Sari la conținut

MsNobody3

Membru Banat
  • Număr conținut

    446
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    x
  • Interese
    între ciocan și nicovala uneori ,.
    mai vedem.

Vizitatori Recenți Profil

2.396 citiri profil

MsNobody3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

187

Reputație

  1. Foarte bine punctat ,. te apreciez că ai postat asta aici ,. ai prins ideea și adevărul adevărat . Nu mai intrăm acum in semantici și alte opinii , fata vrea sa evolueze . Se simte stapană pe ea si doborâ alte mai pe clasic , bravo ei !!
  2. In condițiile in care pt . prima oară venind în TM ( al 3 lea oraș după Buc și Ct. ca și escorting ) ea vine cu pretenții de titulară , cunoscută și căutată din prima cu 400/fin 😅 normal că am simțit nevoia sa ii dau un sfat prietenesc și într-un limbaj corect și chiar mai mult decât decent . Am "umflat-o" și lăudat -o cât de intigentă este însă daca mi-a făcut raport pt . atâta lucru cred că tine morțiș să îmi demonstreze contrariul . Aia e !!
  3. eu cunoscand-o am vrut doar sa ajut și nimic mai mult , ..poate am prins-o într-o pasă proastă 🤔😔🤷
  4. Coaie, nu mai dau din casă era un pont pt voi ,.. succesuri 😉
  5. Ești conștient că am lăsat aici 2 -3 comm legat de titulara ce o cunosc , la Mh a început și eu am recenzat-o încă de la început , și au fost șterse ca și al colegului ce spunea că ce-i cu scorurile astea? e normal așa cv ?!? pe un forum de păreri , opinii și discuții ? și am luat și warn !!?
  6. Se pare că pe această platformă mai nou este îngrădită libertatea de exprimare (și la modul constructiv , politicos , cooperant ,...etc .) Nu sunt de acord cu aceasta politică și va cer domnilor admini sa îmi vânați acest cont definitiv . Sper , însă nu prea cred pe secțiunea de Mh sa vina alt temerar și să nu moară fiindcă nu va mai avea cine sa o invie. De muti ani țin sus acesta secțiune și asta e răsplată , calus in gura că na ...ele plătesc sa fie roșii , noi caree confirmam suntem de pomană , ..degeaba ! Mulțumesc 👏👏
  7. Nu știu ce e cu fetele astea însă au luat-o razna cu preturile , o cunoștiință cu serviciile de bază urcă recent direct la 200/400 🙄 acum câteva zile una îmi ceru în mașină (la boscheți 200/fin 😅), au impresia că banii pica așa din cer sau ii facem la xerox 😅😅 Avem și noi la Mh ceva , întradevăr arată bine , șpagatul între scaune îl face însă la 200 fin , tot servicii de bază și nimic în plus fk, cim, etc ...) i-am zis că nu o sa facă prea multi pureci pe aici ... Numai bine !
×
×
  • Creează nouă...