Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

silvium

Maistru Curvar
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Reputatie Excelenta

About silvium

 • Rank
  Profi

Profile Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

542 profile views
 1. Dacă nu are clienți o să scadă prețul
 2. Ce pensiune vorbești, colegu.Eu am fost programat la ea și am așteptat 15 minute afara pe frigul acela.Asta a fost principalul motiv pentru care am demigrato .
 3. Cred ca da este sigur ,a primit și asta cv în plus .el centrează el dă cu capul.
 4. Asa e colegu ,sar repede în apărare.Mai în vara am mai apelat la Tania,la o Pensiune nici atunci nu a venit ,dar a zis ca ,ma suna cind pornește.Asa a și fost dar respectuos a sunat la ora stabilita și a zis ca a intervenit ceva și nu poate veni.Am înțeles dar acum a 2 oare a fost teama totala.
 5. Nu insist,dar sa recunoască adevărul.Nui contest serviciile or fi bune dar nu sint zeci clienți cum spui tu ,dacă era asa aveam și noi o fata în top Mures.
 6. Salvatorule!! Repede te ai dus sa o consolezi,te țepara Pe forum la alta escorta din Mures care a făcut la fel precum FLEBEȚEA TA TANIA,dînd teapa unui coleg care a răbdat frig repede ai fost de acord cu el iar simbata fiind minus 18 grade poate a fost mai bine pt mi e?Dacă tot nu crezi ceea ce spun eu ,zi o zi ,o ora ne întâlnim la o cafea și îți arat convorbirile apelul i registrat cu Tania sa vezi ca e cum spun eu.SI NU SPUNE CA O IAU LA MIATO,EU ZIC ADEVARUL
 7. Ce lingăi ,pentru o p....ă ca vindeți țara!!!!Păcat ca nu se pot posta convorbirile telefon sa vedeți adevarul!!!!
 8. Dacă e asa de căutată de ce nu face un circuit închis cu clienți ei.Are anunț aici pe publi samd.
 9. Tocmai ca nu a respectat azi,pitea sa raspunda sa zica ca a intervenit ceva.Daca erai tu in locul meu ce faceai?Viteazule,hai sa ne intilnim sa auzi si sa vezi cu gura ta convorbirea si apelurile,nu sa sărim repede în ajutorul ei!!!
 10. Nu am vorbit prosti niciodată, am apelul înregistrat, mesajul și apelurile.Cei care vreți vi le pun la dispoziție.Nu făceam public ceea ce mi a făcut dar mi a dat programul peste cap pt azi.Am zis sa merg la cele testate ,dar... ce am pățit.?Forumul e pentru o informare corectă a noastră a tuturor.Tot respectul pt domnisoara dar mie mi a făcut o..
 11. Eu ce am scuipat ,nu mai ling!!!!!!Asa ca,sper sa nu mai pațeasca nimeni ce am pațit eu.Toti avem un program,ne facem unul si....tu ce faci pentru un client care a venit intre timp ai renuntat la altul programat si l ai luat.Nu o sa te mai caut stai liniștită, pe vani mei fac ce vreau ,dar nu imi bat joc de nimeni.Respect și vreau sa fim respectați. Spor la toate.
 12. Poate vor apărea viteji care îți vor lua apărarea.Adevarul e cel spus de mine ,PUNCT
 13. Nu la hotelul Pasion si sa ști ca ,exista Pasion în Tîrgu-Mureș cei din Mures stiu unde e.Nu o mai lungi sa te scuzi fii corectă Puteai raspunde la apel cu o minciuna te scoteai,urît din partea ta dacă tu spui ca ,re respecți.
×
×
 • Create New...