează și când incepi programul nu doar când se termina. Ar fi mai profi și de bun simt. Mi-a răspuns totuși, am stabilit detaliile și la ora stabilita am fost la ușa. Ana îmbracata în lenjerie sexy, prietenoasa, vorbăreata. M-am invitat eu în camera, ea mi-a zis ulterior ca sunt de al casei. M-am dezbrăcat și m-am dus la igienizare. Revenit în camera și am început socializarea. Între timp i-am și achitat. 200/30min/o fin. Mai o poveste mai o gluma și am inceput treaba. ON cu Ana în genunchi. Bine executat. În 5 secunde eram cu erecției. Meniu diversificat cu lins de oua, presiune cu limba pe capul pulii, deep relativ umed, frumos, a ajuns și pana la baza ceea ce e de apreciat. Și câteva reprize de deep cu gag, aproape de înec. Privirile porno și răsucirile ajutata de mana fac un deliciu bun. Am cerut sa schimbam și eram curios de dotări. Repriza de cunni, păsărica soft epilata, aspect plăcut. Interior exterior. Ana e finuta, simți osul pubian destul de repede. Acum depinde de gusturi. Eu prefer păsărica proeminenta cu labii pronunțate, Ana compensează cu mișcări bune și implicare. Trecut la 69 cu ea deasupra, aici a fost senzațională, pt mine a întrat pe locul 3 la ON. E slăbuța și se îndoaie perfect. Se poziționează bine. Schimbat la 69 cu mine deasupra. Cam în același registru a continuat. Bun tare. Montat prezervativ și schimbat cu misionar. Bine executat, pe lângă faptul ca știe sa stea, e și implicata. Priviri porno , respiratie în ureche, mângâieri mai soft, mai hard continuat cu doggy la margine patului, repriza scurta, Ana se îndoaie bine de la jumate. Am pompat hotărât de câteva ori și ne-am mutat la capul patului. Doggy cu ana în genunchi, semiaplecata. Penetrare, acces cu. mana la pizda, la sâni....un deliciu, excitant rău. Am simțit ca vine finalul și am schimbat cu ana pe burta și eu deasupra. Penetrare pana la finalizare. Aici trebuia sa ma opresc sa mai aplic lubrifiant senzația a fost cam ciudata și Ana era semilubrifiata. La penetrare hard e cam incomod. Am finalizat și am căzut răpus pe trupusorul fin al Anei preț de câteva secunde. Am plecat la baie, igienizat și am revenit sa ii aplic Anei o sesiune de masaj. Așadar: ana are corp catifelat, forme normale deloc exagerare. Sâni medii dar uniformi, frumoși, câteva vergeturi pe fund, dar fundul este ferm. în rest e ok. Se încadrează la categoria highschool girl. Experienta a fost foarte ok, ea are talent și școală la futut și se lauda ca este autodidacta. Prezumtiv trebuie sa o cred. Aparent nu ne-am prea înțeles din prima la ce poziții vreau eu și cum se punea ea. După 3 incercari reuseam. A fost și amuzant. Sper ca nu o făcea dinadins. Apropo de mult n-am mai transpirat asa rău la o partida de sex. Una peste alta fata e ce trebuie. Merita și topul. Serviciile sunt de calitate și atitudinea este pro client. Nota mea per general este 9,25 S-auzim de bine.
  15. Salutare, Am revizitat domnișoară, pt o finalizare 30 min/150 lei. Contact pe wapp, am primit confirmarea disponibilității și la ora stabilita m-am prezentat la locatie. Alisa nu era intr-o dispoziție foarte bună, mai au și fetele zile și zile. De data asta chimia a fost cam forțată de context. Nu am fost deranjat de asta, înțeleg ca relațiile de genul asta sunt doar din interes, totuși chimia și stările partenerului fac relația mai suportabila..plăcerea trupeasca e direct influențată de starea de bine. Am mers la dus, am purtat o discuție prin ușa transparenta de la cabina dusului. Alisa a ținut neapărat sa îmi arate ca a ținut cont de remarcile facute în cadrul vizitelor trecute și a remediat tot ce se putea. Revenit în dormitor, început cu ON mult mai bn făcut. Alisa în genunchi la marginea patului. Manuta e folosita doar pt susținere și direcționare fără alte intervenții. Ba da, manuta mângâie și masează zonele adiacente. Bun și asta. Ne-am pus în pat și am continuat cu ON, cu Alisa în poziție de leoaica calare pe prada. Înainte de acțiune si-a prins parul. Next level. ON vreo 10 min. Meniu diversificat. Nota 9 Aplicat prezervativ si continuat cu NP doggy la margine patului, în picioare pe spătarul canapelei, misionar și la final cu Alisa pe burta cu fundul ridicat, am penetrat-o pana am finalizat glorios. Tot ce înseamnă pozitii cu priveliștea spre fundul Alisei este excitant. Fund ferm. Cine are noroc beneficiază și de un wave effect cu sincron. Ne-am tras sufletul 2 min, igienizare, Alisa a făcut cinste cu apa eu m-am revanșat cu un masaj de relaxare. Am câteva vizite la fata asta, are multe chestii faine. Mai are de imbunatatit capitolul "discuții" gen (cum vrei sa începem, cum vrei sa stau, îți place asa, ai ceva fantezii, propuneri).. știu ca e discutabil, dar cred ca face parte din socializarea minima necesara pt ca toată lumea sa fie mulțumită, Inițiativele sunt ok, dar discuția e cheia succesului. Per total e foarte ok, se încadrează și la categoria amanta. Nota mea rămâne la 9 Recomand vizitarea ei. S-auzim de bine.
×
×
  • Creează nouă...