Sari la conținut

bursuculvisiniu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bursuculvisiniu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bursuculvisiniu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Super😉😘 Reiau lupta cu telefonul de dimineata. N-ar fi rau sa iti angajezi o secretara,cred ar fi un plus pentru business. Merci si noapte buna!
  2. Fir-ar sa fie de promotie, parca ai vinde cartele reincarcabile 😀 Toata ziua am sunat, dar fara rezultat: ori fara raspuns, ori ocupat. Draga Delia, maine ai minute libere? 😘
  3. Ai dreptate, e cam jale prin oras. Totusi, speranta exista. E un club de striptease pe str. Ion Creanga. Eu m-am dus acolo, am baut o cafea si am tratat direct cu una din fete. I-am spus ca prefer sa-i dau ei banii de sampanie si a fost de acord. La sfarsitul programului (pe la 3 sau 4 dimineata) am asteptat-o si m-a dus ea la o pensiune din marginea orasului (iesirea spre Humor). Am platit fetei 200 lei si 50 lei camera, daca nu gresesc. Prestatie foarte buna, avand in vedere circumstantele. Nu pot sa dau nr. de telefon sau detalii cu privire la aspect, fata tine la discretie si la locul de munca.
  4. Din intamplare am dat si eu peste un filmulet al unei escorte la care am fost mai demult, are user alina42 si multe recenzii aici pe forum. http://www.wankpoint.com/video/20974/blonde-housewife-playing-with-two-toys.html
  5. Am fost si eu la Mona, intr-adevar merita toate laudele. Nu cred ca are concurenta pe categoria MILF si surclaseaza multe competitoare mai tinere. Dupa tot ce s-a scris de bine aici nu stiu ce as mai putea adauga. Aspect: 9 - sanii un pic lasati, in rest arata foarte bine. Nu stiu cum unii confrati au vazut-o grasuta, nici gand de asa ceva. Igiena: 10Oral - 10 executat perfect, fara maini, fara zgarieturi si fara a uita zonele limitrofeNormal - 10 se misca extraordinar, geme, te simte si te anticipeaza. Anal - nu am mai apucat, deja imi tremurau genunchii dupa cele de mai sus. Data viitoare nu mai ratez :PLocatia: 9 - avand in vedere ca mai are si colege si un vecin care chinuie un pian, in rest totul ok: curatenie, dus, prosop, etc. Primul gand cand am plecat de la ea: Daca as putea sa dau timpul inapoi as lua-o de nevasta. Pret 100 ron ptr. 1 fin, dar ar fi meritat si dublu.
  6. eu sigur te voi cauta cand ajung in Timisoara, mai ales ca de regula imi iau cazare la Nora sau la Casa Dia.
  7. bursuculvisiniu

    0756865833

    ok. multumesc pentru informatii. am sunat de mi-am tocit degetele, aveam vreo 8 numere si toate telefoanele erau inchise. asta e, poate am mai multa bafta data viitoare.
  8. nu gasesti nimic care sa merite nici in suceava, nici in botosani. merg in zona de ani de zile si n-am prins nimic pe radar. Depinde si de ce buget dispui, daca vrei sa iei fete de la strip-tease si sa platesti si consumatie, si taxi, si camera la hotel, si prestatia fetei, iti urez succes. Bafta!
  9. eram prin Braila si am sunat si eu la nr. asta. mi-a raspuns o pestoaica. noroc ca mi-am urmat instinctul si am zis pas.a propos de telefoanele fetelor din Galati... am sunat la vreo 7-8 numere, toate luate de pe acest forum, insa cu exceptia numarului de mai sus toate erau inchise.poate mai au prietenii din Galati oarece actualizari, ar fi binevenite.
  10. mai stie cineva de d-ra asta, eventual noul nr. de telefon?am tot sunat la ea si este permanent inchis. pana la urma am prins-o la telefon.mi-a spus ca anuntul nu mai este de actualitate. inca una s-a dus.....
  11. a mai fost cineva pe la doamna in ultima vreme? am tot sunat la nr. asta si nu raspunde nimeni.
  12. daca dai o cautare pe guglea cu 0754-394-253 sigur gasesti si anuntul asta si altele din Oradea, inclusiv in maghiara.nu stiu daca am voie sa dau numele site-ului, dar parca era publi24.ro
×
×
  • Creează nouă...