Sari la conținut

Marcus06

Membru Banat
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Nustiu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Marcus06's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

107

Reputație

  1. Încetul doamna sa nu se ridice tensiunea,ușor inspirați expirați nu pleacă nimeni pe lumea ailalta mâine e la loc.
  2. Stop fata dragă că dacă nu mă baneaza și tu vrei numai decât să dispar îmi închid eu contul,nu te aprinde așa încetul scumpo că îți faci rău . Mi am cerut scuze in PM îmi cer și aici ,daca vrei îmi închid și contul
  3. Hopa asta chiar nu am văzut,mi am cerut scuze daca te am deranjat,nu te teme că nu vin stai liniștită ,îmi cer scuze daca te am jignit am prietene și fete ce le vizitez și m ai grsute că tine dar îmi place stilul lor că au suflet vorbesc frumos și știu și meserie,cu una chiar am făcut clic că lumea că mi a plăcut și mie,nu vreau sa te jignesc ,și chiar îmi cer scuze daca crezi că am făcut-o intenționat.
  4. Ce sa zic Deliuță nimic,am ajuns să nu mai am putere să i injur să mă cert ,nu m ai pot mi e scârbă m am plictisit e prea mult.nu m am certat cu nimeni fata in fata m ai mult de o juma de ora ori ne am bătut și ne am împăcat ori am mers pe vorba bună ,da ai i e prea mult eu nu pot suporta atâtea,daca ar fi unul o zi dar de 2 ani .nustiu o să vad ce fac și cum pot scăpa de închisoarea asta.
  5. Marcus06

    Bășcălie :)

    Pai nu se deschide imagine, si chiar vroiam sa vad ca imi placi rau am vazut poze la concurs si ma lasat masca. unde ai fost oana acuma?
  6. Te inteleg dar eu nu prea pot erta un om ce stiu ca e pervers ca a gresit, da una e sa gresesti si alta e sa fii iuda sa vinzi si sa sapi in om.
  7. Șahii când ești hulit și urat de toți,cum te simți,ce curaj ai m ai avea tu să vorbești cu cineva?
  8. Nu a fost nici un răsboi mă @_sahy_ cu bruneta a fost că chiar o doream i am fost citit recenziile și îmi era ciuda că nu am bifați,vorbea cu voi și pe mine nu mă bagă n seama ,atunci și ea nebunatica mă înțepat și a început scandalul,dar stai liniștit că e și ea aprins acum se aprinde pe forum așa e și n pat,ce sa zic îmi pare bine că am cunoscut-o chiar și prin scandal,este o fată de treabă bruni are inima in ea ,nu vreau sa o laud da este fată bună. Să știi că oamenii chiar daca e un sait sa nu-i știi tot i cunoști cu timpul după postări ,după cum reacționează,,și din cauza asta ți am zis primii 4oameni ce i știu de încredere.
  9. Nu cred că m ai pot,nu pot.m au bălăcărit și înjurat prea multi,daca as putea fi indiferent că și înainte nu as m ai intra jur da r nustiu cum o să fac da trebuie sa uit de forum
  10. Da mă așa e cum zici tu,care zice drept îl respectst .șahi eu vre o 3 ani nu am știut de DG nu intram aiurea sa postez aveam doar recenzii și informații pe orașele ce vizitam fete,am avut și cont gratis super premium înaintea la toți, Ei m am băgat la DG pe București și am atras toate clonele după mine ,mi am închis și contul ,mi am deschis atul.si daca îmi iau dunga in 3minute sunt prezent. Ști de ce cum ai zis tu te citez,sunt oameni ce nu au altă viață ,altă distracție decât forumul.nu am crezut asta până nu vad cu ochii mei și o și simt,sunt care aici își trăiesc viața sărbători,concedii și altel,deciisa stai pe un site de curva non stop e jale.scuzama că îți zic cu părere de rău dar da chiar da dependenta,și cu cât e mai mulți ce te ataca sau te apreciază,sau te înjură tu de 10 ori m ai mult ai atracția sa le răspunzi. Eu nu mă supăr la vorbele ce li ai zis de mine chiar îți mulțumesc,și crede-mă că îți zic drept din cauza asta mi am închis contul cu sute de informații și recenzii,daca era să nu mă atace nimeni stăteam liniștit. Da tu chiar ai dreptate, A și fetele ce se aduna aici la discuții ,sa zic așa nu că au sărit pe mine dar și ele mai ușor cu pianu pe scări,până la ur mă a aici e un site de informare pentru futaci,ce treabă au ele sa stea toată ziua aici și să bage batul prin gard daca eu vreu sa ajung la una ajung chiar de am înjurato,crede-mă am posibilități și relații dar siteul asta mă terminat recunosc. Șahii nustiu ți as fi spus ceva ție lui dar mă abținTu da ai dreptate să mă condamni ,tu ești utilizator de încredere,tu coleric ,Leon ,extraterestru,și scorpionul ,mai sunt și alții dar nu așa că și voi,am vrut sa scriu ceva de o fată renumita pe forum dar nu pot și fac mă aptin ,am vrut sa i zic la coleric dar nu .Ba toți mă învinovățiți pe mine de tot ce se întâmplă,dar de ce că -injur pe unii? Da voi la mine nu vă gândiți știți să judecați toți ,da voi sunteți corecți oare? Hai o seară bună îți doresc că deja siteul asta îmi ataca viața.
  11. Pai noapte buna gastelor, aveti topic? Vedetiva de servicile voastre. Sau e foame de bani?
  12. Noapte buna iubi, vorb cand esti libera.
  13. Tu nu mi placi, am vazut poze si eu nu merg la asa femei. Sunt obtiuni mai bune eu dau bani cat vreau ele da sa mi placa, forumul este de informare.
×
×
  • Creează nouă...