Sari la conținut

Marcel05

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Marcel05

  • Dată Naștere 05.01.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Targu Mureș
  • Interese
    Femei.

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Marcel05's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Daca tu ai dat de femei cat usa iar in anunt erau model, ghinionul tau, nu toate sunt asa. Mai bine te-ai fi dus sa te convingi singur ca nu e fake si asa nu ai mai fi comentat aiurea. 😉😉
  2. Locuiește in zona Tudor, 150 ron finalizarea si 300 ron ora protejat si doar oralul il are neprotejat dar este cu 50 ron mai mult.
  3. Sunt nou pe aici si nu prea am făcut recenzii dar am sa incerc de acum. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/isa-noua-in-oras/4e4f20g0213d7f47282ee112f188d798.html Am să împărtășesc cu voi experiență pe care am avut-o astazi cu domnișoara Isabela. Este o fata naturala, nu are tatuaje, botox sau silicoane, sânii ei sunt medii dar rotunji foarte atractivi privirii, ea este domnișoara din poze, chiar m-a lasat placut surprins aspectul ei fizic, fund foarte frumos si bombat, foarte placut la atingere. (Inainte de toate am sa mentionez faptul ca am optat pentru a sta in compania ei 1 ora) M-a asteptat intr-un prosop si evident sub acesta nud, este deschisă subiectelor de discutii, nu m-a grabit, oralul NP il are extra poti opta pentru el sau nu. Eu am optat si pot spune ca nu face adanc, dar totusi decent, nici pe grabă dar nici zeci de minute, decent unui timpul de oral. Apoi am trecut la treabă unde specific faptul ca mi-a permis mai multe pozitii dar preferata mea fiind capră, am ramas doar la aceasta, (nu sunt eu vreun macho asa ca m-am terminat repede). Specific ca o paranteză că este strâmtă jos si niste buze frumoase. Am facut un dus iar apoi mai aveam un număr doar ca mititelul nu m-a mai ajutat asa ca am ramas si am mai discutat. Specific din nou ca nu m-a grabit deloc, trecusera din timpul de 60 minute doar 25 de minute dar am ales sa plec eu. Cu siguranță am sa mai revin. Serviciile ca nota: Oral: 8 Sex: 8 Aspect: 10 Am avut parte de o experiență pozitivă alaturi de domnișoara Isabela si o recomand cu căldură. Din experiențele ei pe care le-a împărtășit cu mine, am înțeles ca a avut parte si de oameni cărora nu le conveneau oralul fiind prea puțin ca timp iar motivul a fost igiena lor. Acum fiecare cu placerile lor si mofturile lor bineînțeles!
×
×
  • Creează nouă...