Sari la conținut

topdick

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre topdick

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

topdick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputație

  1. Cei 300-400 lei nu sunt ca sa te bucuri tu, ci ca sa se bucure clientul în limita bunului simț. Ce nu au înțeles pupincuriștii care pupă curvele în cur pentru un discount de 100 de lei e faptul că nu am criticat prețul, ci raportul calitate-preț. Așa cum ziceți de ea că are principii și demnitate, am voie și eu să am principii și demnitate și să scriu aici că nu ma las călcat în picioare de curve. Trebuie să fie și oameni ca mine, că de pupincuristi și ignoranți e plină țara.
  2. Da tu ești peștele sau de ce o faci pe avocatul? Siteul asta e pentru oameni obișnuiți, nu pentru lux. Cei care își permit lux fut ditamai bunaciunile aduse pe alese prin vacanțe de 5 stele, nu stau sa se uite la recenzii pe nimfomane. Eticheta de "lux" nu și-o pune nimeni singur, ci ți-o pune societatea, conjunctura, clasa socială și altele. De lux ești sau nu ești, nu merge ca zici tu că ești de lux, dar arăți ca un transexual la față. Sunt fete care ARATĂ ȘI PRESTEAZĂ DE LUX, dar nu jignesc, nu exagerează prețul, nu se poartă ca la ușa cortului. Eu nu am o problemă cu prețul, ci cu faptul că nu accept ca și cele pe care le plătim ca să le dăm muie, să își bată joc de noi. Dacă un om își permite să dea 6-700 lei deplasarea sau 300 numărul, nu înseamnă că e mai curat, mai manierat, mai bun la pat, mai gigolo, etc, ci doar că are o anumită posibilitate financiară și atât.
  3. Poți mări prețul cât vrei, de fapt mai bine zis îl poți scădea cât vrei. Majoritatea au văzut că ești abia coborâtă din copac și orice preț au avea, ai o nișă redusă de clienți. Știu că poți spune minciuni pe aici cum că vai de mine câți au venit, dar știm și noi cam cum stă treaba în realitate și ne amuzăm. Ce nu ai înțeles e că nu despre prețuri e vorba. Cei care contestă prețurile să fie sănătoși. Serviciile și atitudinea e problema. Că dacă ai arăta și ai presta de 1000 numărul nu ar fi rău, dar problema e că arăți jalnic, prestezi jalnic, dar ai figuri nenumărate, jignești clienții și ai în general comportament de neam de traistă.
  4. Am pierdut ceva timp citind ce e pe aici si nu mi-am imaginat că atâta nesimțire poate să încapă într-o ființă. Să postezi imagini cu conversații, să divulgi chestii despre clienți, uau! Putem spune că nici nu mai există regulament. :)) De remarcat că după ce au apărut recenziile reale si s-a dovedit că serviciile ei nu valorează nici 100 de lei, au dispărut pupătorii în cur care erau atinși la corason că "vai o denigrați, dacă nu vă convine prețul nu mergeți" sau "vai, cum apare o fată nouă săriți pe ea și fuge și de asta nu avem multe variante" sau "vai ce caracter puternic are fata, ce atitudine și cum își apără ea principiile și valorile". Băi maimuțoilor, ce principii și valori apără piranda asta? Din cauza mămăligilor ca voi suntem unde suntem că nație. Am ajuns să fim puși la punct și de curve, să fim supuși și jigniți pe banii noștri, să ne insulte una care suge pula pentru bani și covrigi și să ne zică că suntem săraci dacă nu avem bani să mergem la ea. Se poartă de parcă eu aș avea nevoie de bani, nu ea. Ironizează clientul nesatisfăcut și nemulțumit de pe urma căruia are și ea bani să bage o șaorma în fizic. Se poartă de parcă ar fi zeița Afrodita, dar ea arată ca un bărbat cu operația de schimbare de sex eșuată. Și cu toate astea și încă multe altele, se gasesc unii să îi ia apărarea. Fenomenal. Probabil sunt cei care se duc pentru servicii de sex anal activ din partea ei... A fost și la Iași, dar a zburat fără nicio recenzie. Să mai vină când o chem eu. Nu vă lăsați călcați în picioare și de curve! Numai bine!
  5. Tu ce plm vrei? Esti avocatul ei? Ești mă-sa? Sau te-a băgat cnv în seamă? Sau aveți același pește?
  6. Doamne ferește! Nu fut toate wc urile. Cat o sa fiu sănătos la cap nu sa ajung sa te fut. Poza asta e destul de neclara, dar pozele cu fața sunt mai mult decât suficiente pentru pierderea unei erecții.
  7. Dacă tupeista asta cu față de transsexual e escortă mai de soi, eu îmi tai pula. Bai frate, avem în Iași fete frumoase care pe deasupra mai oferă și servicii de calitate maximă. Ioana, Andreea, Ellen, Laura, Anisia, Eva, mai nou Niko (sexylady sau cv de genul), a fost Bella, etc. Nu cred că au fost comentarii si discuții cu fetele de bun simț care știu să se poarte în societate. Dar cu o dubioasă venită de prin cine stie ce șatră care se crede so bunaciunea si are aere de diva nu av ce face. Sa se duca de unde a venit si sa vina inapoi cand o-m chema-o noi. Un coleg mai sus zice că e și grasa :)))
  8. Femeie cu atitudine nu e tot una cu nesimțită care jignește și care se crede superioară doar pentru că suge pula pe bani mai multi decât tariful mediu.
  9. Fă-ți si tu niste poze mai ca lumea, că arăți ca un bărbat care a făcut schimbare de sex. Iar de mâncare iti recomand cantina saracilor ca nu prea te vad sa ai multi vizitatori.
  10. Dacă vine baiatul din poza si pune recenzie, jur ca nu mai scriu niciodata nimic. @sofer100 eu poate ma distrez pe forum in pauza de masa. Care e problema ta?
  11. În traducere: Buna ziua sarakilor! Eu sunt prea full cu programul, toti ma cauta e agenda plina dar ingramaditi va ca am doua locuri la oferta. Daca nu veniti, las ca are balta peste. Daca vi se pare ca nu merita 200 de lei pt un umar cu o super bunaciune ca mine... stiti bancul cu vulpea si cu strugurii acri. Nu accept barbati 50+. De fapt daca platiti, accept. Va anunt eu cand fac anal da pana atunci ingramaditi va ca altfel nu fac. Hai ca am treaba ca trebuie sa fac niste curatenie printre prostii ca voi si tin neaparat sa scriu asta aici. Programaea se face doar pe watsap, nu raspuns la telefon. Dar am postare cu alt numar pe publi si acolo raspund la telefon. Si scrieti si voi o recenzie aici ca sa nu mai barfeasca lumea ca nu am clienti.
  12. Dar cine nu o lasă să își facă treaba colegule? Este cineva dintre noi care o oprește?
  13. Papagal e fiul lui mă-ta nu oamenii care spun ce gandesc. Vii si te plangi ca daca dispare o sardina de la produs gata nu mai avem ce fute. Du te si fa studii si statistici la alta masa ca noi ne descurcam si fara tine.
  14. La ora 17:00 incepe sa faca curat, asa ca nu ar fi rau sa vi se lege un Mister Proper de mana. Puteti aduce si un odorizant de masina pentru peste ca nu se supara.
×
×
  • Creează nouă...