Sari la conținut

Mares_is

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Mares_is

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Mares_is's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

53

Reputație

  1. Buna seara! In interval de o săptămână am avut 2 drumuri prin Bacău, așadar am vizitat-o pe tânăra Denisa la fiecare deplasare. Prima oara, GPS ul m-a păcălit crunt(deși locația este foarte ușor de gasit) , odată parcat la Kaufland am ales ghidare pietonala și ma tot învârtea în cerc, m a ghidat la telefon și după 15 min întârziere am ajuns 🫢 (nu știu cum ai avut asemenea răbdare și încredere în mine ca nu fac o gluma proastă 🤔) Așadar apartamentul este la bulevard, este curat dar relativ modest fata de alte locații vizitate (nu în Bacau), dar asta nu contează prea mult, atât timp cât am găsit de fiecare data curățenie în locație,și acolo era Denisa , o domnișoara super fresh în termeni de " smell și attitude". Este o fata atrăgătoare, cu forme frumoase, chip deasemenea simpatic, de multe ori mai inspirata decât mine în a face anumite glume / remarci, de fiecare data asigurând se ca nu sare calul (ești cu foarte mult bun simț! ). De fiecare data am fost pe fuga și nu am putut rămâne ora întreagă însă acțiunea în sine este de apreciat, și acum primesc "feed-back" de la "cel mic" în timp ce scriu aceste rânduri. Dacă drumul ma va mai purta pe strada ei, ma voi opri negreșit, chiar de voi desface singur toata cutia de bomboane. 🙂
  2. Bună seara! Promit sa povestesc, în timp, și ultimele experiente avute, care însă, nu m au convins, motiv pentru care le dau momentan "skip", însă astăzi, m am întors la Valentina ; este ceva la ea cu efect de lasou asupra mea.... Hai sa vedem pe scurt cum a fost: 1.Am intarziat cateva minute 2."compensat" la duș alte minute 3."tigărit" împreună, timp similar, eu nefiind, de fel, fumător. 4.deplasare în dormitor unde efectul este maxim/magic, pentru mine este irezistibilă, cu o zi în urma eram, credeam eu, secătuit de o alta partida de iubire, astăzi am cedat lupta, sincer, în mintea mea, înainte sa înceapă, iar în fapt, la doar câteva minute după ce ne-am înlănțuit... îmi este "ciuda" și acum pentru ca senzația era atât de plina... 5.revenit la discuții, unele mai banale, altele mai personale, fără a trece însă bariere sensibile. 6.echipare completa, îmbrățișări susținute(apreciez mult aceasta permisiune) , și plecat! 7.verificat ora la ceasul de la mana și constatat faptul ca ceasul lipsește! 8.Intors, primit ceasul uitat, și constatat faptul ca : - nu contează ca ai întârziat, nu contează ca te-ai stins repede, nu conteaza genul discuțiilor avute, contează faptul că, și pe viitor, tot la Valentina preferi sa îți uiți ceasul! O seara liniștită!
  3. Buna seara! Vizita s-a petrecut zilele trecute, am așteptat sa treacă un timp pana sa îmi simt trăirile, asa cum am așteptat atat' timp pana sa o revăd, ea fiind plecata de câteva luni departe de granița județului nostru Moldav... Cu atât mai familiarizat și plăcut surprins am fost când am ajuns în aceeași locație din Tudor ca și acum 2-3 luni cu cât, și prezenta și primirea făcută de către ea a fost pe aceeași scara a emoției ca și dațile anterioare! Femeie trupeșă (a se înțelege trup înzestrat cu forme, not skinny type), deși eu sunt fan al ambelor tipuri de înzestrare corporala, Eva completează cu acea atitudine parca a unei demoiselle care te întreabă parca părtașă la emoția ta : "comment ça va" ? Și atunci, după ce renunti la haine, după ce o îmbrățișezi, după ce stai întins lângă ea cu privirea în privirea ei ca să atingi cu ea acea stare, ii răspunzi că "ça va" și ii demonstrezi prin felul de a o patrunde : fizic, emoțional și verbal, faptul ca ai tot așteptat sa o revezi... Și revederea a fost dulce, pasională din punctul meu de vedere, veselă, fără presiunea timpului, o experiență cu adevărat! Proxima revedere , cu permisiunea ei, se va reitera, pentru a-i simți , doar cu puțin, mai puțin lipsa, în perioada când va fi iarăși plecată din Iași! Tuturor, o săptămână cu împliniri!
  4. OK, de data asta nu voi lungi vorba, ieri m-am "împiedicat" iarăși de scările blocului cu pricina, așa că am urcat iarăși în apartament și am fost iarăși tratat cu de toate ; cu de toate cele bune, de la o fată "bună rău" 🙂. Deși vizitele mele la tine , cu voia ta, vor continua, pentru a nu crea speculații și discuții neavenite, reacțiile mele pe al tău topic vor fi mai rare; am spus deja ce am avut de spus : din punctul meu de vedere... ești... cum eu știu ca ești și îmi place cum esti și asta e tot ce contează! Duminică frumoasă, Valentina, Duminica frumoasă vouă, tuturor!
  5. Senzația de a fi mai ușor decât ești de fapt reprezintă feelingul de plutire; am scris și în lipsa acestui feeling dar, deseori, mânat de acesta. Acum,iarăși se întâmplă ; o fi de la vremea frumoasă sau mă voi fi eu, oare, iarăși racordat la mine după o perioadă în care m am aflat într-o stranie decădere... posibil și asta , dar posibil sa fie și fata de vină ... Care fată? Pai ea, fata, cea de 1.7 M mishto din cap pana în unghiile picioarelor, cu care unghii, mai nou, nu este foarte mulțumită (iartă ma te rog pentru aceasta neloială divulgare 🙂). Am ajuns astăzi conform înțelegerii la ora stabilită, primit fiind într-o ținută impecabilă, prin care se vedeau toate formele, nimic vulgar, totul direct expus cu decentă și sexualitate în același timp, ținuta ei materială fiind... lăsată de fapt în șifonier! Ne am așezat la un pahar de vorba mai întâi (fiind deja familiarizați unul celuilalt, avem deja o rutină plăcută ) și la scurt timp am fot poftit în camera surprizelor; teoretic nimic nu mai era o surpriza dar practic eu m-am surprins pe mine cu intensitatea, durata și pulsația ultimelor momente. Asa mi se întâmplă atunci când ea, îmi stimulează corpul în aceeași măsură cu trăirile emotionale, de data aceasta, ma recunosc învins în totalitate de ea, de Valentina. În speranța revanșei îți promit o rejucare cu reguli identice , poate obțin de data aveasta măcar o remiză!🤨 Pana atunci, te îmbrățișez puternic!
  6. Bună seara! Mai nou, nu își vor încerca șansa cu tine sau cu mine, noi oameni decenți în exprimare și existență doar zeflemitoriii, ipocriții sau rău intenționații, mai nou sunt și humanoizii de data recentă cu aspect identic uman dar care au problema societății ultimilor ani: nu pot folosi abilitatea de a fi fost (cu forța cred eu) alfabetizati întrucât ei nu înțeleg ceea ce citesc, scriu cuvinte doar ca să fie la număr, astfel nu pot folosi avantajul de a fi ființe inteligente;pai poate de asta... pentru că le lipește... update-ul de la "Android" 😯! Teoretic mă desconsider răspunzând sporadic acestor persoane și ar trebui sa îmi închei activitatea descriptiva de pe acest forum, practic însă sunt dator forumului care mi-a adus în prim plan atâtea fete simpatice și dragi, cum le numesc eu. Mai nou, un exemplar dintre acestea (nu dintre fete) îmi transmite ca am citat ceva într-o exprimare dintre ale mele ; nu exagerez, dar cred cu tărie ca el nu face diferența intre citat , a recita, recitire, în condițiile în care m-am exprimat fără "." și fără , asa cum se cuvine, să enunț sursa citatului, de fapt vorbind cu propriile cuvinte. Scuze, Eliza, scuze admin's pentru intro-ul atat de lung, nu am scris toate acestea pentru a-mi refracta ego-ul, doar sper ca măcar pe topicul acesta sa fie mai puțin vorbit aiurea și mai multe păreri cu bun simț scrise despre deținătoarea acestuia. Fiind în zona în care se afla locația (bld Chimiei ) am transmis un mesaj pe WhatsApp la care am primit răspuns destul de repede și la fel de repede eram în holul gazdei. Gazda foarte tânără, cu un corp suplu, micuța de statura, la prima privire nu am primit un feedback lămuritor asupra ei. Imediat după ce ne am făcut cunoscuți am mers la dus, mi-a plăcut curățenia găsită acolo. Prosopul oferit ulterior era și el curat, asa ca l am folosit. Am schimbat câteva dialoguri banale și apoi am convenit sa începem distracția. Fata este simpatica (a umblat puțin la buze, cred ca ar trebui sa le lase "a la nature", personal cred ca tinerețea este cel mai bun produs cosmetic. ) , deși părea cam grăbită la început cu acțiunea noastră dar curată la trup cu adevărat, premisele nu erau rele. Inițial am crezut ca nu rezistă mult într o poziție, ulterior mi am dat seama ca ea credea ca îmi terminasem deja porția de placere. Nimic mai greșit, asa ca, după alte câteva schimbări de "abordare" am sfârșit acțiunea inlănțuind-o de la spate, efectul fiind maxim. Ulterior, dându-și probabil seama de natura mea prietenoasă și fără de ipocrizie s-a apropiat mai mult prin vorba și atitudine, lucruri ce au făcut sa o vad într o lumina și mai bună și să îmi dau seama ca este o opțiune pentru vizite viitoare. Salutari cu respect, celor care știu sa primească și sa ofere la schimb!
  7. Acest mesaj a fost fix pe înțelesul meu, îți respect punctul de vedere astfel exprimat și îți doresc ție și tuturor de pe forum, sa avem parte doar de fete "bune"! Week end frumos tuturor!
  8. Draga domnule, "iao" tu, pentru că nu pot sa nu îți validez intuiția exemplara și sa îți confirm faptul că: Exact în toiul pregătirilor de nuntă, nunta la care tu ai fi fost pe lista invitaților, în fruntea ei, Corina m-a anunțat ca pleacă și ca va lipsi o lunga perioada ;așadar, nunții i-a precedat despărțirea definitivă care m-a lăsat pustiit sufletește și în depresie. Trist nu? 😭 Dar mai trist este faptul că, tehnologia este atât de accesibila oricui, chiar și celor care, hrănindu-se cu noul stupefiant denumit HATE, ajung, în loc sa scrie propriile experiente cu fetele de pe topicuri sau sa aprecieze dacă au ce/pe cine aprecia pe acel topic, aleg sa scrie comentarii ironice/răutăcioase, uneori pline de hate-ul din ei, la comentariile neutre/de apreciere pentru unele escorte, comentarii scrise de către alta persoană care culmea, le-a și vizitat! Înainte de a arata ca poți fi și mai rautacios sau chiar agresiv verbal, îți propun sa păstrăm topicul simpaticei fete curat și sa lăsăm celor care vor sa scrie ei/despre ea, locul. Fără ironie de data aceasta, îți urez, un weekend pe placul tău!
  9. Uneori, în anumite situații din viata nu ai șansa sau o ai și o pierzi inexplicabil... Alteori ai șansa, o pierzi și ți se oferă a doua șansă, exact precum întâlnirea mea ratată din vina întârzierii mele și apoi câștigată cu bunăvoința d-rei Niko, dacă citiți ultima pagina de pe topic o sa înțelegeți ce spun. Asa ca, în seara asta m am prezentat vinovat! Am fost așteptat în echipamentul gata de război cu "soldatul" soldatului inamic, am înțeles perfect rolul care dealtfel este foarte incitant și excitant, dar am fost, cu blândețe înțeles ca eu sunt mai domol în aceasta activitate, fapt dublat de o alta activitate fizica recent desfășurată, toate acestea ma puneau rău tare în dificultate 😄. Abia în momentul respectiv am înțeles de ce i se spune profa;pai ți-l dresează pe neascultător de ți -l face sluga! Când credeam ca vlaguiala cu care sosisem nu va da nici o șansă unui sfârșit măcar decent, predandu-mi arma în cel mai de sus avanpost al ei, am terminat cu artificii care m-au luminat momente îndelungate! Apreciez enorm felul în care s_a orientat sa îmi aducă plăcerea pana în momentul climaxului în condițiile enumerate, nu știu cine ar fi reușit! Este o super profesionista și... îmi place sa fac mereu aprecierea despre omul din spatele fiecărei escorte... vorbindu-mi despre dezamăgirea din viata ei privata, am înțeles cât de multe a învățat de acolo, cât de mult i-a schimbat viata și cât de mult și bine te poate sfătui dacă ai nevoie de acel sfat. Niko, ai reușit sa îți descrii în fapte și cuvinte toată aura , în consecință m am simțit excelent la tine. Pentru toate acestea, îți mulțumesc!
  10. Pe măsură ce te vizitez încep sa te descopăr ca om, iar tu, fără sa întru în detalii, mi ai demonstrat ceva impresionant , ca nu ești doar o escorta de mare calitate, ești un om de cel puțin același calibru... Mulțumesc pentru tot, sper sa revii cât mai curând, și orice planuri ai pentru perioada următoare, sper sa îți iasă... ca pe roate! Te pup, domnișoară dragă!😘
  11. Buna ziua, mazare_radu, mulțumesc pentru solidaritate 👍și comentariul tău amuzant, deși nu as fi întrat cu siguranta în depresie, totuși nu as fi vrut sa fiu nesocotit pentru o greșeală asa cum am norocul sa tot pățesc în diverse situații în ultima vreme (cred ca frumoasa luna mai a acestui an nu se raliază acțiunilor mele în general)! O zi buna în continuare!
  12. Spre deosebire de alții eu am venit dar am întârziat și am omis sa te anunț ca întârzii. Înțeleg ca aveai îndoială că mai ajung, nu aveai de unde sa știi ca nu sunt țepar, dar dacă aveam noroc sa nu ma blochezi ai fi văzut mesajele mele la 19.13 și totul era bine... Acum eu am rămas un neserios și tu ma dezavuezi în consecință. Chiar regret neatenția mea, dar intenția a fost cea mai buna, de asta m am și prezentat la bloc! Îți cer iertare din nou! Îți doresc o zi frumoasă și fără ghinioane!
  13. Buna seara! Niko, eu sunt boul care nu a ajuns la timp . Când am confirmat cu întârziere ( tu de fapt m ai întrebat dacă reconfirm, trecuse deja de 17.30) eram la antrenament, zilele astea am fost efectiv surmenat, pierd noțiunea timpului non stop (doar o alarma ma poate salva, deși nu sunt asa moș... ) .In afara ta ma cunosc câteva colege și nu cred ca ma poate cineva denumi neserios... a fost o scăpare aiurea și nesimțită din partea mea, am reușit la fără 2 min sa ma pornesc și în încrâncenarea de a depăși totul în trafic ca să întârzii cât mai puțin am uitat (iarăși )sa îți spun că întârzii, telefonul de fun nu era lângă mine întrucât deja îmi dădusei adresa și știam unde trebuie sa ajung... Am ajuns la și 13 cred ca deja tu îmi blocasei numărul pe bună dreptate( deși cred ca vezi mesajele de când te rugam sa răspunzi pana în momentul în care m am recunoscut cel mai mare bou de pe pământ... ). Iartă ma! De la tine vreau iertare și sa știi ca o sa te contactez tot de pe acel număr pentru a ma revanșa, eu nu rămân dator nicicum! Nicicum nu sunt un nesimțit! Eu doar scriu recenzii care nu plac altora! De la alții, de exemplu de la prietenul meu consacrat aștept un big 👎. Încă o data, Niko, iartă mă! ( nu fac mare caz dar poate ma ierți măcar pe jumătate ca îmi declin identitatea de pe forum, nu sunt lașul de serviciu). O seara frumoasa tuturor!
  14. Mares_is

    INDISPONIBILA

    De piatra sa fii si tot prinzi viața la asemenea fotografii... Esti superbă!
×
×
  • Creează nouă...