Jump to content

Marcus6

Membru Banat
 • Posts

  479
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  Berlin

Recent Profile Visitors

5,725 profile views

Marcus6's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

2k

Reputation

 1. Dute si te agata undeva cu toata fam ta de clone si proxeneti de ordinar si infecti oameni de nimic,mata de ce nu a inghitit? Mai bine era nu mai era un parazit,jegos si rapanos aici.
 2. Să ti iau familia in pula,ma retardatul puli , jegus ordinar si infect,ce nasuri ai vrea sa ea ma?
 3. Pe mata cu 5prezervative,si pe tine in gura cu 10.. Vrei sa mai stii si altceva?futututen gura protejat cu cauciucuri multe de handicapat si retardat,si jegos clona ordinara si rapanoasa.
 4. Ana nu traduc ca imi iau dunga . Ce nu stii ce inseamna semnul ala cu 🐔 si alt ceva am scris codat el intelege,nu trebuie sa intelegi tu,nu e pentru tine postarea . Ana daca ai ceva cu mine imi poti zice direct ,stii ca tiam zis ca nu te mai injur pentru ca te stiu ca esti om ok Dar tie daca nuti convine ceva ai liber sa zici ce vrei
 5. Delia si el e baiat bun eu mam certat si cu el dar acuma știu ce om este. E om bun nu ataca aiurea pote fiecare mai gresim,dar el stie ce stie,eu cum crezi ca mam simtit in iarna cand sau pus si el pe mine?dar el a fost totusi calculat si nu a apreciat postarile ce eram jignit,sia zis parerea a gresit nu a gresit asta e.
 6. Nu pot să-ți dau punct pentru ca eu tin la Delia,aka Deliuta eu i-am pus numele asta si de atunci multi o alinta asa. Eu o cunosc si e fata de treaba si cu tine sunt prieten si nu ma bag in problemele voastre . Eu daca cunosc o fata personal si stiu ca e fata buna nu am cum sa o jignesc.
 7. Eu ma fut pe el nume Ana. Mie ciuda pe unii ca se dau cine nu sunt aici,vorbesc de futut da ei nu au pula Da am fost si eu dependent un timp dar acuma mii indiferent,am mai pupat si eu in pizda virtual dar nu o mai fac,mam saturat.am cateva fete filate daca timpul imi permite o sa le vizitez daca nu asta e,de futut tot o sa gasesc. Mâine ma pornesc spre Romania ,nustiu ce timp o sa am de fete ca nu pot sta mai mult de 10 zile,nici nu stiu ce chef o sa am de fete,poate o sa caut o fata cu GFE,nu sunt fan dar o sa ma ajute zilele astea,cred ca @sara21se tinta mea saptamana ce vine.e fata buna oricum ne stim bine. Alte fete am cred ca gasesc nu-mi permite timpul de deplasari,si nici dispozitie nu am.
 8. Delia nu te contrazic ,dar nu uita ca si tu ai stat 24 din 24 aici. Daca atunci iti zicea cineva ceva te suparai. Eu stiu ca aici e dependenta dar eu sunt trecut demult de nivelul asta.❤️🌹
 9. Și eu am invitato in frumosul nostru oraș ,sa o intampin cu pîine si sare pe fata ,dar nu ea a ales capitala.
 10. Tea scos barosanul clonelor,tu esti 🐔 lui. Off nus de ce nu folosesc toate bag protectie,😂
 11. Eu sunt furtuna😂😂🤗
 12. Am auzit ca sunt calduri mari in România,aici ploua de 2 saptamani si nu a urcat mai sus de 20 de grade,dimineata sunt 14 grade aici Dar de maine vin si eu la caldura in Romania.🤦
 13. Pai nu ne parasi ca noi te iubim ❤️🌹
 14. De ce? E gagica noastră mă @AlexaNdrA1qtrebuie sa o mai chemam pe aici,mai dai si tu inimioare ca eu nu am🤷
 15. Alexandra nu mai poate da like uri
×
×
 • Create New...